Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende menü vereyim SABAH
Elma sonrasında kahvaltımda: 2yumurta ve bol salatalık çay şekersiz bir tane peynir
Arada:kahve ve kayısı
Arada:yeşil elma
Akşam :bir tabak kuru fasulye yanında yeşil soğan ayran bu kadar
Spor yapamadım hastayım hala suyumu da çok içtim ama 2 iyi geçmiştir

İyi geceler
Yorgunum argınım ha bide tokum allah iyi etsin.

Sabah çok erken hacamata gidicem ani bir kararla. Nereme yaptıracağımı şaşırmış durumdayım

Belim çok zorlamaya başladı bu aralar belime hiç yaptırmadım heralde bi deniycem.

İyi geceler tekrardan yarın menüde yazayım inş süt ürünleri perhizi ile.

İyi geceler kuzucum
Sağol kuzum sana da
Aaaa illa birine mi atılacak
Sen çok takılmışsın üstüne alınmışsın, çok takılma canım gerilmeye ne gerek var değil mi? Çok seetme ya
@Lunya

Sağol kuzum sana da

Aaaa illa birine mi atılacak
Sen çok takılmışsın üstüne alınmışsın, çok takılma canım gerilmeye ne gerek var değil mi? Çok seetme ya

@Lunya
Sen de bilion ki. Çok da sseee etmiom . Neyse dediğin gibi . Gerilmeye gerek yok. O bana açıktan hakaret etti ve gerginlik çıkmasın Die ben ekleme yapmadım aynen iade ettim. Cuma ertesi devam ediyor sandım !!! Ben sandim ok. NO Problem

Biliyorum caniiiiimmmmm sen çok seetmessin sen mezunsun artık, devam edecek bisey yok

Teşekkürler pembisim . Senin de mezuniyet in Yakın zamanda olur inşallah.
Oww 1 yaş mii. Haklısın bez şu an rahatlik aslında bana . Benim bi de 4 aylik minnakim olunca . Yetisemeyebilirm . Yaz gelsin iyice diyorm ben de . Acar açar gezdiririm totosunu . İsesede üşümez falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…