Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yine mi bu hafta bitmeyecek anladım ben neden olmamış ama

Sağol beybi

BUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo @MiuLego igdedali

Hatun zaten zekzüydü şimdi alev aleeeeeeeeeeeeeev
M giydiğin günler çok yakında maliiiiiiiiiiiiii

İyi akşamlar kızlar
Bugün tatil ben uyur
Bugünkü menum
9.30 ilaç
15 dakika snr mate cayi
Yarım sat sonrada kahvaltı
1 adet yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim urfa peyniri
Yeşillik bol
Zeytin
Yufka ekmek tam bugday sekizde bir parça
Şekersiz çay
1 lt.su

Oylen menum
Saat 14.00
2.kasik yulaf
2 kaysi
2 ceviz
Zerdecal.
Tarçın

1 lt. Su

Saat 4.30
1elma

Aksam
Yarım kase tarhana çorbası
Bol isotlu
Salata
Azıcık bakla 3.kasik
Kazan kebabı 3 kaşık
Yoğurt 4 kasik
Çorba olduğu için ekmek yok

Yarım lt su yatana kadar icilir iyi geceler

senin işin zor kuzum yaa. 23.00 çıkmak nedir işten seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kolaylık versin
BUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı
fıstık gibi oldun sen. inşallah devamı da gelir kuzum

Bizim ciddi bir sorunumuz var bu diyetle olacak bir sorun değil eski dietisyenimin dediklerinin doğru olduğunu anladım doğru terapi ile olacak bu iş Ataşehir de bu konuda uzman bir psikolog var istersen sana da yazarım ben ona gideceğim her haftasonu yeme ile kurduğum duygusal bağı çözmeme yardimci olacak. Dietisyenim verdi ismini isinde çok iyiymis. Yanlış olduğunu bile bile zararını bile bile yiyorum sanki kendimi öldürmeye çalışıyorum. Nasıl bir ruh hali bunu yapar ki yalnızlık çok uzun süre çalışma saati yıkılan hayaller yaşanan trawmalar biz bunları evet atlatiyoruz sanıyoruz ama anlattığımız birsey yok sadece yeme güdüsü ile bunu baskiliyoruz. Baskiladigimiz duyguyu benzer birsey yasadigimizda hersey başa dönüyor. 15 yaşında babamı kaybettim evlendim 6 ay sonra esimin trafik kazasını telefonda dinledim cildiriyordum çaresizce attığım çığlıkları hatırlıyorum dün gibi yapayalnizdim beynim sulanmisti. O gece hastane hastane onu aradım caresizce. Babam dedem alemde sevdiğim iki erkeği aniden ve en mutlu olduğum günlerde kaybettim ve eşim telefonda beni sevdiğini söylerken kaza yaptı veda gibi. Geçen gün burda eşini kaybeden birini yazmislardi suan net hatirlamiyorum bu benim korkularımi tetikledi ve ben bu trawmayi atlatamadigimi biliyorum. 5 yasimdan beri nerdeyse sürekli ailemden birileri oldu aniden ve anneannem yaprak dökümü başladı demisti hiç unutmuyorum. Sonra evlilikler çocuklar ve şimdi yeniden yaprak dökümü başladı ve bu yıl anneannem sürekli istem dışı benimle vedalasiyor. Onu hep hatirlamam için nikah yuzugunu verdi hamile kaldıgimda verecekti bana anılar bırakıyor ve ben bunları yazarken bile agliyorum suan çünkü çok doluyum yorgunum. Sevdiğim insanları kaybetmek beni çok korkutuyor dayandığım akıl hocalarim koca çınarlar bir bir devriliyor. Inancim tam beynim herseyin farkında ama kalbime anlatamiyorum. Ben duygusal olarak çok yorgunum

Hatun zaten zekzüydü şimdi alev aleeeeeeeeeeeeeev
M giydiğin günler çok yakında maliiiiiiiiiiiiii
Yorgun zekzüü
Kız iğde hayatımda ilk defa elbise aldım kendime boyu dizde bitiyo. Eve geldim herif elimde gördü bunu mu aldın yani dedi, giydim kasap ahanda böle oldu hayırlayak mı dedi olmaz çişim var uğraşamam senle dedim

Ağırdan satıyom kendimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…