Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anam sideyı’yı bu hafta da başkasına kaptırdım
Neyse zaten Pazartesi’ye kadar diyet zor

Kız ne ediyon sen beni niye ödemlerin kraliçesi (kesinlikle yanlış anlama bu haftadan bahsediyorum) Pamukseker19 ile eslestiriyon vicdansız o balon gibi incek ben yine magluphangi köşede ağlasam malipina

Şahsen bende senin gibi düşünüyorum kimi insanlar var kilo az ama vicik vicik aynı kiloda aynı boyda aynı elbiseye sığmayanlar var güzel gidiyor sporlar bence suoersin
Dimi aynen canım. İp atlamayı da sevdim kalbim sıkışmıyor artık çok şükür. Birde pilates ekliyim inşaallah haftanın üç günü

Çakıl diziyi bana da söyle sevdin mi diye
Ben de legion ve outlander izliyorum ama Yeni dizi araştırmasındayız

Bende 46 bedenden 36 beden alınca bunu çocuklar giyer demiştim satıcı da bana molul molul bakmisti bu ne diyor diye
Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo mali inşallah 36 beden hallerinide gorursun
Sağol kuzucum sizin sayenizde hepBen beden işlerinden anlamıyom kuzu eskiden 40 beden 38 beden vardı. Bugün kadın 33 beden vereyim sana dedi. arkadaşım kendine aldı geçenlerde 29 beden yazıyodu pantolonda. Ben anlamıyom hiç ne nedir

Yüzdenle kapatırsın kız o açığı
Kilo skalamız çok değişik takımda. 65 lerde kimse yok.. Bi an önce o açığı kapatmanız lazım
Halledersin sen güveniyorum sana. Hem hastalığın da iyileşiyor. Bu hafta altın vuruş yaparsın

Ne kadan da minnoş bi hedef o öyle kıyamamış hiç yaa kuzum benim

Sağlık ocaklarında bile psikolok var diyetinyene gidince giriyorlar onamı gitsen

Kk ağırlaştı gene sayfalar yüklenmiyor te Allam yaaa
Maliii yarın bekliyorum he fotonu. Baştan söyliyim 80 kilo olduğuna inanmayacam 90 a da inanmamıştım
60 görünür kesin bu seferde
Ben ölçülerini merak ediyorum malinin malipina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…