Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o zaman 42 bedensin sen dimi.ay ne güzel yaa 46dan 42 ye darısı 38e inşallah esraa

Senelerce saçım totoma kadardı, ilk defa kestirince beyle ufak bir sorun yaşadık, şimdi koyverdi
totoyu saçla mı kamufle ediyodun fılavır
benim en uzunu enseden 5 parmak aşağısıydı.uçlar kıvrılıyo uzasa da belli olmuyo benim.yedim bi halt da dur bakalım inşallah kışa kadar toparlar

totoyu saçla mı kamufle ediyodun fılavır
benim en uzunu enseden 5 parmak aşağısıydı.uçlar kıvrılıyo uzasa da belli olmuyo benim.yedim bi halt da dur bakalım inşallah kışa kadar toparlar
Makş kısa saç daha genç gösterir bence, kökü sende zaten uzar merak etme

Yeni degilim esra, izinli üyeyim.bisey yapmanı istesem yap derdim zaten.bisey yapmana gerek yok.fıtratımız farklı birbirimizi üzmeye gerek yok.konuyu kapat bitsin.normal yarısa dönelim.

Valla mali kimseye takılmadan yazicam artik sanirim herkes yanlış anlıyor beni ama geceki konuşmalar diyor ya eminim yani
hee ben de ilk başlar alışamadıydım yazı tarzına iğneleyici geliyodu ama sonra anladım senin tarzın böyle
sıkıntı yok kuzu takılma biz seni her halinle seviyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…