Vay hain vayIşte size bu sabah ki before afterim
Eki Görüntüle 2134401
Eki Görüntüle 2134402
@igdedali @matematik61 @Portakal Sulu Ordek
Valla bende aslında hiç istemesemde yüzmeyi çok seviyorum aile havuzlarında oluyor onlara dedim kizErkekler gitti kuzum hem de ben sıcak su sevmiyorum, bu su sıcak ötesi kaynar adeta. Soğuk Çermik olursa giderim ama inşaallah tabi. Gerçi ben tiksiniyorum herkesin girdiği yerlere girmeye
Kizzz sen mi geldin kaç kere yazdım bi gör bi geldi ye nerelerdesinaynen oyle flowrm benim
eveet kesinlikleSenin libido demek hep boşluktan can sıkıntısındanmış
Zaten aile havuzuna gidiyoruz canım gidince ama ona da bizde önce başkaldırı giriyor her yere eli ayağı değiyorValla bende aslında hiç istemesemde yüzmeyi çok seviyorum aile havuzlarında oluyor onlara dedim kiz
Yuru git işine ya başka tartı falan al sen bu ne sen 80 kilo isen biz ölek ya
Mali süpersin ya bende elbise aldım 46 beden denk gelmez de bi deniyim hevesim geçsin dedim bi denedim bosbol ben şok kıza diyorumki arkası katlanıyor niye böyle oda dedi büyük gelmiş ayy nasi mutlu oldum hem 44 aldım oda bol ama kapalı olunca malum koca kişisi sıkıntı yapmasın ceketsizde giyerim diye onu aldimhee çok çok şeyedince öyle şeyolüyordü
Farkindayim beybisi ama fitratlarımız farkli bu is uzar.hic birbirimizi üzmeyelim.takimin moralide bozulmasin.Pamukseker19 canım karışmak istemedim ama iğdenin yazdığına katılıyorum. Ortada kötü niyetle söylenmiş bir söz yok canım benim
he yaa pişman oldum kestirdiğimeMali saçlarını uzat sana uzun saç yakışıyor
sağol kuzum darısı hepimize incecik olmaya inşallahVayyy vayy vayy vayyy vaaaaaayyyyyyyyyyyy vayy ki ne vayyyy helalllll olsunnnnnn sana tebriklerrrrrrmalipina kuzummmmmmmm
öyle mi diyon yaniOha
!!
Ne kadan da seksü bir hatun olmuşsunuz meaşallah
Zaten aile havuzuna gidiyoruz canım gidince ama ona da bizde önce başkaldırı giriyor her yere eli ayağı değiyor
doğall airbagO Benim hava yastığım bir kere, her düştüğümde onun üstüne pozisyon alıyorum ağırlık merkezi orada ya,bişeycik olmuyor böylece , canım acımıyor
ayy bu nee
En iyisi eski sistem legende cimelim kiz
Eki Görüntüle 2134434 kozmalipina sende denize gitme pis bak bundan yapın sizde
Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım
S Sguat girls canım yeni gördüm varlık ve yokluk bizim için kendi ayakların üstündesin bunda üzülerek bişey yok yine düzelir hersey kolay değil ama imkansız değil çalışmak seni yepyeni biri yapacaktır. Ben sana inanıyorumOyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canım
Heee Toto’da birikmiş 6 kilo varKatılıyorum yedirtmeyiz KUŞ gadan kız zatii totisu haricc
kuzu açlık iyidir açlıktan korkma.bayılacak hissi olmadıkça korkma .mide kazıntısı güzel bişey hele de geceGerçekten ya ben neden bu kadar açım şu doktora da bi gitsem ben de tok hissetmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?