- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
sevalcim sıkma canını herşey bitmiş değil dukan sıkı bir diyet özellikle atakta benim anladığım hiç kaçamak yapmaman lazım..sen dukan yapacaksan yeniden başlarsın bu sefer sıkıntı olduysa bir dahakinde olmaz inşallah..
günaydıın sabah 3te bi uyandım 6yı geçiyordu tekrar yattığımda 9da tekrar kalktım çok düzensiz oldu artık uykum gelirse uyurum gece 1de yatmıştım çünkü
saolasın ablacım..en cok bende var sonra kızımda en az fatihde..babalarıda kaşına kaşına gitti..annemle babamda az var...mutfak felan yapılınca ev arama işini askıya almıştık ama tam mevsimiaslında bulup çıkmak lazım..ALLAH kavuştursun
herkesler mi kaşınıyor bi taşınamadınız şu evden
hayırlısı
ben gelip gelmeme konusunda kararsız kaldım ne yapsam acep
ben gelmeden bir yürüyüş bandı alsana bizde yürüyelim
kızlar badanam bitmedi daha gene gelicek usta az sonra ev dandiniii bu düzensizlikk can sıkıntısı yapıyor bende..herşeyi balkondan assa atasım vaaaaaaarrrr
saolasın ablacım..en cok bende var sonra kızımda en az fatihde..babalarıda kaşına kaşına gitti..annemle babamda az var...mutfak felan yapılınca ev arama işini askıya almıştık ama tam mevsimiaslında bulup çıkmak lazım..
bence gel..annemler bende nasılsa kısa süreliğine olsada gel..ankaraya gştmen gerekirmi gelince..amcamda ağırlaşmış babam heran ankaraya gidebilir..
günaydın sophacım..ben cok umutluyum takımımızdan herkes 1 kilo bile verse 1. biziz..günaydınnn şekerler....özledim sizleri...inşaallah bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alırız.....
bitince ne kadar temiz ve iç olacak onu düşün rahatla canım..kızlar badanam bitmedi daha gene gelicek usta az sonra ev dandiniii bu düzensizlikk can sıkıntısı yapıyor bende..herşeyi balkondan assa atasım vaaaaaaarrrr
bu akşam dinlen inşaallah canım..geçmiş olsun..komşun da ayıp etmiş birazz
neden olmasın..ben gelmeden bir yürüyüş bandı alsana bizde yürüyelim
hmm..cok güzel..devam ediyorum canım bırakmadım sadece atak evresini 7 değil de 8 gün yapıcam.. bi de 200 gr daha vermişim.. e yani buna da şükür dünden sonraatak evresinde vereceğim kiloyu etkiler belki kaçamağım ama olsun.. sürece tekrardan başlamam mümkün değil
114.2 yim bugüntoplam da 2,5 kilo verdim.. Cumaya göre de 1,8 inşallah Cumaya kadar biraz daha veririm.. 3 olsa süper olur..
bugün pilates setim gelir artık ama Atak bitmeden başlayamıyormuşum (kitapta yazıyor) Muhtemelen Cuma başlarım..
ah nerde ogünler..adamlar bizi görünce şaşırsın
kahvaltıda yapamadan işe geldim bi kahve içtim...bugün takımcak uyuyamamışız...bende1 gibi yattım...ama sürekli uyandımm...
bugün takımcak uyuyamamışız...bende1 gibi yattım...ama sürekli uyandımm...
acıktımm kızlar...bişiyler hazırlıyom da şimdi yemezsem saldırırım biraz sonraaa
valla yaben vde 4 de doğru uyudum sabah 8 de kalkıp işe geldim
koşu bandı evde tamamen fazlalık bence ececim..yürünmüyor....yürüyeni de hiç duymadım çok kızıyorum kendime...
sen nerde yürüyorsun canım nasıl yapıyorsun sporunu..koşu bandı evde tamamen fazlalık bence ececim..yürünmüyor....yürüyeni de hiç duymadım çok kızıyorum kendime...
bence gel abla uzun süreli gelmessin sende yada hepberaber gelin neden hep beraber düşünmüyorusnuz..ALLAH yardım etsin
evet ankaraya gitmem gerekir bide onlar var niye geldin oğlumu bıraktın diyeceğine eminim
kimse bizim durumu anlamıyor kendileri gelsede burada çok değil 1 hafta yaşasa
ama bu sefer kimseyi takmayacağım yada takmamaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?