- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Ohh keyif ama yağ yakmak için film izlerken bile dumble kaldırıp indir, ayaklarına ağırlık bağla kaldır indir, kocayı ayaklara oturt her mekikde bi öpücük al dudustanDün geldim şişme yatağı salonun ortasına açtım komik bir film açtım pembedusler suyumu da aldım keyif yaptım çok iyi geldi valla
Bu hafta ben de karpuz gördüm nasıl çıkıyor meraktan alaşım varMenü vereyim lunya ya
Sabah
8 de
1 litre su iki ceviz
Sabah 10.30
2 yumurta
2 dilim TB ekmeği
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
2 küp şeker büyüklüğünde karpuz
1 tane zeytin
2 çatal zeytinyağı ile yapılmış havuç yoğurtlu
Yarım domates
Ara
1 ceviz bı kahve spor oncesi
Spor sonrası 1 kahve daha
Şimdi pişiyor yiyeceğim
Karnabahar haşlama yoğurtlu
Şu 3 litre
Spor 3500 ip atlama 700 point
N Nana
Ben çizgi film, reklâm, komedi, belgeselBu regl öncesi kişilik değiştirme bi tek bende olmuyor de mi...
Herkesi oyasım var. Alınmaya yer arıyorum... Bele isyanım var ulan diye bağırasım var. Ortada bi sebep yokken ağlayasım var.
Yorganın altına gireyim kimse elleşmesin sonsuza kadan uyuyayım istiyorum. Dünyanın bütün tatlılarını yiyeyim istiyorum... Doymuyorum ya. Sabahtan beri sürekli bi atıştırma hali. Evde cıss coss yok. F olsaydı bugün çatlayana kadar yerdim. Allahtan üşengeç bir insanım da evin dibindeki markete gitmeye üşendim. Lunya furacak bugün
tadı yoktur bence,gecen yıl bu vakitler hamileydim almıştık hiç tadı yoktuBu hafta ben de karpuz gördüm nasıl çıkıyor meraktan alaşım var
Kiz mortiymisiztadı yoktur bence,gecen yıl bu vakitler hamileydim almıştık hiç tadı yoktu
Ben çizgi film, reklâm, komedi, belgesel
Bunlarda aglamisligim var
Hatta regl olacağımi aglakligimdan anlıyorum
Geçmiş olsun kuzumHayirli günleryoğunluktan ve yorgunluktan gece bakamadım.
Sabaha doğru elifin ateşi vardı onu beklerken bi 90 a uğradım şarjım bitti.
Annemdeyim bugünde.
Sabahtan beri diyorum annemede bugün çok dikkat ediyorum dünü telafi edeyim diye.
Biraz önce tabak tabak yemek yedim.
Bi sebepten dolayı sofrada sinirim bozuldu çocuklara az az koyduklarımı ben yedim.
Yanı da kereviz getirmiştim malzene desen var ama yapacak vakit bulamadım çok daraldım ya çocuklarla bi yere sığamıyorum 6 yaşına girende 14 üne girende aynı.
Sözde yardım edicem diye geliyorum gürültümüz bitmiyo
eveeeetKiz mortiymisiz
Ben yidim de ondan eksildi oTartı gününden 1 gün sonra - 1,6 olan anamın metasına da saygılarımı sunuyorum...
Allahtan yavaş çalışıyor metan hızlı olsa hepimizi tokatlayacan demek ki @yumurtalikofte
2 kasik pilava bile sopaladi la.Bugun -100 bile geldim ben@Ausencia nolur gel bu Lunya koruma filan dinlemiyor furdukça furuyor
Bunlari maliden mi ogreniyon gıOhh keyif ama yağ yakmak için film izlerken bile dumble kaldırıp indir, ayaklarına ağırlık bağla kaldır indir, kocayı ayaklara oturt her mekikde bi öpücük al dudustan
benimde uyduruk bişeydi menumHic begenmiceksin bu gunki menümü
Sabah
2 yumurta
1 kk beyaz p
1 lor
1 domts
Yesil zeytin
Yarm muz
Ara
Sabahin diğer yarimi muz
Aksam
Yok canim skkn
Bisey yiyesm yok
Su yatana kadar 2 olur ins cok icemedm
Spor 2 saat normal yürüyüş
Direk olmamis de gec N Nana
arden32 nehirnil111
Aglanacak halime 20 dakikadır katılarak gülüyorum kilo alma ikilisi olmussuz resmen. Beni kilo aldiran şey bu hafta sıfır hareket normal günlük hareket bile yok masama çakıli kaldım resmen ve gece 23.00 da işten çıkmam nedeniyle menu kontrolü yapamamam ne kadar dikkat edersem edim disardan gelen diet tost bile diyetimi bozacak nitelikteydi. Bu hafta daha kontrollü olmayı planliyorum. 9 da ciktigim günü arar oldum30 mart- 6 Nisan Mortingenlikleri Sonuçları
DİKKAT DİKKAT
BU KAPIŞMALARI KAÇIRANLAR KAHVENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE UTANIYORMUŞ
ONA GÖRE YERİNİZİ ALIN
fantazyaların kadını mı yoksaaaaaa pambık hatun muuuuuuuu kapışması
Bir yandaaaaa @malipina (0,71) diğer yandaaaaaaa Pamukseker19 (-1,45)
Kazanaaaaaaaan @malipina
"Sil baştaaaaaaaaaan başlamak gerek bazeeeeeeeeeen kapışması"
@masumm(2,50) veeeeeeee @eflalim(sabit)
Kazanaaaaaaaan @masumm
"Sessiz atın çiftesi pek olur" karşılaşması
@suspushanimcim(sabit) veeeee @Sidelya95(2,25)
Kazanaaaaaaaan @Sidelya95
Çirkeflikler de aşka dahildir kapışması
@Lunya(bildirim yoh) veeeeeee @tevafuk55(0,80)
Kazanaaaaaan @tevafuk55
Yerli Barcelona- Real Madrid karşılaşmasıı
@Bonus(1,38) veeeeee @yumurtalikofte (1,35)
KAzanaaaaan @Bonus
Altta kalanın canı çıksın kapışmasııııııı
Esra_4378 (1,40) veeeee @Melegiimm22 (1,68)
Kazanaaaaaaaaaan @Melegiimm22
Az- öz veririm tartımla döverim kapışmasııı
@Nevreste(bildirim yoh) veeeeee @begum75 (0,35)
Kazanaaaaaaaaaaan @begum75
Haftanın sürpriz maçı
@60kiloyum (-0.62) veeeee cakil80 (-0,47)
Kazanaaaan yoh
2 taraf da kilo alıp gelmiş
Minnaklar yarışıyooooor
@Floweroflife (0,37) veeeeee @malahit (-0,17)
Kazanaaaaaan @Floweroflife
Aman vermez kapışmaaaaa
@Storm- (1,98) veee @HAbibte (1,48)
Kazanaaaaan @Storm-
Tartılara göbek attıran kapışmaaa
@Cutemom007(1,49) veeee @elfkkk (0,79)
KAzanaaaan @Cutemom007
Yenilene tombalak denilen kapışma
@Whiteblacklife (4,07) veeeeeeeeee @MiuLego (3,07)
KAzanaaaaan @Whiteblacklife
Not
Bu hafta artıyla gelen
60kiloyum ,
@cakil80
@malahit
Pamukseker19
ve sabit gelen @suspushanimcim , @eflalim 'in savunmaları bekleniyorTüm takım önünde bu hafta neden kilo veremediklerini ve önümüzdeki hafta planlarını açıklamaları gerekiyor...
Menüm
Sabah: (8:30)kk peynirle yumurtali omlet,iki tane tt ekmek,domates salatalik biber,iki tane mantar
Ögle: 13.30 haslanmis et,salata bir dilim ekmek
Ara:sekersiz türk kahvesi
Aksam: (18.00)haslanmis karnabahar,yogurt
Su 3 litre
Spor:1 saat bölgesel(60x3:180)
16 dk Yürüdüm(2.5x16:40)
180+40:220
N Nana @MiuLego @begum75
Saat 7 olmuş yeni farkettim korkarak menumu veriyorum bu arada yeni diziye başladım deception bakalım nasıl olacak
Sabah 12.00
Soğanlı 2 yumurta
1 domates salatalık biber
4 zeytin
2 dilim ekmek çavdar
15.00
1 tane muz
15 tane antep
10 gr kepekli haşlanmış makarna 2 kaşık lor peynirli yeşil salata
2 domates
45 dakika yürüyüş
N Nana @MiuLego
Sabah 2 TK z.yag+ kivi
1 bardak su
Kahvaltı
2 dlm tt kızarmış ekmek
Zeytin
Peynir
Domates/salatalik
1 tavada yumurta
Ara
3 kare bitter
Kahve
Öğlen
3 ymk soslu kiyma
taze fasulye z.yagli
Kuru domates 2 ymk
Koz biber
Yoğurt
1 ceviz
1.5 lt su
1.5 elma kürü
Bu ne?? Bune, buHic begenmiceksin bu gunki menümü
Sabah
2 yumurta
1 kk beyaz p
1 lor
1 domts
Yesil zeytin
Yarm muz
Ara
Sabahin diğer yarimi muz
Aksam
Yok canim skkn
Bisey yiyesm yok
Su yatana kadar 2 olur ins cok icemedm
Spor 2 saat normal yürüyüş
Direk olmamis de gec N Nana
arden32 nehirnil111
Mesajı kaydet bu tarihi anAnam.lunya bana olmuş dedi güzel dedi
Geçmiş olsun bu arada
saol esracım. neden tam konsatrasyon sağlayamıyorum bilmiyorum. istemesem tamam da. çok istiyorum. ruh halim çok dalgalı. bunun tabi etkisi çok. gün içinde telefondan çok yazamıyorum. bazen okuyorum ama. yine de gayret ederim. haklısın.Ben her türlü yiyicigim ya ama tutuyor um simdi kendimi bence moralin biraz düzelsin kendine gel silkelen canim son bi gaz başla sayfaya da daha sık gelirsen motive dusmez
biz niye böyleyiz mortimBeni unutma ben de bu konuda istikrarlıyim takıldım kaldım yine
ben daha önce başardım bunu. ama o zamanki motivasyonu nedense şimdi sağlayamıyorum. bu kadar istememe rağmen psikolojime yeniliyorum. ama bu yenilgileri de kaldıramıyorum. gün geçtikçe metabolizma hızımız düşüyor oysa. elimizi çabuk tutmamız lazım.Ben de psikologa gitcem diyetisyen i bıraktım boşa çaba gibi geldi alkoliklerin sistemini inceledim hepsinin sponsor dedikleri zor zamanlarda aradıkları biri var onların alkol almalarını engelleyen. Obezite için de böyle birşey olmalı yemeyi kontrol de ciddi irade istiyor kararlılık bizim bunu edinmemiz gercek nedenleri bulmaliyiz.
Kz etiketin yanlis olms ğ degil normal g ile@meleğiimm22 biz mortu olmuşuz ikimize de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?