Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Toplam 2,5 lt su. Parça parça yazmış anam N Nana

kaç kilo ile başladım canım,boylede iyi gaza gelinir

Kahvaltı güzel, akşamda fena değil diyelim. Su icilmiş
Spot var mı spor??
Öğlen kür mü o

6 NISAN hedef karsilastirmasiiii

malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.

Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm

N Nana (62.8)

@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilik la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini

tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima

vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun

Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun

Nego (63) hedefe ulasamamisiz ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz

deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz

Nevreste (63.0) gece sızmış bildirim yok

60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa

Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana

@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicem haftaya görücez artik ak koyun kara koyun

elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi

arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim ama istikrarlisin

Pamukseker19 (88.5) o artı nedir yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım

neslihan165 (91.2) bildirim yok

E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret

malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis sınav haftasimiudi kiz
yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da nur topu gibi yüzden var ablacim

@masumm (70)

suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme

HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn

nehirnil111 (52.1) arti neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom

begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya

igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee

@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal

@Konyakk (58.5) artı gelmiş hemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kız nörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma

@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)

@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zaman miu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsaniz ayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler

Bize de giysene la merak ettim. Elbise çok severim ay ne yakışmıştır sana beee
Kahvaltı güzel, akşamda fena değil diyelim. Su icilmiş
Spot var mı spor??
Öğlen kür mü o
Yürüyüşü var en az yarım saat ama unutmuştur yazmayı

Pu ha ha ay çok güldüm

Bende kendimi 36 beden sanıyorum mesela
Dün ben geçmişi tam okuyamadım kuzum kaçırmışım demek ki. Neyse kaçırmam iyi olmuş az da olsa içimi döktüm

Yakaaaaaarım geeeceeeleriii

Dün 63.400 yazmıştım

Bende 46 bedenden 36 beden alınca bunu çocuklar giyer demiştim satıcı da bana molul molul bakmisti bu ne diyor diye
Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo mali inşallah 36 beden hallerinide gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…