kız yeter parçaladın kendinimalipina canim aslında ben çok espriliyimdir. Çalıştığım okulda arkadaşlar çenemiz ağrıyor gülmekten derdi zaten 3 kişiydik bayan ne zaman vakit o zaman lak lak tabi net ortamı minik jest yok anlaşılmak zor devamlı telden yazan bir insan olarak o kafaları koymak bile çok zor oluyor benimde bunları düşünerek yazmam lazım tabi falan filan iste neyse...
Güzel soruKızlar piknik için kendime ne hazırlasam?
Benim eş kişisine sandviç yapacağım, kendime ne koysam??
Altın hedefi mi?Inş. Ya çok istiyorum bayrama yeni yeni şeyler almak tabi bide altın hedeflerim var
hee o yüzden senin menü yorumların pambık gibi olduuuu anladııımo aldın sen olmayacak, alıyorsun olacak
Ay aklınla bin yaşaGüzel sorusalata götürebilirsen tavuklu mesela olur.
Ayy çok güzel duygular yaramazana 2 aydan fazla var ayda 4 versen gene yetişir sana
benim herif de şikayet ediyo yatakta bi heybetin vardı şimdi bulamıyom seni diyo
Ayagim iyilesmeye baslamis ama dikkat et yokus cıkma fazla ayakta kalma yoksa kroniklesir dedi ilac ve krem verdi yine.annem otur ayagim agriyor diye biliyorlar buna ragmen geliyorlarsa sen otur onlar yapsin diyor.ben kurtluyumdur duramam ki.ne zamana geçer dedi doktor.olmadı yapmican kuzu canından önemli mi
kocene söylesen yardımcı olmaz mı.gerçi benim herif de yapma kalsın der öyle durumlarda
Hava durumuna bak yağmur yağmasınkızlar ben kaçtım cam silecem
Tovbe ya Rabbimramazana 2 aydan fazla var ayda 4 versen gene yetişir sana
benim herif de şikayet ediyo yatakta bi heybetin vardı şimdi bulamıyom seni diyo
geçmiş olsun canım annen doğru söylüyo ,sağlık sorununu bile bile geliyolarsa çok da beklenti içine girmemeleri lazım.sen de çok kurtlanma bırak olmuyosa zorlamican yapcak bişey yokAyagim iyilesmeye baslamis ama dikkat et yokus cıkma fazla ayakta kalma yoksa kronuklesir dedi ilac ve krem verdi yine.annem otur ayagim agriyor diye biliyorlar buna ragmen geliyorlarsa sen otur onlar yaosin diyor.ben kurtluyumdur duramam ki.
Mayısta daha 3 hafta var 38 olmama moralimi bozmayin 3 hafta öncedenAklıma geldi Nisan ayında birsürü kişinin Doğum günü vardı
Mali, flavır, sidelya, çakıl.. var mıydı başka
Flavır demiş miydim?
Aaaa flavırın da vardı dimi ne zamandı 14 müydü neydi
hee o yüzden senin menü yorumların pambık gibi olduuuu anladııım
yav +18 değil o yaav
Aman çakıl ben de 35 oluyorum yolun yarısı ederBenim
Mayısta daha 3 hafta var 38 olmama moralimi bozmayin 3 hafta önceden
hemen de yüzü ekşidi
Ben böyle biri miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?