- 17 Mart 2018
- 103
- 227
- 23
Yok kuzum ya torun çocuktan daha tatlı geliyor yaşlılara, can geliyordur eveBişey demiyolar ama kafa kaldırmıyo bide rahatsız olunca hiç kaldırmıyo bende dertleniyorum işte :)
Sağol kuzum sana daİyi geceler kuzucum
Aaaa illa birine mi atılacakPekala gelip de kendisi de desin bana senin için yazmadim öyle Die. yanlış anladın desin. Ona göre laf sokuyormusum ben ona falan ama hiç isim olmaz. Tamamen kendikendine yazıp ciziyor . Takım gerilmesin. Özel é yaz Die teklif etmistim oysaki . neyse bekliyorum aciklamasini . Ben ustumé alindiysam eyvallah.kim için yazdı merak ederim
@LunyaBende menü vereyim SABAH
Elma sonrasında kahvaltımda: 2yumurta ve bol salatalık çay şekersiz bir tane peynir
Arada:kahve ve kayısı
Arada:yeşil elma
Akşam :bir tabak kuru fasulye yanında yeşil soğan ayran bu kadar
Spor yapamadım hastayım hala suyumu da çok içtim ama 2 iyi geçmiştir
Sen de bilion ki. Çok da sseee etmiom . Neyse dediğin gibi . Gerilmeye gerek yok. O bana açıktan hakaret etti ve gerginlik çıkmasın Die ben ekleme yapmadım aynen iade ettim. Cuma ertesi devam ediyor sandım !!! Ben sandim ok. NO ProblemSağol kuzum sana da
Aaaa illa birine mi atılacak
Sen çok takılmışsın üstüne alınmışsın, çok takılma canım gerilmeye ne gerek var değil mi? Çok seetme ya
@Lunya
Çakılmmmmmmmmm teşekkür ederim . Güzel yüreğin sağolsun. . Darısı sana olsun . Umarım sen de istedgin eksilere kavusup kavusup hedefe varirsın .Mezuniyetin hayırlı olsun daha fit daha güzel vücudun olsun
Biliyorum caniiiiimmmmm sen çok seetmessinSen de bilion ki. Çok da sseee etmiom . Neyse dediğin gibi . Gerilmeye gerek yok. O bana açıktan hakaret etti ve gerginlik çıkmasın Die ben ekleme yapmadım aynen iade ettim. Cuma ertesi devam ediyor sandım !!! Ben sandim ok. NO Problem
bilsembi atak yap kuzu neyi bekliyon
Teşekkürler pembisim . Senin de mezuniyet in Yakın zamanda olur inşallah.Canım mezuniyetin hayırlı oldu darısı bizlerin başına inşallah,ben kızımı 2.5 yaşında oğrettim her çocuk aynı olmuyor malum ama kolay değildi zorda değildi küçük kızımda daha tecrübeli oldum artık 2 yaş nasıl bilmiyorum da arkadaş 1 yaşinda aliştırmiştı nasıl becerdiyse
Inş canimTeşekkürler canım tebrik eden yüreğin ellerin dert görmesin. Hedefe haftaya varirim inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?