zayıflamaya doymuyorlardıııBenim etli dediğim 70 kilo yalniz
70 ol mali
Mali 70 ol
Ol mali 70 ol
Mali ol 70
Ol 70 mali
Yahu senin Başkà işin yok mu uğraşma beenle
bi atak yap kuzu neyi bekliyonben yerimde saymazsam eğer olur tabi
Eflal kiME hakaret ediyor cahil Die. Sen ona gülüyorsun . Hepfitim merak ettim .
Aynuram tam senden beklenen performans. Evet hiç iyi durmadi o 8 li 7 li sayilar sen de. Metan da maşallah iyi. Hızla vereceksın kiloları . Sana guvenimz sonsuz.pasta börek neyin yemiceni biliorz.İyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Çok geçmiş olsun aynuramİyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Teşekkürler canım tebrik eden yüreğin ellerin dert görmesin. Hedefe haftaya varirim inşallah .6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
@Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilikla ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
@Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
@eflalim (63) hedefe ulasamamisizama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
@60kiloyum (78.5)
@Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
@pempisler (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedimama istikrarlisin
@Pamukseker19 (88.5) o artı nediryahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
@neslihan165 (91.2)bildirim yok
E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan danur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
@nehirnil111 (52.1) artineyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
@begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
aynı tarlanın patatesi hepsi
Canım senin adın bi yerde geçmiyor sen niye üstüne alındın ki?Yahu senin Başkà işin yok mu uğraşma beenle
Capslere güldüm, bu adam ilber ortaylı ve konuşma tarzı böyle adamın. Hep cahiller diye konusuyor, canan karatayin şişkolar diye konuşması gibi!Eflal kiME hakaret ediyor cahil Die. Sen ona gülüyorsun . Hepfitim merak ettim .
anladim seni. adımın gecmesine gerek yok eflal de senin gibi demicektir. Geçmiş yap istersen dupeduz saldırı var. ve ben artık bu işten sıkıldım.
Canım senin adın bi yerde geçmiyor sen niye üstüne alındın ki?
Capslere güldüm, bu adam ilber ortaylı ve konuşma tarzı böyle adamın. Hep cahiller diye konusuyor, canan karatayin şişkolar diye konuşması gibi!
Aaaa olur mu hiç? Şöyle bi baktım geçmişe, bence sen kırılgan bi dönemdesin. Bir sürü karikatür caps atılıyor, çok şeyetme. Bütün karikatürleri üstümüze mi alınalım, ortam gerilmesinanladim seni. adımın gecmesine gerek yok eflal de senin gibi demicektir. Geçmiş yap istersen dupeduz saldırı var. ve ben artık bu işten sıkıldım.
Geçmiş olsun kuzum
Ne gürültüsü ya, onlar torunları moral oluyordur annene
Aynen yapıştı sanki üstüme inş hep aynı kiloda kalırım6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
@Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilikla ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
@Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
@eflalim (63) hedefe ulasamamisizama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
@60kiloyum (78.5)
@Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
@pempisler (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedimama istikrarlisin
@Pamukseker19 (88.5) o artı nediryahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
@neslihan165 (91.2)bildirim yok
E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan danur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
@nehirnil111 (52.1) artineyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
@begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Ben de ölüyorum yorgunluktan, lunya gelmeden kaçayım benYatağa geçtim günün en güzel anı yeminle her yanım gevşedi
İyi geceler kuzucumBen de ölüyorum yorgunluktan, lunya gelmeden kaçayım ben
Pekala gelip de kendisi de desin bana senin için yazmadim öyle Die. yanlış anladın desin. Ona göre laf sokuyormusum ben ona falan ama hiç isim olmaz. Tamamen kendikendine yazıp ciziyor . Takım gerilmesin. Özel é yaz Die teklif etmistim oysaki . neyse bekliyorum aciklamasini . Ben ustumé alindiysam eyvallah.kim için yazdı merak ederimAaaa olur mu hiç? Şöyle bi baktım geçmişe, bence sen kırılgan bi dönemdesin. Bir sürü karikatür caps atılıyor, çok şeyetme. Bütün karikatürleri üstümüze mi alınalım, ortam verilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?