- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Boydan da cekerim bi ara canımHep sütüm çekti diyodun
Ayy küçücük kot ya üst resmide köy sen üst bölgem daha kalındı demistin
o zaman 42 bedensin sen dimi.ay ne güzel yaa 46dan 42 ye darısı 38e inşallah esraaMali süpersin ya bende elbise aldım 46 beden denk gelmez de bi deniyim hevesim geçsin dedim bi denedim bosbol ben şok kıza diyorumki arkası katlanıyor niye böyle oda dedi büyük gelmiş ayy nasi mutlu oldum hem 44 aldım oda bol ama kapalı olunca malum koca kişisi sıkıntı yapmasın ceketsizde giyerim diye onu aldim
anam bi de kazıtmışYok ben daha da kestirdim omzuma ermiyorlar
Enseyi de kazıttım oh esneme değince sinir oluyorum
Kınalı yapıncak gibiyim ama mutluyum
nooldu ya ne kaçırdım ben gene@MiuLego bizim konuşmalarımız yüzünden canın sıkıldı biliyorum ben en çokda sen okuyunca uzulecegini düşündüğüm için üzüldüm ne yapayım sen söyle
İçine girmek için ne kadar zorlamışım demek kiEsnektir onlar esnek
eneeem farka bakBu da benden olsunn
Senelerce saçım totoma kadardı, ilk defa kestirince beyle ufak bir sorun yaşadık, şimdi koyverdianam bi de kazıtmış
bizde direk boşanma sebebi o
totoyu saçla mı kamufle ediyodun fılavırSenelerce saçım totoma kadardı, ilk defa kestirince beyle ufak bir sorun yaşadık, şimdi koyverdi
Makş kısa saç daha genç gösterir bence, kökü sende zaten uzar merak etmetotoyu saçla mı kamufle ediyodun fılavır
benim en uzunu enseden 5 parmak aşağısıydı.uçlar kıvrılıyo uzasa da belli olmuyo benim.yedim bi halt da dur bakalım inşallah kışa kadar toparlar
Yeni degilim esra, izinli üyeyim.bisey yapmanı istesem yap derdim zaten.bisey yapmana gerek yok.fıtratımız farklı birbirimizi üzmeye gerek yok.konuyu kapat bitsin.normal yarısa dönelim.Ters yapıyor diyorsunyok parantezi umrumda değil kaç kişi anlatıyor yanlış anlamışsın yok laf sokmuş durumuna sokuyorsun beni sonra konu kapansın hala anlamak istemiyorsun takımda yenisin dicem simdi korkuyorum onada darilacaksin o sebeble beni anlayamadin yanlış anladın açıkladık ama yine aynı şeyleri soylemissin ne yapcam sasirdim yani
Valla mali kimseye takılmadan yazicam artik sanirim herkes yanlış anlıyor beni ama geceki konuşmalar diyor ya eminim yaninooldu ya ne kaçırdım ben gene
Ben ve şefkat aynı cümle içinde bile yerimiz yoksen zaten gereken mercileri etiketlemişsin seni waytın şefkatli kollarına teslim ediyorum
de mi bence de daha dinamik duruyo kısa saçMakş kısa saç daha genç gösterir bence, kökü sende zaten uzar merak etme
hee ben de ilk başlar alışamadıydım yazı tarzına iğneleyici geliyodu ama sonra anladım senin tarzın böyleValla mali kimseye takılmadan yazicam artik sanirim herkes yanlış anlıyor beni ama geceki konuşmalar diyor ya eminim yani
Benimde haftaya gelecekler kayinvalidemler,görümcemler geliyor.ayagimda böyle ne yaparim bilmiyorumay benim cam silmem lazım cumartesi kaynanam geliyo.daha yürüyüş yapcam ,akşama yemek yapcam ohoo çok iş var ben kaçim yavaştan ama önce bi cuvara içim
he yaa pişman oldum kestirdiğimebeslemeye elbise giydirilmiş gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?