- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kelebekim öğle tatiline gidince interneti bir açta bizimkilerle bir görüşeyim en son kararımı vereyim inş
bide oralarda kollu birşeyler kalmamıştır demi alsaydım gelirken getirirdim gelmeyeceğim diye almamıştım
burada kaliteli şeyler çok pahalı kalite dediysem pamuklu yani herşey polyester
dün akşam 1 tabak kıymalı makarna yedim,yanında yoğurt..üstüne de azıcık dondurmaKahvaltı:
öğleden sonra yedik..1 bardak ayran..2 fincan çay ve 2 ad. poğaça,1/4 simit,1/4 kır pidesi
afiyet olsun canım.böreğin tarifini sabırsızlıkla bekliyorumBende dün
Sabah 1 gevrek ve domates salatalık dereotu peynir yedim
Akşam: 1 adet lahmacun 1 adet ayran
Bugün sabah: 2 adet kepekli börek yaptık evde yağsızz pişirdik yanmaz tavada onu yedim
öğlen de 1 tane daha yedim 1 bardak çayla
akşamda ssadece semizotu yemeği yicem ekmeksiz
Bu arada kepekli börek süper oluyor normal unun içinee bayaaa attıkk kepeği çok doyurucu içinee deee sebzeleri doldurduk süpper oldu
tamam canımkilp bildirim tatlım bigisayar yanımda olacak ama pek diyete odaklı bir hafta olmıcak o açıdan dedim izinli sayn diye
afiyet olsun canımbugüne kadar herşeye direndim..
patates kızartması, makarna, dondurma, tatlı, çekirdek, kek, halley ve hatta patlamış mısıra bile..
bi tek bugün bulgur pilavına dayanamadım.. aralıklarla toplam 5 kaşık yedimmafettim diyetimi.. gerçi tuvalete çıkmamı sağladı sanki ama..
şekersiz oluyor.tatlandırıcı ve katkı maddeleri var içinde.yani sağlıksız ama tatlı isteğini bastırıyor.sürekli değil de ara sıra yenilebilir diye düşünüyorumnasıl olduğunu hiç bilmiyorum ama diyabetik reçel nasıl bişey biz yasek acuk ucundan neyle yapılıyor şeker hastası olmayanlar yiyebilirmi kalori oranı nedir merak ettim
kızlar badanam bitmedi daha gene gelicek usta az sonra ev dandiniii bu düzensizlikk can sıkıntısı yapıyor bende..herşeyi balkondan assa atasım vaaaaaaarrrr
sen nerde yürüyorsun canım nasıl yapıyorsun sporunu..
bence gel abla uzun süreli gelmessin sende yada hepberaber gelin neden hep beraber düşünmüyorusnuz..
1. Dukan Diyeti Mağlubiyeti (umarım sonuncu olur :18: )
06.Mayıs.2012 Menüsü
Uyanınca: 1 Adet Activia
Sabah: 1 Yumurta Sarısı ile Dukan Krebi+ 1 Yumurta ile Omlet+ 1 Kaşık Domates Püresi+ 2 kk Peynir+ Çay
Öğle: 2 Adet Haşlanmış Tavuk But+ 3-4 Kaşık Yoğurt+ Yarım Bardak L.Kola
Akşam: 1 Haşlanmış But+ 2-3 Kaşık Yoğurt+ Yarım L.Kola
Kaçamak: Malesef aralıklarla 5 Kaşık Bulgur Pilavı
Ara: 1 Bardak Süt (1 çk Bal İle Tatlandırmış)
buttan çok gögüs eti yemeye çalış butların derileride cısss
bence o balıda en azından atakta kullanma
dün akşam 1 tabak kıymalı makarna yedim,yanında yoğurt..üstüne de azıcık dondurma
afiyet olsun canım.böreğin tarifini sabırsızlıkla bekliyorum
tamam canım
afiyet olsun canım
şekersiz oluyor.tatlandırıcı ve katkı maddeleri var içinde.yani sağlıksız ama tatlı isteğini bastırıyor.sürekli değil de ara sıra yenilebilir diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin canım..sonrasını düşün..ohh misler gibi olacak evinn :124:
geçmiş olsun canım..Günaydın güzeller :) inşallah hepimize güzel bir hafta olur :) boğazımın sağ tarafında acı ve yanma vardı geçmiş,bu kez de sol taraf başlamış.Sanırım bunun bademcikle alakası yok,yine ve maalesef faranjit,başımın belasıDün akşam çok halsizdim o yüzden evdeki egzersizimi yapamadım ama dışarıdaydık hep,bolca yürüdük..Halsizliğim tamamen geçmedi yine de dışarı çıkıcam bugün.Kızımın oyun grubu günü bugün.Bir arkadaşa gidicez,minnoşlara aktiviteler yaptırıcaz.Evde sabahtan sporumu yapmasam da dışarıda bugün en az 30-40 dk yürüyeceğim,o yüzdn dert etmiyorum.Gece iyi hissedersem kendimi yine egzersizde yaparım ayrıca..bugün yine kaçamakı bir gün olacak,alıştım artık,nasılsa tutamıyorum kendimi o yüzden mümkün olduğunca hareket ve spor katıyorm hayatıma,en azından bir nebze karşılasın diye,eskiden spor da yoktu,buna d aşükür
yurtdışında diyabetik receller glkoz dışında daha az kalorili şeker çeşitleriyle yapılıyordu..burda ben hiç görmedim..ama eğer tatlandırıcılıysa bence uzak dur..bizim eve pek hazır reçel girmez..benim ekmek yapma makinem reçelde yapıyor kahverengi şeker alıyorum taze meyve az şekerli yapıyorum..az yaptıgımdan bozulmadan tükeniyor böylece dayanması için çok şeker katmak gerekmiyor..teşekkürler cevabın için çok merak etmiştim minik kavonozlarda satılıyor zaten bide ben yağ olmadan reçel yiyemem hani cnn çok tatlı istediğinde 1-2 kaşık alabilirsin o zaman geçen gün markette gördümde aklıma takıldı
buttan çok gögüs eti yemeye çalış butların derileride cısss
bence o balıda en azından atakta kullanma
aldığım ilaçlarda bozuyor diyetimi maalesefiçlerinde hep şeker var napiim artık bu hafta böyle geçecek.sağlığıma kavuşayım da..yarında hamurişli bir gün olacak.Bu ayın 17 sinde kuzenim evleniyor.Gelin yatağı yapmaya gideceğiz
Günaydın güzeller :) inşallah hepimize güzel bir hafta olur :) boğazımın sağ tarafında acı ve yanma vardı geçmiş,bu kez de sol taraf başlamış.Sanırım bunun bademcikle alakası yok,yine ve maalesef faranjit,başımın belasıDün akşam çok halsizdim o yüzden evdeki egzersizimi yapamadım ama dışarıdaydık hep,bolca yürüdük..Halsizliğim tamamen geçmedi yine de dışarı çıkıcam bugün.Kızımın oyun grubu günü bugün.Bir arkadaşa gidicez,minnoşlara aktiviteler yaptırıcaz.Evde sabahtan sporumu yapmasam da dışarıda bugün en az 30-40 dk yürüyeceğim,o yüzdn dert etmiyorum.Gece iyi hissedersem kendimi yine egzersizde yaparım ayrıca..bugün yine kaçamakı bir gün olacak,alıştım artık,nasılsa tutamıyorum kendimi o yüzden mümkün olduğunca hareket ve spor katıyorm hayatıma,en azından bir nebze karşılasın diye,eskiden spor da yoktu,buna d aşükür
ben öğle arası eve gidiyorum..burda personel kalanlara yemek yapıyor uğradım yanına baktım çorba var yarım kupa çorba birazda yogurt yedim bugün kahvaltı böyle olsun..
kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın evde degilim arkadaştan giriyorumşimdi merak edenler için yazıyorum cuma gittik hastaneye bbegimiz mallesef iri ve kilolu bir bebek oldugundan normal doguramadı rahim açılmadı hem doktor kafası çok büyük kilolu demiş oglumuz 4 kilo 175 gram dogdu teyzeleri çok şişti anlıcagınız şimdi 3 kilo 700 gram rabim olmayanlara nasip etsin bebegi görünce çok agladım nasıl bir mutluluk anlatamam inanın dün 5 eve geldim bebek sarılık olmaya başlamış tsyler falan yapıldı sık emzirin dediler eve gidemiyorum sezeryan oldugundan çok dikişi var gelinin ben emziriyorum bebegi o daha oturamıyo kıyafetlerini ben giydiriyorum hem annenin hem bebegin rabbime sonsuz şükür let olsun artık halayım rabbim herkeze tattırsın işşallah banada içinde inanın okadar bebek vardıki birini bıraktım birini aldım herkeze yardım ettim millet dediki hamileler rabbim sanada versin sag saglim çok bilgilisin dediler ianın kaç kişiye emzirmeyi ögrettim helede birini bebegi ksusuyodu ben farkettim nefesi kesildi zor koştum doktorların yanına iyiki farketmişin dedi doktor yoksa ölebilridi dedi bebegin annesi ay ne dua etti sagol abla diye adımı koguş agası koydular bilgili abla diye gelen bana soruyo abla şöyle yapıyımmı bu emmiyo ne yapsak vs rabbim banada ve olmayanlarada versin işallah evime daha geçemedim paşa ne alemde belli degil kaçabilirisem briazdan kaçıcam ama geri gelmek zorundayım gelin abla ne olur gitme sen olmazsan benim halim harap dedi ben yardım etmezsem oglan ememiyo ben tutyorum memesini birde nazara getirdiler oglumu içim dışıma çıktı okuya okuya bebegede zaten iri bebek demişler kagıtta gelen gidem sevdi sıpayı ana çokm kilolu deyip drudular sinir şeyler şimdi annesinin pansıumanını yaptım sıpamıda güzel giydirdim uyuyolar annesiyle birlikte benim çıkmam lazım ama gelin tam oturamazken gidemiyorum bırakmıyolar annem ben becerememe altını açamam dedi gelin tam dogrulsun gidicem evime beni izinli sayın sporda diyette bu arada diyetime sagdıgım gelin bile dedi bu hastane abla sana çalışıyo hep diyet yemekleri kaçamak yok sadece uykusuzluktan ölüyourm birde kabız olmuşum zor çıktım vc ye cumaya kesin kilo bildirimi yaparım eşim evde ben burda kalıcam malum paşa var eşime derim olmazsa giri kilomu yazar ben yazamazsam yada bir pc bulur çökerim başına kendinize iyi bakın bu arada sabah 2 sivri biber 4 çatak sahanda yumurta 3 dilim kuru byeaz ekmek 2 bardaka açık çay badem domates 3 çatalda peynir yedim 2 siyah 2 yeşil zeytin yedim inanın buruya yazıyorumya özlemişim sizleri işşallah kavuşucaz kavuşmak an meselesi k,i,b sizileri seven ve özleyen paşa kulunuz
kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın evde degilim arkadaştan giriyorumşimdi merak edenler için yazıyorum cuma gittik hastaneye bbegimiz mallesef iri ve kilolu bir bebek oldugundan normal doguramadı rahim açılmadı hem doktor kafası çok büyük kilolu demiş oglumuz 4 kilo 175 gram dogdu teyzeleri çok şişti anlıcagınız şimdi 3 kilo 700 gram rabim olmayanlara nasip etsin bebegi görünce çok agladım nasıl bir mutluluk anlatamam inanın dün 5 eve geldim bebek sarılık olmaya başlamış tsyler falan yapıldı sık emzirin dediler eve gidemiyorum sezeryan oldugundan çok dikişi var gelinin ben emziriyorum bebegi o daha oturamıyo kıyafetlerini ben giydiriyorum hem annenin hem bebegin rabbime sonsuz şükür let olsun artık halayım rabbim herkeze tattırsın işşallah banada içinde inanın okadar bebek vardıki birini bıraktım birini aldım herkeze yardım ettim millet dediki hamileler rabbim sanada versin sag saglim çok bilgilisin dediler ianın kaç kişiye emzirmeyi ögrettim helede birini bebegi ksusuyodu ben farkettim nefesi kesildi zor koştum doktorların yanına iyiki farketmişin dedi doktor yoksa ölebilridi dedi bebegin annesi ay ne dua etti sagol abla diye adımı koguş agası koydular bilgili abla diye gelen bana soruyo abla şöyle yapıyımmı bu emmiyo ne yapsak vs rabbim banada ve olmayanlarada versin işallah evime daha geçemedim paşa ne alemde belli degil kaçabilirisem briazdan kaçıcam ama geri gelmek zorundayım gelin abla ne olur gitme sen olmazsan benim halim harap dedi ben yardım etmezsem oglan ememiyo ben tutyorum memesini birde nazara getirdiler oglumu içim dışıma çıktı okuya okuya bebegede zaten iri bebek demişler kagıtta gelen gidem sevdi sıpayı ana çokm kilolu deyip drudular sinir şeyler şimdi annesinin pansıumanını yaptım sıpamıda güzel giydirdim uyuyolar annesiyle birlikte benim çıkmam lazım ama gelin tam oturamazken gidemiyorum bırakmıyolar annem ben becerememe altını açamam dedi gelin tam dogrulsun gidicem evime beni izinli sayın sporda diyette bu arada diyetime sagdıgım gelin bile dedi bu hastane abla sana çalışıyo hep diyet yemekleri kaçamak yok sadece uykusuzluktan ölüyourm birde kabız olmuşum zor çıktım vc ye cumaya kesin kilo bildirimi yaparım eşim evde ben burda kalıcam malum paşa var eşime derim olmazsa giri kilomu yazar ben yazamazsam yada bir pc bulur çökerim başına kendinize iyi bakın bu arada sabah 2 sivri biber 4 çatak sahanda yumurta 3 dilim kuru byeaz ekmek 2 bardaka açık çay badem domates 3 çatalda peynir yedim 2 siyah 2 yeşil zeytin yedim inanın buruya yazıyorumya özlemişim sizleri işşallah kavuşucaz kavuşmak an meselesi k,i,b sizileri seven ve özleyen paşa kulunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?