o zamannnnnnnAaayyy ben dogumdan sonra 22 kilo vermism laaa98le girmiştim doguma
cğmlesinden..cümlenizden inş canımcımverirsin kuzum bizim takım seni eritir merak etme.kızlar olmasa ben 95i gördüğüm an gene salardım kendimi geri alırdım Allah hepsinden bin kere razı olsun
ayyyKeşke benim olsa demelik menü olmuş
Sen hiç der misin, ben komşunun gözlüğünü takmisim yanlış gördüm , hep ondanTatlim hoşgeldin ayy ben hiç öyle şeyler demiyim sana kuzenim yazmış dimi @MiuLego oda şahit onunda hep kuzeni yaziyo yanlislikla
Sorun değil, ben her türlü buluyor um menüyü, kaçmak isteyenler olabilir diye güvenmeyip geçmişten geliyorumLunya seni mi etiket yapicaZ menülerde
Oy geçmiş olsun aynuraİyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Esraaaaaaa kuzum sen yine kendin ol, biz seni öyle sevdik, biz anlıyoruz seni yeni arkadaşlar da anlarBencede o sebeble ama keşke anlayıp yazsaydı bende böyle üzülüp uykum kaçmazdı neyse ya herşey imtihan bi burda rahatliyordum simdi elim ayağımı nereye koyacagini bilmeyen dünür cü gibiyim
Allah bir an önce düze çıkarsın habibteBir süre yaninizda olamiycam kızlar. .bu kadar da olmaz yaşadığımız diyecekler şeyler yaşıyorum allah sonumuzu hayre etsin..kendimı toparlayıp geleceğim. .ailevi sorunlar..hepinizi öpüyorum. .
HeeheeeSınıfın yaramazlari @Esra_4378 @deynepnaz
Aşçı başı @Nevreste
Kurabiye canavarı flawir bu bacının etiketi çıkmadı yine
Masum ne oldu ahu’nun nesi var? Umarım çok kötü birşey değildir...Ay dümdük dalan Ahu idi ,şimdi ben oldum ah ahum çok zor günler geçiriyor şimdi ,o bizi gülmekten kıran Ahu yok artık
Sabırsızlıkla bekliyoruuummmDur düşüneceğim ne çıkarsa bahtina
Gözüme az göründü ammmmaaaa dünden iyidirBen bugün kayda değer bişey yemedim
Sabah 6.50
İki haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bi dilim peynir
Öğlen 14.00
Avuç içi kadar kuru lavaş
Akşam 19.30
Bi tabak kabak yemeği
Üstüne bi kepçe yoğurt
104 dk normal yürüyüş
Su 2yi geçer
N Nana @nehirnil111
Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah biz diyet yapak, sen Kuruvasan yeMenü vereyim
Sabah(09.30)
1 kruvasan
1 karışık meyve salatası
1 sütlü kahve
Öğlen(14.00)
6 kaşık bahçe yumurta salatası
Ara(18.00)
1 bardak badem sütü
Akşam (21.00)
Empadão 1 porsiyon
Salata
Bkz. Empadão
Eki Görüntüle 2134246
Üstü ince patates püresi ve yumurta beyazıyla kaplı,içi sebze ve etle doldurulan Portekiz yemeği fırında pişer, kayınvalide hamur koymaz bu arada tek cıs yanı patates püresi
Spor çok yürüdüm ama spor sayılmaz
Su bolca
N Nanahepfit @malahit @MiuLego
Akşamdan sonra kuru yemiş olmasaymis daha iyi olurmuş, onun dışında menu güzel, su ve sporda varMenümü vereyim
Kalknca limonlu su
Sabh
2 tb ekmkle beyaz peynrli biberli toat
1 haslma yumurta
1 cay
Ara
Bikac tane kuruyemiş
Öğle
Bir kupa türk kahve
Akşam
Kabak sote
Yoğurt
Ara
Yarım avuc kuruyems
Su
3 ltye yakın
Spor.orta tempo yurys 30 dk
Planlanan
3 ml lesle ve 10 dk bölgesel
6 saat hopla zıpla, bu menüyü aklamaya yetmezN Nana
08:00
Hellimli yağda yumurta( 1.5 yumurta-1 dilim hellim)
4 iri yeşil zeytin
Marul-dereotu-salatalik
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmek
Ara çiğ çerez biraz fazla
18:00
2 kasik pirinç pilavı
Zyt taze fasulye 4 kasik
4 tane kendi yağında pişmiş kanat
Salata
1 kk büyüklüğünde tatlı
Su 2 litre
Spor 3 saat yürüyüş (hoplamalı ziplamali)
180 p @begum75
Floweroflife
Eve yeni geldikk ayy kocamla cocugumla harika bi cumartesi gecirdim.cok şükür. Aylardir hasret kalmistim.
Menu yazayim mi? Dur yazayim ama yazmadan uzerime kalin biseyler giyeyim de az acitsin.
Sabah 11.15
2 minik tb unundan krep(yag yok)
2 dilim hellim
9 zeytin
4 5 catal actifryda pismis patates
1 küp helva
1 tk recel
Ara 14.00
Yarim elma
4 cilek
Ara 16.00
1 kutu süt
Aksam yok acikmadim
Saat 17.30
1 avuc kadar karisik cig kuruyemis
2 tane de hurmali diyet tatlisi
Ara 19.00
Sade türk kahvesi
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2.5 oldu
Spor ekleyebilirim belki sonra yazarim
Dipnot:asirinin asirisi tatli isteginden mutevellit(regl olcam)bugun meyveye tatliya boguldum.Kahvaltiyi da gec ve cok yaptigimdan aksam yemek yemedim.
N Nana
Menü ne kadan az, ne kadan güzel göründü gözüme
Ne oldu kiAslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Umarım herşey iyi olur canımAslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Sağol. Tatlım. .Umarım herşey iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?