Masum ne oldu ahu’nun nesi var? Umarım çok kötü birşey değildir...
Habibe Allah ferahlık versin canımAslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
Höttük gibi 6.15te uyandım arkadaş gel de uyuz olma
Günaydın mutlu huzurlu bir pazar olsun inşallah
6 ları görmüşsünSanada günaydın eflalimm
A ha a berna ablam öyle uykuda öper vurur eniştemeDün o kadar yorulmusum ki aksam uyumadim da sizdim resmen.Bugun temizlik yapmam lazim ama regl oldum nasil etcem bilmem.
Ay kizlar bi de gecenlerde gece uykuda kalkip benim herifi opmusum.Bunun bi hosuna gitmis soyleyip guluyodu.Bu gece de bi yumluklamisim elimin acisina uyandimsabah bi kalktim adam yok başka odaya gitmis yatmaya
Icini daha çok doksen belki rahatlariz geçici de olsaAslında 6 sene öncesinden herşey berbat gitmeye basladi ( annemi kaybettikten sonra )yine herşeye şükür etmeyi bildik..çok zor günler atlatiyoruz kendi ailem.kardeşlerim. babam..herşey üst üste geliyor çok yoruldum dayanma. Gücü versin Rabbim. .cevap veren kızlara teşekkür ediyorum..iyimiyim onu da bilmiyorum..iyi geceler..
anam anam sen hiç uyuymamışınkiAnnesi canım rahatsız
Habibe Allah ferahlık versin canım
Hiç bitmiyor dert maalesef ,Allah veteriner korusun dedikçe fazlası geliyor sanki
Mali bende 7:30 da uyandım 3 te yatmistim halbuki
Ay geçenlerde denk geldim bu sarkiya.tam oynamalik
Pazar şarkımız da gelsin. Kahvaltı hazırlarken müzik açanlar
Ben de hem de siddetli bir mide kazinmasi ileHöttük gibi 6.15te uyandım arkadaş gel de uyuz olma
çakıl senin lakabın hep aç olsunBen de hem de siddetli bir mide kazinmasi ile
Ay mali iyi ki su mesajini okudum.oglumun yogurdu bitmisti buzluktan süt cikaracaktim aksam unutmusum.simdi cikardim inşallah çözülür aksama kadar.güya sütü kaynatmadan dolaba atıp uyuycaktım hikaye oldu
arada işe yarıyorum demek kiAy mali iyi ki su mesajini okudum.oglumun yogurdu bitmisti buzluktan süt cikaracaktim aksam unutmusum.simdi cikardim inşallah çözülür aksama kadar.
O nasi soz gııı yoklugunu ariyoz burda vallaarada işe yarıyorum demek ki
KızPeki bu insani daha cok gaza getirmez mi.yada karsisindakinide motive etmek amac degil mi bu olayda.ben zorlayamam kimseyi istemiyorsa degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?