Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biri beni bıçakla sin yanlış anlama diye aciklamada yaptim yaaa
Sav

SavOllll datlum
kız deli misin o geçen haftanin kiiii
Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki

Her hafta düzenli kilo verdim bir hafta ödemim oldu diye ödemler kralicesi lakabi fazla olmadi mi sence.benimle olmak istemiyorsan ben de istemiyorum morti falan degiliz ozaman.canini sıkma.benimde hevesim kacti cünki
Canım konuya hakim olmak için geçmişe gittim.
Ödemler kraliçesi derken ve niye slestiriyorsun derken... senin bu hafta daha rahat kilo verebilecek olmandan bahsediyor... mesela ben ilk geldiğim hafta da beni kimse almamıştı

Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz

Yani iki açıklama mesajı yazdım gerçekten anlamiyorum

Gerçekten kalbim çok kırık ben bu takıma geldiğim günden beri aktif olan herkesle sakalasan sırf gülsünler diye caps caps gezen ben faydalanalım diye sayfa sayfa fotoraf paylaşan ben herkesle konuşmaya çalışan ben ...
Sıkıntı ne ya ne bu gerginlik her laf niye yanlış anlaşılıyor insanlar neden bu kadar alıngan ve gereksiz yere daha önce söylemek istediklerimi yanlış ifade ettim diye daha özür mesajım gitmeden duymadigim şey kalmadı parantez açıp açıklama yaptim sırf aynı şey olmasin diye yine yanlış anlamalar yani herşeyi ciddi ciddi konuşalım bu rasi resmi daire hayatımız renklensin diye konuşuyorum oooo ama ne çare

KKzum tek göğüs arasıysa eğer sütun Azda olsa içerde yoğunlaşmıştır elinle yokla taş gibi sert bişey varsa kaynar su yap üstüne gögus hizanda havlu kapat dayanabileceğin kadar tut sonra sağ sütünü rahatlatır sonra sıcak suyla duş al damarların genislesin

Kuzum mortilik ye karşıdakini kışkırtma vardır burada kötü bı amaç yok geçen haftaki menülerin güzeldi gelen artı odemde bu hafta en önemli sen olduğun için odemlerin kraliçesi denildi bunda kötü bir nokta alınacak kırılacak bı nokta da yok kuzum mortilikte karşındakini kışkırtmak satasmak serbest....

Peki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz
Bu nedir ya ya ben anlamıyorum ya gerçekten haksızım arkadaş anlatmış ama olmadi sanirim bu hafta sis olduğunu söyledim
Ben kaç haftadır üst üste 1 üstü yüzde getiriyorum
Ve mağlup olurum yazmisim
Bu hafta sis olduğun için haftaya bu ödemi atıp müthiş gelirsin demek istiyorum
Ama hakaret ettim gibi anlıyorsun ayy seni nasıl yencem tribüne giriyorum sen beni istemiyor diyorsun
Istemezsen isteme cocukmuyuz biz bu farz mi yani ama beni niye yanlış anlıyorsun

Lal olup buralardan gidesim var valla içim sıkıldı kime ne desemde yanlis anlamasa espri takılma şaka hiçbirşey yapmicam artik ya ciddi ciddi yazışalım yani tevo da yazdı hepimiz aynı şeyi anlıyoruz dimi arkadaş yeni olduğu için hadi idrak edemedi desem
Tribe ne gerek var rest çekmeye
Vayt ne konusacagi mi sasirdim

Arkadaşlar bı kendinize gelin ya bu ne böyle o ona aliis o bunu alınmış su şuna alınmış biz bir takımız ve takımda kimse başkasının kötülüğüne laf etmiyor lütfen lütfen bı çeki düzen verelim kendimize...
Mevsim geçişimi ne haltsa bilemiyorum biz ne espriler yaptık neler dedik birbirimize kimse alınmadı ya
Bu akşam hepfit lunya azrail de bi melek dedi alinmasimi lazım.
Burada gülüp eğlenip espri yapıp kilo mu vereceğiz yoksa resmi kurup gibi gelip menü spor bildirim çıkacak miyiz eee o zaman nasıl motive olacaksınız bı anlatın hele bana da....
Bu lafımı kimse üstüne alınmasın çünkü kendim de dahil herkese

Geçmiş yapmamıştır kuzum

Onuda ben dedim simdi içim urperiyor @Lunya da kusecekmi diye

Esra kuzum kimse için lal olma kimse için de çekip gitme kimse kimse için gitmesin çünkü hepimiz burada kendimiz için varız anlayacaktır emin ol yanlış anladigini

Korkuyorum vayt bu hafta böyle bi tersliktir tepemde gitti gidiyor ben kimse burda gırgır yapıyorum diye beni azarlasın diye bulunmuyorum ki
Tabi ki canım ama yüzyüze değil yazı dili mimik yok ses yok karşındakinin o anki psikolojisi ne bilmiyoruz doğal olarak yanlış anlaşılmalar oluyor birbirimizi tolere edecegiz

Daha bilmiyor yeni kuzum yanlış anlamış kesin orası yoksa ne sende ne onda art niyet yok eminim yarın okuyunca anlayacak
Bencede o sebeble ama keşke anlayıp yazsaydı bende böyle üzülüp uykum kaçmazdı neyse ya herşey imtihan bi burda rahatliyordum simdi elim ayağımı nereye koyacagini bilmeyen dünür cü gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…