Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 yumurta beyazı haşlanmış
½ kk peynir
2 dilim ekmek ve çakma çemen (baya acıydı ekmek yedirdi)
domates-salatalı-biber
çay

karar defterinden alıntı...

bu hafta beni izinli geçebilirmisiniz tatil haftası olacak bu hafta benim için haftaya tam gaz kilo vermeye başlıcam diyetisyene de gitcem

Son düzenleme:
bugün biraz menümden rahatsızım

ben bugün kitabı okudum tavuğun budu serbestti.. ben de tamamen yağsız tavada derisiz tavuk budunu pişirdim.. ay bir yağ çıktı bir yağ çıktı yağ çıktıkça tavayı yıkadım tavayı yıkadıkça yağ çıktı iyi mi kötü mü bilemedim.. 3 tane yedim küçük but

onun dışında kaçamak yapmadım.. sadece bir çay kaşığı bal yedim.. her günkünden çok tokum ama şu an.. bu tokluluktan suçluluk duyuyorum

menümü de yazayım.. bi de salıya kadar yoğurtların light değil normal burada light yoğurt bulmak imkansız siparişle getirtiyoruz haftada bir salıları geliyormuş.. bilemedim ben de bu salı bir haftalık alıcam 4 tane falan..

05. Mayıs. 2012 Menüsü

Sabah: 1 Yemek Kaşığı Domates Rendesi+1 Dukan Krebi+2 Yumurtadan Omlet+2 kk Light Peynir+Çay
Akşamüstü (17 gibi): 100 Gr Kadar Dana Eti+Yoğurt (3 Kaşık)+ Bir Bardak L.Kola
Ara: Kahveli Süt (1 Çay Kaşığı Balla Tatlandırdım Pazartesi Tatlandırıcı alıcam Süt İçin)
Akşam: (Saat 9 Gibi) 3 Adet Izgara Tavuk Budu (Küçük)+ 4-5 Kaşık Yoğurt+ 2 Yudum L.Kola

büle e haftasonu menüsü kabarık oluyo biraz malesef

Selam kızlar bu ara girmek için hiç fırsatım olmuyor.
Kızım yeni uyudu. öyle bir bakayım diye girdim hemen çıkacağım çok uykum geldi çünkü.

Hepinize iyi geceler.............

Ve anlarsın ki;
Bu dünyada neyi çok istersen O senin imtihanındır...

Son düzenleme:
Hayat bu; zaman gelir, her şey bir anda son bulur.
Hayat bu; son dediğin an, her şey yeniden can bulur...!
UMUTSUZLUĞA DÜŞTÜĞÜNÜZ ANDA HERŞEYİNİZ HAYAT BULSUN...
CAN BULSUN....
HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR
SEVGİLERİMLE...

Herkese hakettiği güzellikte,Keşkelerden uzak bir günle olması dileğiyle,Yüreklerden tebessümün eksilmediği bir gün diliyorum.

Günaydınnn kızlarrrrr

Dersslerr nasıll birikmişşş anlatamammmmm:18::18::18::18:

Hemen otursam 6 saaate bitirmeyi planlıyorummm inşallah

Hiç kalkmasam anca zatenn neyse son 3 hafta

Şu okul bi bitsin kızlar alemlere akıcammmm

Annemeee dee diyomm böleee benn senii akıtırımm alemlereee diyorrr

6 saat sonra gene gelicem inş bitirmiş olarak:118::118::118::118::118:

bu hafta beni izinli geçebilirmisiniz tatil haftası olacak bu hafta benim için haftaya tam gaz kilo vermeye başlıcam diyetisyene de gitcem
Cuma günü kilo bildirimine gelir misin?
canım bence menündeki tek sıkıntı bal o da çok azmış zaten,tatlandırıcıda alacakmışsın e tamam işte.yoğurdun yağlısını da çok takma bence kafana..afiyet olsun

vuuu

Selam kızlar herkese iyi pazarlar :)
Dün akşam hıdırellezi kutlamalarına bakmak için Güzelyalıya gittik.Orası hıdırellezlrde çok güzel ve çok kalabalık olur.yine güzeldi.Sonra bir kordon turu yaptık evimize döndük..
bugün de İzmirin meşhur boyozunun festivali vardı.Bizde gittik tabi İzmirli ve boyoz aşığı kişiler olarak :) ama gittiğimizde boyoz moyoz kalmamıştı o ayrı biz de fırından aldık biraz hamurişi bişler,boyoz festivalinin şerefie ben de yedim

2 yumurta beyazı haşlanmış
½ kk peynir
2 dilim ekmek ve çakma çemen (baya acıydı ekmek yedirdi)
domates-salatalı-biber
çay

kahvaltı 12.00 civarı

öğlen yemeği:17.00 civarı

½ tabak çorba
10 ad. piliç kanat
2 dal t.soğan
2 ad. yeşil biber
1 bardak zero

akşam yemeği yemedim artık ama hıdırellez için dışarı çıkınca bir iki atıştırmam oldu.Kızımın dondurmasından 1 tatlı kaşığı kadar yedim..1 ısırık poğaça..1-2 avuç çiğdem (çekirdek),2 ad. çay ( ½ kesme şeker ile)..

sonra eve gelince yatmadan önce sporumu yaptım.umarım faydası oluyordur

Kahvaltı:

öğleden sonra yedik..1 bardak ayran..2 fincan çay ve 2 ad. poğaça,1/4 simit,1/4 kır pidesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…