Ahu geldi bak alıma ise yeni girmiş patron başında bişey yazıyim da bize haber vereyim demiş yaza yaza harika çok zevk alıyorum yazmış gülmekten karnimiza ağrılar girmişti yaaa
Bende yeni öğrendim ya çok uzuldumAy dümdük dalan Ahu idi ,şimdi ben oldum ah ahum çok zor günler geçiriyor şimdi ,o bizi gülmekten kıran Ahu yok artık
AynenAyy inanmıyorum
Yeme sakın yat uyu 3 4 5 6 bardak su icebilirsinÇok açım ,migdem sırtıma yapıştı kek börek vardı misafirlere ben yemedim
Migdem bulanıyor şuan açlıktan
Ama yaz geldi
Az gelmiştir o zaman bir dilim, gene yeseydinYaş pasta
Yeme sakın yat uyu 3 4 5 6 bardak su icebilirsin
Ausu özlemiş olabilirim Hemi de çok çok çok.ecemavi kelebek hülya saydın
Az gelmiştir o zaman bir dilim, gene yeseydinbende çok tatliyim bugün buraya yazmayayım , yersin benide
Ausu özlemiş olabilirim Hemi de çok çok çok.ecemavi kelebek hülya saydın
Evet bu defa olacak yaza ikimizde 5 lerde gireceğiz geçen sene bu zamanları 78.5 kiloydum ben yaaa şimdi iyi ki iyi ki diyorum sende diyeceksinYeme işi bitti waytim artık
5 leri göreceğim
Bugün 6 lari gördüm
Evet burası ayrı ausun uzun yazıları destanları hulyanin atası saydınin naifligi ecemavinjn anacligi kelebeğim her derdimize koşması regl ya ben ağlarım vallaHepsiyle çok sık görüşüyorum
Ama burası gibi olmuyor
Buranın ambiyansi farklı
Evet bu defa olacak yaza ikimizde 5 lerde gireceğiz geçen sene bu zamanları 78.5 kiloydum ben yaaa şimdi iyi ki iyi ki diyorum sende diyeceksin
Az bile yapıyorumHoplamalı zıplamalı dalacak lunya sana
Yine olacaksın yine yapacaksın önünde kendinden başka engel yok onu da kaldırdın şimdi tam zamanı ve iyi gidiyorsunBende 63 tüm
Kıskançlığından dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?