Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni de yeseydin

Planım spora devam efenim tartıyla işim olmaz işim ölçüyle

Dimi aynen canım. İp atlamayı da sevdim kalbim sıkışmıyor artık çok şükür. Birde pilates ekliyim inşaallah haftanın üç günü
İpi adet ile değil saat ile yap mutlaka yarım saatte çıkarmaya çalışan mesela yarım saatte 1000 sonra yarım saat 1100 yapmaya çalış artır ben şuan 1700 1800 görüyorum hedef yarım saatte iki bin

Ödemlerin kralicesi ?
biri beni bıçakla sin yanlış anlama diye aciklamada yaptim yaaa
Sav
SavOllll datlum
Ne kadan da minnoş bi hedef o öyle kıyamamış hiç yaa kuzum benim
kız deli misin o geçen haftanin kiiii

İpi adet ile değil saat ile yap mutlaka yarım saatte çıkarmaya çalışan mesela yarım saatte 1000 sonra yarım saat 1100 yapmaya çalış artır ben şuan 1700 1800 görüyorum hedef yarım saatte iki bin
Canım yarım saat de 1000 den fazla olur sanki. Tam bakmadım da 10 dk da sanırım 500 atlıyorum. Yarın saate bakayım tam olarak. 50 atlayıp durup devam ediyorum şimdilik hatta 80 e çıkardım dinlenmeyi kalbimden korkuyorum biraz.

He valla hizliyim kiz boyle devam eder inşaAllah
Kicimi kasymde nazar olmazsin

Menü vereyim
Sabah(09.30)
1 kruvasan
1 karışık meyve salatası
1 sütlü kahve

Öğlen(14.00)
6 kaşık bahçe yumurta salatası

Ara(18.00)
1 bardak badem sütü

Akşam (21.00)
Empadão 1 porsiyon
Salata
Bkz. Empadão

Üstü ince patates püresi ve yumurta beyazıyla kaplı,içi sebze ve etle doldurulan Portekiz yemeği fırında pişer, kayınvalide hamur koymaz bu arada tek cıs yanı patates püresi
Spor çok yürüdüm ama spor sayılmaz
Su bolca
@Lunya hepfit malahit @MiuLego

Ohh keyif ama yağ yakmak için film izlerken bile dumble kaldırıp indir, ayaklarına ağırlık bağla kaldır indir, kocayı ayaklara oturt her mekikde bi öpücük al dudustan
Bizim sayfadaki hatunların hepsi fantazik yalnız o duduşların sonu hazır yatağın üstündeyken farklı spor alanına kayabilir

Immm çok leziz görünüyor bu

Allah rahmet eylesin hepsine çakılcım. zor şeyler bunlar.
yıkıcı olaylar yaşamışsın ama zaten kendini toparlamaya da pek vaktin olmamış. kendine ayırdığın zaman da psikolojin için çok önemli. çok geç çıkıyorsun işten tatlım. ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bu geç çıkma durumları sürekli mi olacak? bu hayatını çok etkiler...
Menulerrrrr gelsinnnnnnnnn hanimlarrrr
ben yarından itibaren yazsam

Sağlık ocaklarında bile psikolok var diyetinyene gidince giriyorlar onamı gitsen
bilmiyorum ki canım

Lunya nın gazabı sinemalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…