Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı
Kahv 10.30: 2 has yumurta 1 dikim kız. tbekmegi
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz
Ara 13.00: türk kahveis 2 ceviz 3 hurma
Ara 16.00: 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 19.30: 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika normal
1 saat tempolu yuryus
Toplam 190 puan
N Nana @MiuLego @Sidelya95
Sucuk yokkkkMenu bildiriyim
Sabah ılık limonlu su
Bir haftasonu kahvaltısiii. .
2 kk bbeyaz peynir
4 tel Cecil peynir
4 zeytin
2 dilim sucuk
2 yağda yumurta
Bol salata yeşillik domates
2 kızartma biber domatesli
Ara 1 fincan dibek kahve 4 üzüm 1 kayisi
Aksam 18.00 piknikte
2 parça tavuk pirzola
3 köfte
Bol köz salata yagsiz
Ayran
Çay 21 .00 2 Çatal cısss6 k. üzüm 1 kayısı
Spor bol hareket vardı top oynadık
Su 3 é yakın dir N Nana
Bende menü vereyim SABAH
Elma sonrasında kahvaltımda: 2yumurta ve bol salatalık çay şekersiz bir tane peynir
Arada:kahve ve kayısı
Arada:yeşil elma
Akşam :bir tabak kuru fasulye yanında yeşil soğan ayran bu kadar
Spor yapamadım hastayım hala suyumu da çok içtim ama 2 iyi geçmiştir
Hersey gönlünce olur inşaAllah habibtem Allah yardımcın olsunAslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Ay cumartesi gunude kuru fasulye yok diyoGel opemm seni kocamannn
Kabak çekirdeği sevmiyorum ama olsun
Sucuk yokkkk
Cis coş yok
6kş üzüm yok
Sopaaaa varrr
Kurufasulye ne yahuu
Korbon izin yoookkk, olmamış olmamış olmamış olmamış
verirsin kuzum bizim takım seni eritir merak etme.kızlar olmasa ben 95i gördüğüm an gene salardım kendimi geri alırdım Allah hepsinden bin kere razı olsun
aynen canım hem bebişinde büyür rahat edersinTeşekkürler pembisim . Senin de mezuniyet in Yakın zamanda olur inşallah.
Oww 1 yaş mii. Haklısın bez şu an rahatlik aslında bana . Benim bi de 4 aylik minnakim olunca . Yetisemeyebilirm . Yaz gelsin iyice diyorm ben de . Acar açar gezdiririm totosunu . İsesede üşümez falan
Allah yardımcın olsun canımBir süre yaninizda olamiycam kızlar. .bu kadar da olmaz yaşadığımız diyecekler şeyler yaşıyorum allah sonumuzu hayre etsin..kendimı toparlayıp geleceğim. .ailevi sorunlar..hepinizi öpüyorum. .
ellerine sağlık morticim mis gibi olmuşSabaha uyannca mis gbi olsn
oh yeşilçay dok yala
Bal kilo yapar
hee ya uyusana bak benim gözümden uyku akıyor uyuyamıyomMali uyusana kızım yaa emzikte bebeen mi var izinlisin sen uyu yaa
ben bazen uyandınmı baya uyuyamamHöttük gibi 6.15te uyandım arkadaş gel de uyuz olma
Esra yi fena gommustuk takım olarak. Esra yine yedin mi ondan yada gördüğünde bizi hatırlıyor musun0.1 Esra @Esra_4378
O anlık gelişiyor bir anda belli olur yaşanan bir olaydan sonra sen benim 70 ortimsin meselaBenimki nolsun
Siz kimsiniz çıkaramadım çok da şeyetmeyin yaniYahu senin Başkà işin yok mu uğraşma beenle
Al benden de o kadarben bazen uyandınmı baya uyuyamam
Çoook geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar...yoğun olucam yoğun olucam dedim o kadar dert yandımki Allahın sopası yok ya verdi cezamı...ateşlendim bugün...göğsümü üşütmüşüm galiba.birisi çok fena ağrıyor ama süt birikmesi deyil.çünki çok südüm yok...bazün ilave olarak mama bile veriyorum.şu an da yanıyorum önümüzdeki 3gün ve çocuklarım için Allah acır bana inşallah yarına bir şeyim kalmaz...diyeti katiyyen bozmuyorum...misafirliklerdeki pastalar börekler umrumda bile deyil hedefe kitlenmiş durumdayım.dün 6 7 tane ciğ fındıq yedim bu gün bebeyimin yüzünde döküntüler var ve çok huysuzdu.zar zor uyuttum inşallah kalkmaz...beni şu 3 4 gün mazur görün...sonra inşallah yoluna düşecek her şey...
Allah ferahlık kolaylık versin canım bu süreçteBir süre yaninizda olamiycam kızlar. .bu kadar da olmaz yaşadığımız diyecekler şeyler yaşıyorum allah sonumuzu hayre etsin..kendimı toparlayıp geleceğim. .ailevi sorunlar..hepinizi öpüyorum. .
Aslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?