Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...

Aynuram tam senden beklenen performans. Evet hiç iyi durmadi o 8 li 7 li sayilar sen de. Metan da maşallah iyi. Hızla vereceksın kiloları . Sana guvenimz sonsuz.pasta börek neyin yemiceni biliorz.

Çok geçmiş olsun aynuram

Teşekkürler canım tebrik eden yüreğin ellerin dert görmesin. Hedefe haftaya varirim inşallah .

aynı tarlanın patatesi hepsi

Yahu senin Başkà işin yok mu uğraşma beenle
Canım senin adın bi yerde geçmiyor sen niye üstüne alındın ki?
Eflal kiME hakaret ediyor cahil Die. Sen ona gülüyorsun . Hepfitim merak ettim .
Capslere güldüm, bu adam ilber ortaylı ve konuşma tarzı böyle adamın. Hep cahiller diye konusuyor, canan karatayin şişkolar diye konuşması gibi!

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı

Kahv 10.30: 2 has yumurta 1 dikim kız. tbekmegi
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz

Ara 13.00: türk kahveis 2 ceviz 3 hurma

Ara 16.00: 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam 19.30: 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

Su 2.5 litre
Spor 40 dakika normal
1 saat tempolu yuryus
Toplam 190 puan

@Lunya @MiuLego @Sidelya95

Menu bildiriyim
Sabah ılık limonlu su
Bir haftasonu kahvaltısiii. .
2 kk bbeyaz peynir
4 tel Cecil peynir
4 zeytin
2 dilim sucuk
2 yağda yumurta
Bol salata yeşillik domates
2 kızartma biber domatesli
Ara 1 fincan dibek kahve 4 üzüm 1 kayisi

Aksam 18.00 piknikte
2 parça tavuk pirzola
3 köfte
Bol köz salata yagsiz
Ayran

Çay 21 .00 2 Çatal cısss 6 k. üzüm 1 kayısı

Spor bol hareket vardı top oynadık
Su 3 é yakın dir @Lunya

anladim seni. adımın gecmesine gerek yok eflal de senin gibi demicektir. Geçmiş yap istersen dupeduz saldırı var. ve ben artık bu işten sıkıldım.

anladim seni. adımın gecmesine gerek yok eflal de senin gibi demicektir. Geçmiş yap istersen dupeduz saldırı var. ve ben artık bu işten sıkıldım.
Aaaa olur mu hiç? Şöyle bi baktım geçmişe, bence sen kırılgan bi dönemdesin. Bir sürü karikatür caps atılıyor, çok şeyetme. Bütün karikatürleri üstümüze mi alınalım, ortam gerilmesin

Aynen yapıştı sanki üstüme inş hep aynı kiloda kalırım

Pekala gelip de kendisi de desin bana senin için yazmadim öyle Die. yanlış anladın desin. Ona göre laf sokuyormusum ben ona falan ama hiç isim olmaz. Tamamen kendikendine yazıp ciziyor . Takım gerilmesin. Özel é yaz Die teklif etmistim oysaki . neyse bekliyorum aciklamasini . Ben ustumé alindiysam eyvallah.kim için yazdı merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…