Selam kızlar herkese iyi pazarlar :)
Dün akşam hıdırellezi kutlamalarına bakmak için Güzelyalıya gittik.Orası hıdırellezlrde çok güzel ve çok kalabalık olur.yine güzeldi.Sonra bir kordon turu yaptık evimize döndük..
bugün de İzmirin meşhur boyozunun festivali vardı.Bizde gittik tabi İzmirli ve boyoz aşığı kişiler olarak :) ama gittiğimizde boyoz moyoz kalmamıştı o ayrıbiz de fırından aldık biraz hamurişi bişler,boyoz festivalinin şerefie ben de yedim
Cuma günü kilo bildirimine gelir misin?
canım bence menündeki tek sıkıntı bal o da çok azmış zaten,tatlandırıcıda alacakmışsın e tamam işte.yoğurdun yağlısını da çok takma bence kafana..afiyet olsun
vuuu
sophacım şimdigördüm canım..üzgünüm canım ya eşimi yolcu ettim..kendimi bir tuhaf hissediyorum aramızda uzunnnn yollar var.diyetide baya bozdum en azından almayım die elimden geleni yaptım..yarın itibariyle bende bakıma giriyorum.2 ay var önümde .2 ay sonra 75 olmayı cok isterdim ziraeşim 75kilo en azından onu yakalayım değilmi..kelebekcim nasılsın?
bende bende abla..iyi pazarlar kızlar bende yarındasn itibaren spora başlıyorum iznim bitti
gerberaya bildirim yapacağız demi
sevalcim sıkma canını herşey bitmiş değil dukan sıkı bir diyet özellikle atakta benim anladığım hiç kaçamak yapmaman lazım..sen dukan yapacaksan yeniden başlarsın bu sefer sıkıntı olduysa bir dahakinde olmaz inşallah..bugüne kadar herşeye direndim..
patates kızartması, makarna, dondurma, tatlı, çekirdek, kek, halley ve hatta patlamış mısıra bile..
bi tek bugün bulgur pilavına dayanamadım.. aralıklarla toplam 5 kaşık yedimmafettim diyetimi.. gerçi tuvalete çıkmamı sağladı sanki ama..
bugüne kadar herşeye direndim..
patates kızartması, makarna, dondurma, tatlı, çekirdek, kek, halley ve hatta patlamış mısıra bile..
bi tek bugün bulgur pilavına dayanamadım.. aralıklarla toplam 5 kaşık yedimmafettim diyetimi.. gerçi tuvalete çıkmamı sağladı sanki ama..
günaydınnnn..yeni bir hafta yeni umutlar..bu hafta herkes iddalıydı hadi bakalım göreceğiz...
benim haftam berbat başladı aslında..haftasonu pinniğe gittik eşim gitmeden hepimizi artık böcek mi bitkimi bilemediğimiz birşeyin muhtemelen tozu kaşındırdı bütün vucudumuz kapardı..dün akşam kızımla oğlum 9 gibi uyudu oh dedim bende yatayım dinleneyim..bir kaşıntı başladı evde ilaç vardı onu sürdüm duş aldım derken 11i geçti tam yatacagım yukarı komşu tepemde elektirik süpürgesi açtı tangur tungur temizliğe başladı kızım uyandı oğlum uyandı baktım kesilmiyor gürültü çıktım kapısına uyardım..gürültü azaldı ama baya devam etti..en son saati gördüğümde 3e ceyrek vardı..sabah zor kalkıp geldim şükür hasta az.
günaydınnnn..yeni bir hafta yeni umutlar..bu hafta herkes iddalıydı hadi bakalım göreceğiz...
benim haftam berbat başladı aslında..haftasonu pinniğe gittik eşim gitmeden hepimizi artık böcek mi bitkimi bilemediğimiz birşeyin muhtemelen tozu kaşındırdı bütün vucudumuz kapardı..dün akşam kızımla oğlum 9 gibi uyudu oh dedim bende yatayım dinleneyim..bir kaşıntı başladı evde ilaç vardı onu sürdüm duş aldım derken 11i geçti tam yatacagım yukarı komşu tepemde elektirik süpürgesi açtı tangur tungur temizliğe başladı kızım uyandı oğlum uyandı baktım kesilmiyor gürültü çıktım kapısına uyardım..gürültü azaldı ama baya devam etti..en son saati gördüğümde 3e ceyrek vardı..sabah zor kalkıp geldim şükür hasta az.
günaydınnn şekerler....özledim sizleri...inşaallah bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alırız.....
günaydıın sabah 3te bi uyandım 6yı geçiyordu tekrar yattığımda 9da tekrar kalktım çok düzensiz oldu artık uykum gelirse uyurum gece 1de yatmıştım çünkü
kızlar badanam bitmedi daha gene gelicek usta az sonra ev dandiniii bu düzensizlikk can sıkıntısı yapıyor bende..herşeyi balkondan assa atasım vaaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?