Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

selaaaaaaam benden başka kimse gelmedi galiba yarın çeşmeye pikniğe gidiyorum ne yerim bilmem

selam kızlar güzel hafta sonları olsun inşaallah...yarın sabahtan kahvaltıya gidicez sabah çekirdek ailemleesonrada bol bol gezicez..haftaya pazar aslında gitmek istemediğim ama eşimin hatrı için gideceğim bir aile ortamı var...zayıflayamadıgım için üzülüyorum çünkü bu tarihe kadar baya bi zayıflamak istiyordum(bana moral verinn olur mu.....derli toplu bir şekilde giyinip gideyim saçıma fön çekeyim makyajımı yapayım ve en önemlisi sürekli gülümseyeyim ve kendime güveneyim değil mi kızlarrrr

bu arada evde badana var kızlar şu anda....oturma odam ve kızımın odası...ortalıkk dandini...pazartesi de dip köşe temizlik yapıcaz..koltukların yüünü değiştiricektim ya hani onun kumaşını aldım bu hafta onları yaptırıcam onlarla oyalanıcam...iyi gelicek evde küçük dğşiklikler yapmak bana...önümüzdeki haftadan itibaren her gün biraz birazz bütün çekmceleri döküp boşaltıppp düzenlicem yaşasın baharr temisliğiiiiiii

selaaaaaaam benden başka kimse gelmedi galiba yarın çeşmeye pikniğe gidiyorum ne yerim bilmem

canım piknik ortamında sadece ekmek yemesen yeter.. çünkü piknikte salata+et var sıkıntı yok.. bi de börek sarma kek falan götürüyorsanız pikniğe kek yeme diğerlerinden de bi tanecik ye ama eti yemeden 1-1.5 saat önce falan.. meyveyi çok abartma.. önerilerim bunlar

ben de kendimi değiştirdim önceki gün.. saçımı kestirdim.. bakım yaptırdım.. bugün yarın da boyatıcam anneme.. çok renk farkı olmicak ama olsun keşke rengini değiştirebilsem

sayım için biri bana boş liste kopyalayabilir mi ben isimlerin karşısına mesaj sayısını yazayım..

bi kerecikliğine

sayım için biri bana boş liste kopyalayabilir mi ben isimlerin karşısına mesaj sayısını yazayım..

bi kerecikliğine

dur canım ben bulayım listeyi....
ohhh ne güzel..saç kestirmek de iyi geliyor insana...ne renk cnm saçların..rengini neden değiştiremiyorsun....

dur canım ben bulayım listeyi....
ohhh ne güzel..saç kestirmek de iyi geliyor insana...ne renk cnm saçların..rengini neden değiştiremiyorsun....

teşekkürler

saçlarım koyu kahverengi.. ben kumral istiyorum.. saç rengimi değiştirince eşim suratıma bakmıyor aslında ben açık kumral röfleli istiyorum çok ama malesef gerçekten bakmıyor suratıma hiç o zaman

iki kere geldi başıma

2Mayıs çarşamba
shopaholic...
saliss...
paşam...
kelebekolacam.
gerbera..
angiera.......
ecemavi...
ipekyol...
senarist..
saphira....
canım en üste büyük harflerle tarihi yaz karşılarına da msg sayılarımızı...

4 Mayıs Cuma

shopaholic.........15
saliss................15
paşam................2
kelebekolacam....12
gerbera..............8
angiera.............11
ecemavi............11
ipekyol... yok
senarist............11
saphira.............32

umarım doğru saymışımdır ama çok dikkat ettim.. zaten neredeyse herkes 5 i geçmiş ve birinci fark atmış olduğundan bir-iki mesajın aramızda lafı olmaz artık

saphira'yı kutluyoruz

kusura bakmayın hiç giremedim kötü bi gündü

şu mesaj sayımı ile ilgili bi soru sormak istiyorum mesela tek mesajla altı alıntıya cevap vermiş o mesaj 1 mi sayılacak 6 mı :26:
alıntıların her birini 1 mesaj olarak sayıyoruz canım..yani sorunun yanıtı 6

eline sağlık canım...teşekkür ederim ipekyol ve paşam izinli

oooooooooooooo düne göre 1.7 mi gitti şekerim yaaaa.......

yok pazartesiye göre 1.7 düne göre 1.0 gitmiş

perşembe günü başladım dukana da başlangıçta (perşembe günü) çoktu kilom 118 falandı akşamı ama ben geçici ağırlık diye (tuvalete falan çıkamamıştım) saymadım onu pazartesi tartıldığım kiloyu baz aldım 116.7 den saydım başlangıcı

herkese iyi hafta sonları canlar
bugün hıdırellez :) hepimize uğur getirsin inşallah..evi olmayana ev,arabası olmayana araba,işi olmayana iş,eşi olmayana eş diliyorum

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera
salı...angiera
çarşamba...ecemavi
perşembe...senarist
cuma...saphira

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic
salı...saliss
çarşamba...paşam
perşembe...kelebekolacam
cuma...gerbera

arkadaşlar mesaj sayımını yaparken,bu listeyi kopyala yapıştır yapalım ve karşına mesaj sayılarını yazalım..Yoksa bu listeyi her seferinde arka sayfalardan bulup tekrar düzenleme yapmam gerekiyor.Bir de çıkan ve giren arkadaşlarımız olduğundan liste değişti.Bu listeyi kaybetmeyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…