Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 Etimek
Salatalık, maydonoz
1 simit
Akşam 17:00
2 kuzu şiş
2 tavuk pirzola
Köz salata
3 lt su
Kafa olarak da beden olarak da kendimi iyi hissetmiyorum. Spor yok. Yarın başlayacağım.
@malipina
Aksamlari hic ekmek yemem kuzm yersem sadce sabah yiyorumo zaman sıkıntı yok kuzum
bugünden sonra pro ve sebze ağırlıklı besleniyoz emi
akşamları da ekmek yeme ki gece sen uyurken ekstra ödeme çevirmesin
Niye öpüyon be o kara kuru maliyiAksamlari hic ekmek yemem kuzm yersem sadce sabah yiyorum
Migrene benziyor mide bulantısı da oluyor ama migren hastaları hiç yerinden kalkamıyor sanki tutunca diye biliyorum. Ben maşaallah fellik fellik o ağrıyla iş güç yapıyorumBaş ağrısından nefret ederim insanın hayatını karartıyor ya. Migren mi var sende eflal? Ya da neyi kafaya taktın da ağrıttın kafanı acaba ama 500 gayet iyidir
Ben de varım ben deeee
Oyy iyi yolculuklar canım. Eşim de öyle çok gidiyor şehir dışına ama o dönünce izinli oluyor bir günlük11 de otobüse bincem. Sabah ankarada olacak. İndiğim gibi işe geçicem. Ve otobüste uyuyamıyorumöğlen de okul var. NApıcam bilmiyorum
İnşallah uyuyabilirim ya
Migrene benziyor mide bulantısı da oluyor ama migren hastaları hiç yerinden kalkamıyor sanki tutunca diye biliyorum. Ben maşaallah fellik fellik o ağrıyla iş güç yapıyorum
Yaa sen göremedin tabi cuma günü okul çıkışı parkta bir cahil kadınla tartıştık daha doğrusu o cemkirdi, oğlu oğlumu tekmeledi kaydırak tepesinde, ben aşağıdan noluyor durun yapmayın dedimm oğlumu ayırmak için yanına ćıktım kadın sanki ben oğluna birşey yapmışım gibi çıldırdı ciyak ciyak. Senin oğlun vurmuştur da ondan vurmuştur dedi birde kenar mahalle dilberio kadını tanıyan başka veli kadınlar bile onu susturmak için uğraştı senin oğlun haksız vurdu gördük, hem senin oğlun ondan büyük ayıp diye.
Sinirim bozuldu tabi çocuk okulda musallat olursa diye canım sıkıldı. Zaten başka sorunlar da var biliyorsun oğlumla ilgili.
Ayyyy öyle işte.
Bu arada cicim 1000 ip atlıyorum, üstüne eliptik, plank , wall sit, yürüyüş vs yapıyorum işte
Kurum görevlendirmesi ise öyle oluyordur. Benimki öyle değil ya. Ya otobüs 6 daydı akşam. Dün aradılar o sefer iptal oldu diye. Yoksa eve gidip birkaç saat uyuyup öyle gidecektim işe.Oyy iyi yolculuklar canım. Eşim de öyle çok gidiyor şehir dışına ama o dönünce izinli oluyor bir günlük
Geçmişi eriten tefo yaplarını da eritmiş miydiiiiGeçmişi okudum 400 sayfa
Başlarda iyiyfi
sonra fırtına esti
şimdi yine süt liman
Ben bugün anamı aglattim valla
Saat 2 den 8.30 a kadar iki çocukla(3 yaş 7 yaş) dısarda olmak ve tabanwayla olmak nedir bilir misiniz
Aaa doğru ya seninki öyle değildi. Nasıl geçti peki sunum vs. Pek bilgim yok bu konularda ayrıntı soramıyorum :)Kurum görevlendirmesi ise öyle oluyordur. Benimki öyle değil ya. Ya otobüs 6 daydı akşam. Dün aradılar o sefer iptal oldu diye. Yoksa eve gidip birkaç saat uyuyup öyle gidecektim işe.
Ciddi anlamda yorgunum bi de. Basıl olcak bilmiyorım
İyi geçtiiiAaa doğru ya seninki öyle değildi. Nasıl geçti peki sunum vs. Pek bilgim yok bu konularda ayrıntı soramıyorum :)
gidemez canım gozun biri görmüyor diğeride idare ediyor az uz bunada şükür diyoruz girdi 71e bundan sonra da zorOkuma yazma biliyordu canım yazması pek güzel değildi, annemin ki diploma aşkıgitmez mi senin annen de ?
Kıyamam ona nasıl heycanlidir benim bir müşterim vardı muhuru kullanmayi biraktiginda çok heycanlanmisti artık imzam var diye imzasını beraber belirlemistik. Hiç unutmam onuBenim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibigözde öğrenci olmuş anam teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış
Kalemliği kitabı defteri nasıl özenli
İmzasını öpeyimBeni
Kıyamam ona nasıl heycanlidir benim bir müşterim vardı muhuru kullanmayi biraktiginda çok heycanlanmisti artık imzam var diye imzasını beraber belirlemistik. Hiç unutmam onu
Canım çekici kadınım çekiyorumLa bu sorunlu hatunlar hep seni buluyor he
Aman uzak dur dicem ama seni kendileri buluyor. Vermişsindir sen ağzının payını.
Migren de belki derece derecedir eflalim seninki belki alt derecedir. Kafana sımsıkı tülbent bağla kız öyle yapıyorlar ya:) yaprak dökümündeki anne yapardı hep
Ben de yarın başlıyorum. Mekik-wallsit-plank günlük yapıcam. Ve leslie
Sana da kocamannnn maşallah diyem
hayırlı yolculuklar canım uyursun inşallah yoksa hiç vakit geçmiyor11 de otobüse bincem. Sabah ankarada olacak. İndiğim gibi işe geçicem. Ve otobüste uyuyamıyorumöğlen de okul var. NApıcam bilmiyorum
İnşallah uyuyabilirim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?