Ayyy midem bulandı kız
En iyisi eski sistem legende cimelim kiz
Eki Görüntüle 2134434 kozmalipina sende denize gitme pis bak bundan yapın sizde
sen kafa göz dalma üstadısınBen ve şefkat aynı cümle içinde bile yerimiz yok
Bu arada eşim şoklarda ayy bişey kalmamismista bende çok zayiflamisimda falan filan bugunlerde bi verdiğim kilolara seviniyorum ramazan bayramina kadar 10 kilo daha verebilirmiyimkihee ben de ilk başlar alışamadıydım yazı tarzına iğneleyici geliyodu ama sonra anladım senin tarzın böyle
sıkıntı yok kuzu takılma biz seni her halinle seviyoz
N Nana cuma cıs hatası yaptmmmm istersen yazarm amaaa
Hadtsonu telafsnı yapmya calsyrm cuma günleri diyetsyenn izni ve listede henüz olmamam nedenyle kendme cıs hakkı veruyrdum ta ki hedefimi en az 1 kg ya cıkarana dek ve ta ki yorumcumuz sayın N Nana olana dek...saygılar...dahada dikkat etmye calsyrm calısıcammm inş
Seni seviyoreee
Yanlış düşünüyorsunTamam siskinlik yapiyo ama oda bi ihtiyac vücudumuza cumaya cok var dahadogru zamanda yenirse sorun olmaz diye düşünüyorum
Sütüm çekti melekHep sütüm çekti diyodun
Ayy küçücük kot ya üst resmide köy sen üst bölgem daha kalındı demistin
Sen verirsinBu arada eşim şoklarda ayy bişey kalmamismista bende çok zayiflamisimda falan filan bugunlerde bi verdiğim kilolara seviniyorum ramazan bayramina kadar 10 kilo daha verebilirmiyimki
Ya baya doğum günü varmış ya mali flavir sidelya cakil hepsi iyiki doğmuşAklıma geldi Nisan ayında birsürü kişinin Doğum günü vardı
Mali, flavır, sidelya, çakıl.. var mıydı başka
Flavır demiş miydim?
Aaaa flavırın da vardı dimi ne zamandı 14 müydü neydi
ramazana 2 aydan fazla var ayda 4 versen gene yetişir sanaBu arada eşim şoklarda ayy bişey kalmamismista bende çok zayiflamisimda falan filan bugunlerde bi verdiğim kilolara seviniyorum ramazan bayramina kadar 10 kilo daha verebilirmiyimki
Zaten 67 ye gidiyorum, hiç girmeyelim bencezayıf zayıf konuşup sinirimi bozma benim
Evet mali, flavır,sidelya, çakıl hepsi iyi ki doğmuşYa baya doğum günü varmış ya mali flavir sidelya cakil hepsi iyiki doğmuş
Yakın temasAyyy midem bulandı kız
ramazana 2 aydan fazla var ayda 4 versen gene yetişir sana
benim herif de şikayet ediyo yatakta bi heybetin vardı şimdi bulamıyom seni diyo
Esraaaaaaa yeter kız herkes anladı daaaa taaammalipina canim aslında ben çok espriliyimdir. Çalıştığım okulda arkadaşlar çenemiz ağrıyor gülmekten derdi zaten 3 kişiydik bayan ne zaman vakit o zaman lak lak tabi net ortamı minik jest yok anlaşılmak zor devamlı telden yazan bir insan olarak o kafaları koymak bile çok zor oluyor benimde bunları düşünerek yazmam lazım tabi falan filan iste neyse...
ne zamana geçer dedi doktor.olmadı yapmican kuzu canından önemli miBenimde haftaya gelecekler kayinvalidemler,görümcemler geliyor.ayagimda böyle ne yaparim bilmiyorum
Inş. Ya çok istiyorum bayrama yeni yeni şeyler almak tabi bide altın hedeflerim varSen verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?