Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

devam ediyorum canım bırakmadım sadece atak evresini 7 değil de 8 gün yapıcam.. bi de 200 gr daha vermişim.. e yani buna da şükür dünden sonra atak evresinde vereceğim kiloyu etkiler belki kaçamağım ama olsun.. sürece tekrardan başlamam mümkün değil

114.2 yim bugün toplam da 2,5 kilo verdim.. Cumaya göre de 1,8 inşallah Cumaya kadar biraz daha veririm.. 3 olsa süper olur..

bugün pilates setim gelir artık ama Atak bitmeden başlayamıyormuşum (kitapta yazıyor) Muhtemelen Cuma başlarım..

ALLAH kavuştursun
herkesler mi kaşınıyor bi taşınamadınız şu evden
hayırlısı
ben gelip gelmeme konusunda kararsız kaldım ne yapsam acep
saolasın ablacım..en cok bende var sonra kızımda en az fatihde..babalarıda kaşına kaşına gitti..annemle babamda az var...mutfak felan yapılınca ev arama işini askıya almıştık ama tam mevsimiaslında bulup çıkmak lazım..
bence gel..annemler bende nasılsa kısa süreliğine olsada gel..ankaraya gştmen gerekirmi gelince..amcamda ağırlaşmış babam heran ankaraya gidebilir..

yaaa ben ne yapayım tr bu yaz geleyimmi yoksa eşimi bırakmayayım mı
kararsızlık ne kötü

kızlar badanam bitmedi daha gene gelicek usta az sonra ev dandiniii bu düzensizlikk can sıkıntısı yapıyor bende..herşeyi balkondan assa atasım vaaaaaaarrrr

en sevdiğim şeydir badana ve sonrasında temizlik az sabret mis gibi olacaktır evin enerjisi bile farklı oluyor

ALLAH yardım etsin
evet ankaraya gitmem gerekir bide onlar var niye geldin oğlumu bıraktın diyeceğine eminim
kimse bizim durumu anlamıyor kendileri gelsede burada çok değil 1 hafta yaşasa
ama bu sefer kimseyi takmayacağım yada takmamaya çalışacağım

günaydınnn şekerler....özledim sizleri...inşaallah bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alırız.....
günaydın sophacım..ben cok umutluyum takımımızdan herkes 1 kilo bile verse 1. biziz..

kızlar badanam bitmedi daha gene gelicek usta az sonra ev dandiniii bu düzensizlikk can sıkıntısı yapıyor bende..herşeyi balkondan assa atasım vaaaaaaarrrr
bitince ne kadar temiz ve iç olacak onu düşün rahatla canım..
bu akşam dinlen inşaallah canım..geçmiş olsun..komşun da ayıp etmiş birazz

ben gelmeden bir yürüyüş bandı alsana bizde yürüyelim
neden olmasın..

hmm..cok güzel..

adamlar bizi görünce şaşırsın
ah nerde ogünler..

bugün takımcak uyuyamamışız...bende1 gibi yattım...ama sürekli uyandımm...
kahvaltıda yapamadan işe geldim bi kahve içtim...

arkadaşların anneleri gelince gitmek için gün sayıyor teskere bekleyen askerler gibi
aslında ben tamamıyla çocukları düşünüyorum eğer gelmezsek sıkıntı olur mu diye
sonuçta onlar içinde zor hele tatilde okul yokken nasıl oyalanacaklar

ahhh nerde o günler demem
çok yakında 2 ay az süre değil mutlaka spor yapmalısın mutlaka yapmalıyız bu yürüyüş bantı olur spor salonu olur,ahhh dışarıda mis gibi bir yürüyüş olur
ama mutlaka birşeyler olmalı

koşu bandı evde tamamen fazlalık bence ececim..yürünmüyor....yürüyeni de hiç duymadım çok kızıyorum kendime...

burada şart dışarda yürüyemediğimiz için kardeşimede şart onların da yürüyecek yeri yok
bir arkadaşım aldı 2 aydır düzenli yürüyor 6 kilo verdi hemde diyetsiz

ben burada kalıcı olsam alırım ama tr getiremeyeceğime göre sanki yazık olur gibi geliyor

kelebekim öğle tatiline gidince interneti bir açta bizimkilerle bir görüşeyim en son kararımı vereyim inş
bide oralarda kollu birşeyler kalmamıştır demi alsaydım gelirken getirirdim gelmeyeceğim diye almamıştım
burada kaliteli şeyler çok pahalı kalite dediysem pamuklu yani herşey polyester

koşu bandı evde tamamen fazlalık bence ececim..yürünmüyor....yürüyeni de hiç duymadım çok kızıyorum kendime...
sen nerde yürüyorsun canım nasıl yapıyorsun sporunu..

bence gel abla uzun süreli gelmessin sende yada hepberaber gelin neden hep beraber düşünmüyorusnuz..

kelebeğim ben geçen haftadan beri yürüyüşlerimi bir kere bantta bir kerede çarşıya gelip giderek yapıyorum cnm..ama yani demek istediğim koşu bandı nı ben sevemedim bir türlü..zor geliyor onda sıkılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…