ay canımsın sen ööretmeniim canım benim canım beniim seni ben peek çok pek çok severiimO nasi soz gııı yoklugunu ariyoz burda valla
Allah feraha çıkarsın kuzumBir süre yaninizda olamiycam kızlar. .bu kadar da olmaz yaşadığımız diyecekler şeyler yaşıyorum allah sonumuzu hayre etsin..kendimı toparlayıp geleceğim. .ailevi sorunlar..hepinizi öpüyorum. .
Sütüm çekti melek olsun senin kiBenimki nolsun
Hahaha muhallebici Esra, çocuğun muhallebisini sen yiyon demiBu cok olayli ya muhallebi mi yedim 2 kaşık bi tepsi b.klava mi gomduk anlamadım coşmuştu sayfalar dillerden dellere destan oldum kiz
Aaaa o turkandan mi cıktı, ben de onu bilmiyordumKız Türkan süt muz detoksu yapacağım dedi t9 Muzaffer yazmış iki gün boyu konuştuk detoksun adı da kaldı Muzaffer detoksu
Su niye içmion, yemek yiyip su içmeyince kilo almıyor muyuz hocam?Kız gece yemek diye yerim seni ustunede su içmemgözüm üstünde ahanda resmimi koydum , kork benden
Çok açım ,migdem sırtıma yapıştı kek börek vardı misafirlere ben yemedim
Migdem bulanıyor şuan açlıktan
Ama yaz geldi
Az gelmiştir o zaman bir dilim, gene yeseydinbende çok tatliyim bugün buraya yazmayayım , yersin benide
acısını menulerinden çıkarır benden soylemesiSu niye içmion, yemek yiyip su içmeyince kilo almıyor muyuz hocam?
Caiz midir? Öyle mi yapalım?
Anammm lunya ya takiliom ama ufaktan
höpföttPamukseker19 pambih suspushanimcim beni spora kaldırın diyince vinç resmi koydum, güldük geçtik. Takımda sakalasiyoruz yahu, bana da neler denildi, ben de neler dedim ki;
Mortiliklerin altındaigdedali Ne yazmış okudun mu? Her türlü cirkeflesme laf atma serbesttir diye, bu iş böyle. Zaten esra mortin olarak istediği lakabı takip seni kışkırtma hakkına sahip
Keşke bana da odemler kraliçesi deselerdi, neler neler dediler
Löp fitPamukseker19 pambih suspushanimcim beni spora kaldırın diyince vinç resmi koydum, güldük geçtik. Takımda sakalasiyoruz yahu, bana da neler denildi, ben de neler dedim ki;
Mortiliklerin altındaigdedali Ne yazmış okudun mu? Her türlü cirkeflesme laf atma serbesttir diye, bu iş böyle. Zaten esra mortin olarak istediği lakabı takip seni kışkırtma hakkına sahip
Keşke bana da odemler kraliçesi deselerdi, neler neler dediler
Ya
kız mali hay maşallah ağzım açık kaldı valla essah kaç kilosun
O öyle olmuyor ki@Whiteblacklife bu iş cok hosuma gitti durrbende kendme isimler koyayımmmmm
Takımın en arsızı
Dül yakamızdan dedirteni
Ödem deposu..ooo daha cook bulurum da sölemıom dgerleri size kalsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?