selaaaaaaam benden başka kimse gelmedi galiba yarın çeşmeye pikniğe gidiyorum ne yerim bilmem
selaaaaaaam benden başka kimse gelmedi galiba yarın çeşmeye pikniğe gidiyorum ne yerim bilmem
bu arada evde badana var kızlar şu anda....oturma odam ve kızımın odası...ortalıkk dandini...pazartesi de dip köşe temizlik yapıcaz..koltukların yüünü değiştiricektim ya hani onun kumaşını aldım bu hafta onları yaptırıcam onlarla oyalanıcam...iyi gelicek evde küçük dğşiklikler yapmak bana...önümüzdeki haftadan itibaren her gün biraz birazz bütün çekmceleri döküp boşaltıppp düzenlicem yaşasın baharr temisliğiiiiiii
sayım için biri bana boş liste kopyalayabilir mi ben isimlerin karşısına mesaj sayısını yazayım..
bi kerecikliğine
dur canım ben bulayım listeyi....
ohhh ne güzel..saç kestirmek de iyi geliyor insana...ne renk cnm saçların..rengini neden değiştiremiyorsun....
ohhh ne güzellll...bu dietle çok güzel kilo vereceksin hissediyorum senaristcim...ilerde ben de yapıcam bu dieti bana da koçluk yaparın artık...
tabi yaparımkitabı bitireyim blogları da okuyorum
115.0 ya1.7 gitmiş
alıntıların her birini 1 mesaj olarak sayıyoruz canım..yani sorunun yanıtı 6kusura bakmayın hiç giremedim kötü bi gündü
şu mesaj sayımı ile ilgili bi soru sormak istiyorum mesela tek mesajla altı alıntıya cevap vermiş o mesaj 1 mi sayılacak 6 mı :26:
4 Mayıs Cuma
shopaholic.........15
saliss................15
paşam................2
kelebekolacam....12
gerbera..............8
angiera.............11
ecemavi............11
ipekyol... yok
senarist............11
saphira.............32
umarım doğru saymışımdır ama çok dikkat ettim.. zaten neredeyse herkes 5 i geçmiş ve birinci fark atmış olduğundan bir-iki mesajın aramızda lafı olmaz artık
saphira'yı kutluyoruz
oooooooooooooo düne göre 1.7 mi gitti şekerim yaaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?