Toplam 2,5 lt su. Parça parça yazmış anam N Nanaİyi akşamlar kızlar
Bugün tatil ben uyur
Bugünkü menum
9.30 ilaç
15 dakika snr mate cayi
Yarım sat sonrada kahvaltı
1 adet yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim urfa peyniri
Yeşillik bol
Zeytin
Yufka ekmek tam bugday sekizde bir parça
Şekersiz çay
1 lt.su
Oylen menum
Saat 14.00
2.kasik yulaf
2 kaysi
2 ceviz
Zerdecal.
Tarçın
1 lt. Su
Saat 4.30
1elma
Aksam
Yarım kase tarhana çorbası
Bol isotlu
Salata
Azıcık bakla 3.kasik
Kazan kebabı 3 kaşık
Yoğurt 4 kasik
Çorba olduğu için ekmek yok
Yarım lt su yatana kadar icilir iyi geceler
Amin kuzum ya 75e ni ineyim gerisini aheste aheste vericem inşallahsenin işin zor kuzum yaa. 23.00 çıkmak nedir iştenseni çok iyi anlıyorum. Rabbim kolaylık versin
fıstık gibi oldun sen. inşallah devamı da gelir kuzum
kaç kilo ile başladım canım,boylede iyi gaza gelinirBUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo@MiuLego igdedali
Kahvaltı güzel, akşamda fena değil diyelim. Su icilmişİyi akşamlar kızlar
Bugün tatil ben uyur
Bugünkü menum
9.30 ilaç
15 dakika snr mate cayi
Yarım sat sonrada kahvaltı
1 adet yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim urfa peyniri
Yeşillik bol
Zeytin
Yufka ekmek tam bugday sekizde bir parça
Şekersiz çay
1 lt.su
Oylen menum
Saat 14.00
2.kasik yulaf
2 kaysi
2 ceviz
Zerdecal.
Tarçın
1 lt. Su
Saat 4.30
1elma
Aksam
Yarım kase tarhana çorbası
Bol isotlu
Salata
Azıcık bakla 3.kasik
Kazan kebabı 3 kaşık
Yoğurt 4 kasik
Çorba olduğu için ekmek yok
Yarım lt su yatana kadar icilir iyi geceler
Çözdüm ben
bende 7 leri bi gorsem canımAmin kuzum ya 75e ni ineyim gerisini aheste aheste vericem inşallah
Aheste aheste kısmında moralini bozmak istememAmin kuzum ya 75e ni ineyim gerisini aheste aheste vericem inşallah
Sanırım iki sene önceydi en yüksek kilom 111di canım. Al ver al ver oldu hep ama 95in altını nerden baksan 13 14 senedir görmüyodum. 12 ekimde 106.4le başladım şu an 83.4ümkaç kilo ile başladım canım,boylede iyi gaza gelinir
Nie loooAheste aheste kısmında moralini bozmak istemem
Biz almadikta eşimin arkadaşı getirdi oda İst satmak için getiriyor sonuçta çok güzeldi vallaBu hafta ben de karpuz gördüm nasıl çıkıyor meraktan alaşım var
Yorgun zekzüü
Kız iğde hayatımda ilk defa elbise aldım kendime boyu dizde bitiyo. Eve geldim herif elimde gördü bunu mu aldın yani dedi, giydim kasap ahanda böle olduhayırlayak mı dedi olmaz çişim var uğraşamam senle dedim
Ağırdan satıyom kendimi artık
Yürüyüşü var en az yarım saat ama unutmuştur yazmayıKahvaltı güzel, akşamda fena değil diyelim. Su icilmiş
Spot var mı spor??
Öğlen kür mü o
Pu ha ha ay çok güldümO zamaaaaaaaaaaaaan ne zaman yakıyoruz Sivas'ıııııııııııııııııı
Kız miu ya söz verdik ya
Kendini ne sandığı mühim değil bacım ben de kendimi çoh güçlü süper sanıyorum arada istesem uçarmışım gibi geliyor ama hiç gördün mü beni uçarken
Dün 63.400 yazmıştım6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
N Nana (62.8)
@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilikla ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
Nego (63) hedefe ulasamamisiz ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
Nevreste (63.0) gece sızmış bildirim yok
60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim ama istikrarlisin
Pamukseker19 (88.5) o artı nedir yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
neslihan165 (91.2) bildirim yok
E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis sınav haftasimiudi kiz
yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da nur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
nehirnil111 (52.1) arti neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Eneeee teşekkür ederim. Gömmeşsin beniNego (63) hedefe ulasamamisiz ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bende 46 bedenden 36 beden alınca bunu çocuklar giyer demiştim satıcı da bana molul molul bakmisti bu ne diyor diyeBUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo@MiuLego igdedali
Şahsen bende senin gibi düşünüyorum kimi insanlar var kilo az ama vicik vicik aynı kiloda aynı boyda aynı elbiseye sığmayanlar var güzel gidiyor sporlar bence suoersinEneeee teşekkür ederim. Gömmeşsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?