- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünkibiri beni bıçakla sin yanlış anlama diye aciklamada yaptim yaaa
Sav
SavOllll datlum
kız deli misin o geçen haftanin kiiii
Canım konuya hakim olmak için geçmişe gittim.Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki
Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degilizCanım konuya hakim olmak için geçmişe gittim.
Ödemler kraliçesi derken ve niye slestiriyorsun derken... senin bu hafta daha rahat kilo verebilecek olmandan bahsediyor... mesela ben ilk geldiğim hafta da beni kimse almamıştı
Yani iki açıklama mesajı yazdım gerçekten anlamiyorumHer hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki
KKzum tek göğüs arasıysa eğer sütun Azda olsa içerde yoğunlaşmıştır elinle yokla taş gibi sert bişey varsa kaynar su yap üstüne gögus hizanda havlu kapat dayanabileceğin kadar tut sonra sağ sütünü rahatlatır sonra sıcak suyla duş al damarların genislesinİyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Kuzum mortilik ye karşıdakini kışkırtma vardır burada kötü bı amaç yok geçen haftaki menülerin güzeldi gelen artı odemde bu hafta en önemli sen olduğun için odemlerin kraliçesi denildi bunda kötü bir nokta alınacak kırılacak bı nokta da yok kuzum mortilikte karşındakini kışkırtmak satasmak serbest....Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki
Bu nedir ya ya ben anlamıyorum ya gerçekten haksızım arkadaş anlatmış ama olmadi sanirimPeki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz
Lal olup buralardan gidesim var valla içim sıkıldı kime ne desemde yanlis anlamasa espri takılma şaka hiçbirşey yapmicam artik ya ciddi ciddi yazışalım yani tevo da yazdı hepimiz aynı şeyi anlıyoruz dimi arkadaş yeni olduğu için hadi idrak edemedi desemKuzum mortilik ye karşıdakini kışkırtma vardır burada kötü bı amaç yok geçen haftaki menülerin güzeldi gelen artı odemde bu hafta en önemli sen olduğun için odemlerin kraliçesi denildi bunda kötü bir nokta alınacak kırılacak bı nokta da yok kuzum mortilikte karşındakini kışkırtmak satasmak serbest....
Geçmiş yapmamıştır kuzumBu nedir ya ya ben anlamıyorum ya gerçekten haksızım arkadaş anlatmış ama olmadi sanirimEki Görüntüle 2134298 bu hafta sis olduğunu söyledim
Ben kaç haftadır üst üste 1 üstü yüzde getiriyorum
Ve mağlup olurum yazmisim
Bu hafta sis olduğun için haftaya bu ödemi atıp müthiş gelirsin demek istiyorum
Ama hakaret ettim gibi anlıyorsun ayy seni nasıl yencem tribüne giriyorum sen beni istemiyor diyorsun
Istemezsen isteme cocukmuyuz biz bu farz mi yani ama beni niye yanlış anlıyorsun
Onuda ben dedim simdi içim urperiyor @Lunya da kusecekmi diyeArkadaşlar bı kendinize gelin ya bu ne böyle o ona aliis o bunu alınmış su şuna alınmış biz bir takımız ve takımda kimse başkasının kötülüğüne laf etmiyor lütfen lütfen bı çeki düzen verelim kendimize...
Mevsim geçişimi ne haltsa bilemiyorum biz ne espriler yaptık neler dedik birbirimize kimse alınmadı ya
Bu akşam hepfit lunya azrail de bi melek dedi alinmasimi lazım.
Burada gülüp eğlenip espri yapıp kilo mu vereceğiz yoksa resmi kurup gibi gelip menü spor bildirim çıkacak miyiz eee o zaman nasıl motive olacaksınız bı anlatın hele bana da....
Bu lafımı kimse üstüne alınmasın çünkü kendim de dahil herkese
Esra kuzum kimse için lal olma kimse için de çekip gitme kimse kimse için gitmesin çünkü hepimiz burada kendimiz için varız anlayacaktır emin ol yanlış anladiginiLal olup buralardan gidesim var valla içim sıkıldı kime ne desemde yanlis anlamasa espri takılma şaka hiçbirşey yapmicam artik ya ciddi ciddi yazışalım yani tevo da yazdı hepimiz aynı şeyi anlıyoruz dimi arkadaş yeni olduğu için hadi idrak edemedi desem
Tribe ne gerek var rest çekmeye
Vayt ne konusacagi mi sasirdim
Yaptı ya benim yazdığım mesaja cevabı zaten ve tevo da açıkladı o şöyle demek falan diyeGeçmiş yapmamıştır kuzum
Kusmez lunya öyle şeylereOnuda ben dedim simdi içim urperiyor @Lunya da kusecekmi diye
Daha bilmiyor yeni kuzum yanlış anlamış kesin orası yoksa ne sende ne onda art niyet yok eminim yarın okuyunca anlayacakYaptı ya benim yazdığım mesaja cevabı zaten ve tevo da açıkladı o şöyle demek falan diye
Korkuyorum vayt bu hafta böyle bi tersliktir tepemde gitti gidiyor ben kimse burda gırgır yapıyorum diye beni azarlasın diye bulunmuyorum kiKusmez lunya öyle şeylere
Tabi ki canım ama yüzyüze değil yazı dili mimik yok ses yok karşındakinin o anki psikolojisi ne bilmiyoruz doğal olarak yanlış anlaşılmalar oluyor birbirimizi tolere edecegizKorkuyorum vayt bu hafta böyle bi tersliktir tepemde gitti gidiyor ben kimse burda gırgır yapıyorum diye beni azarlasın diye bulunmuyorum ki
Bencede o sebeble ama keşke anlayıp yazsaydı bende böyle üzülüp uykum kaçmazdı neyse ya herşey imtihan bi burda rahatliyordum simdi elim ayağımı nereye koyacagini bilmeyen dünür cü gibiyimDaha bilmiyor yeni kuzum yanlış anlamış kesin orası yoksa ne sende ne onda art niyet yok eminim yarın okuyunca anlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?