Yarın sabah vücut diriyken çekeyim şimdi göbeem mahmut enişte göbeği gibi
Bize de giysene la merak ettim. Elbise çok severim ay ne yakışmıştır sana beee
Yürüyüşü var en az yarım saat ama unutmuştur yazmayı
Anam sideyı’yı bu hafta da başkasına kaptırdım6 Nisan-13 Nisan Mortingenlikleri
Soluksuz izlenecek bir maç
@Portakal Sulu Ordek veeee @suspushanimcim
Zamansız dökülen yapraklar misali bir kapışma
@cakil80 veeee @60kiloyum
Minnakların kapışması
@tevafuk55 veeeeeee @Sidelya95
Haftanın maçı
Esra_4378 veeeeee Pamukseker19
Yerli Real Madrid- Barcelona rövanş maçı
@Bonus veeeeee @yumurtalikofte
kaybedenin herkese yeşilçay ısmarladığı kapışma
@Melegiimm22 veeeee @pempisler
İflerin kadını el"if" e karşııııı
@masumm veeee @elfkkk
Yenilen pehlivan güreşe doyacak mı kapışması
@malahit veeeeeFloweroflife
Uyarı: Her türlü çirkefleşme,sataşma serbesttir. Hatta bunlar sahalarda görmek istediğimiz hareketlerdir
Kız ne ediyon sen beni niye ödemlerin kraliçesi (kesinlikle yanlış anlama bu haftadan bahsediyorum)6 Nisan-13 Nisan Mortingenlikleri
Soluksuz izlenecek bir maç
@Portakal Sulu Ordek veeee @suspushanimcim
Zamansız dökülen yapraklar misali bir kapışma
@cakil80 veeee @60kiloyum
Minnakların kapışması
@tevafuk55 veeeeeee @Sidelya95
Haftanın maçı
Esra_4378 veeeeee Pamukseker19
Yerli Real Madrid- Barcelona rövanş maçı
@Bonus veeeeee @yumurtalikofte
kaybedenin herkese yeşilçay ısmarladığı kapışma
@Melegiimm22 veeeee @pempisler
İflerin kadını el"if" e karşııııı
@masumm veeee @elfkkk
Yenilen pehlivan güreşe doyacak mı kapışması
@malahit veeeeeFloweroflife
Uyarı: Her türlü çirkefleşme,sataşma serbesttir. Hatta bunlar sahalarda görmek istediğimiz hareketlerdir
Dimi aynen canım. İp atlamayı da sevdim kalbim sıkışmıyor artık çok şükür. Birde pilates ekliyim inşaallah haftanın üç günüŞahsen bende senin gibi düşünüyorum kimi insanlar var kilo az ama vicik vicik aynı kiloda aynı boyda aynı elbiseye sığmayanlar var güzel gidiyor sporlar bence suoersin
Anam sideyı’yı bu hafta da başkasına kaptırdım
Neyse zaten Pazartesi’ye kadar diyet zor
Haftaya söz kertecem siziAnam sideyı’yı bu hafta da başkasına kaptırdım
Neyse zaten Pazartesi’ye kadar diyet zor
Çakıl diziyi bana da söyle sevdin mi diyeSaat 7 olmuş yeni farkettim korkarak menumu veriyorum bu arada yeni diziye başladım deception bakalım nasıl olacak
Sabah 12.00
Soğanlı 2 yumurta
1 domates salatalık biber
4 zeytin
2 dilim ekmek çavdar
15.00
1 tane muz
15 tane antep
10 gr kepekli haşlanmış makarna 2 kaşık lor peynirli yeşil salata
2 domates
45 dakika yürüyüş
@Lunya @MiuLego
Tabi kız melek gibisinmelek gibiyim, diğerleri bana algı operasyonu yapıyor
Sağol kuzucum sizin sayenizde hepBende 46 bedenden 36 beden alınca bunu çocuklar giyer demiştim satıcı da bana molul molul bakmisti bu ne diyor diye
Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo mali inşallah 36 beden hallerinide gorursun
Ödemlerin kralicesi ?Kız ne ediyon sen beni niye ödemlerin kraliçesi (kesinlikle yanlış anlama bu haftadan bahsediyorum)Pamukseker19 ile eslestiriyon vicdansız o balon gibi incek ben yine maglup hangi köşede ağlasam malipina
Yüzdenle kapatırsın kız o açığıKız ne ediyon sen beni niye ödemlerin kraliçesi (kesinlikle yanlış anlama bu haftadan bahsediyorum)Pamukseker19 ile eslestiriyon vicdansız o balon gibi incek ben yine maglup hangi köşede ağlasam malipina
Hee deprosyona girdim cuma görüşelim bi hafta cikmicamEsra_4378 yeni mortim senmişsin canım
Ne kadan da minnoş bi hedef o öyle kıyamamış hiç yaa kuzum benim6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilikla ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
@tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
@vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
@Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
Nego (63) hedefe ulasamamisiz ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
@Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
@60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
@pempisler (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedimama istikrarlisin
Pamukseker19 (88.5) o artı nedir yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
@neslihan165 (91.2)bildirim yok
@Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan danur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
nehirnil111 (52.1) arti neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
@begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Ölünce bol bol yeriz pu ha ha2 kasik pilava bile sopaladi la.Bugun -100 bile geldim ben6 aydir yemiyom la korumada da yemiceksem ne zaman yicem
Bunlari maliden mi ogreniyon gı
Sol iyidir solda ağla :Kız ne ediyon sen beni niye ödemlerin kraliçesi (kesinlikle yanlış anlama bu haftadan bahsediyorum)Pamukseker19 ile eslestiriyon vicdansız o balon gibi incek ben yine maglup hangi köşede ağlasam malipina
Yavaş giden daha kalıcı olur abla daha iyidaha yavaş çalışıyor metebolizma eskiden olsa bu diyetle 10 kg verirdim ayda
Sağlık ocaklarında bile psikolok var diyetinyene gidince giriyorlar onamı gitsensaol esracım. neden tam konsatrasyon sağlayamıyorum bilmiyorum. istemesem tamam da. çok istiyorum. ruh halim çok dalgalı. bunun tabi etkisi çok. gün içinde telefondan çok yazamıyorum. bazen okuyorum ama. yine de gayret ederim. haklısın.
şu anki psikolojik durumumu da anlamış değilim. niye dipteyim bilmiyorum. çok mutsuz hissediyorum kendimi. depresyonda mıyım farkında değil miyim çözemedim
biz niye böyleyiz mortimben böyle çok mutsuzum. bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorum
ben daha önce başardım bunu. ama o zamanki motivasyonu nedense şimdi sağlayamıyorum. bu kadar istememe rağmen psikolojime yeniliyorum. ama bu yenilgileri de kaldıramıyorum. gün geçtikçe metabolizma hızımız düşüyor oysa. elimizi çabuk tutmamız lazım.
60 görünür kesin bu seferdeKk ağırlaştı gene sayfalar yüklenmiyor te Allam yaaa
Maliii yarın bekliyorum he fotonu. Baştan söyliyim 80 kilo olduğuna inanmayacam 90 a da inanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?