- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İyi misin anlat istersen dinleriz ha anlatamam dersen ara ses ver iyiyim de yeterBir süre yaninizda olamiycam kızlar. .bu kadar da olmaz yaşadığımız diyecekler şeyler yaşıyorum allah sonumuzu hayre etsin..kendimı toparlayıp geleceğim. .ailevi sorunlar..hepinizi öpüyorum. .
Bu cok olayli ya muhallebi mi yedim 2 kaşık bi tepsi b.klava mi gomduk anlamadım coşmuştu sayfalar dillerden dellere destan oldum kiz0.1 EsraEsra_4378
He banada bulalmSana da dusunurum
Oluyo ama bak 3 sayfa oncesindeKuzu şaka yap bişey olmaz
Ne gulmustum amaBu cok olayli ya muhallebi mi yedim 2 kaşık bi tepsi b.klava mi gomduk anlamadım coşmuştu sayfalar dillerden dellere destan oldum kiz
Dur düşüneceğim ne çıkarsa bahtinaHe banada bulalm
Boşver geçmişi bak yeni sayfa geçti gitti bitti oooo burada herşeyi kafaya taksak benim KK adını Google yazmamam lazım laOluyo ama bak 3 sayfa oncesinde
Git uyu mışıl mışıl iyi geceler canim
Ziyaretçi sayısı bilem benim sayemde artti zaten ne yapalim bacım sohretin iyisi kötüsü olmazNe gulmustum ama
Evet bak bunda sapına kadar değil dibine kadar haklısın ve yanımızdasın sagolBoşver geçmişi bak yeni sayfa geçti gitti bitti oooo burada herşeyi kafaya taksak benim KK adını Google yazmamam lazım la
Kız Türkan süt muz detoksu yapacağım dedi t9 Muzaffer yazmış iki gün boyu konuştuk detoksun adı da kaldı Muzaffer detoksuZiyaretçi sayısı bilem benim sayemde artti zaten ne yapalim bacım sohretin iyisi kötüsü olmaz
Kız gece yemek diye yerim seni ustunede su içmemTabi kız melek gibisin
Amaaaaaaa
Azrailde bi melek
Müz la zafer doğru baya ama banada yaramadı iyi geceler ben kacarKız Türkan süt muz detoksu yapacağım dedi t9 Muzaffer yazmış iki gün boyu konuştuk detoksun adı da kaldı Muzaffer detoksu
Tatlim hoşgeldin ayy ben hiç öyle şeyler demiyim sana kuzenim yazmış dimi @MiuLego oda şahit onunda hep kuzeni yaziyo yanlisliklaKız gece yemek diye yerim seni ustunede su içmemgözüm üstünde ahanda resmimi koydum , kork benden
Ahu geldi bak alıma ise yeni girmiş patron başında bişey yazıyim da bize haber vereyim demiş yaza yaza harika çok zevk alıyorum yazmış gülmekten karnimiza ağrılar girmişti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?