Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kafanı kargola. Azcık seveyim. Masaj yapar saçlarını tararım. O arada iyi olursun belki

Sidoş tartını kontrol edip, kilonu eksiye çekmelisin biliyorsun. Yedim dedin. Yediysen spor yapmak zorundasın. Yemenin bir bedeli var. Burda ben dajil liste arkadaşlarının hepsi senin tartını bekliyor. Detoks suları mı detoks programları mı çok çok spor mu artık ne olursa bir çare bulacaksın.

Yedin. Yemeyi bilen sen eritmeyi de bilecek bilmeli.

Baş ağrısından nefret ederim insanın hayatını karartıyor ya. Migren mi var sende eflal? Ya da neyi kafaya taktın da ağrıttın kafanı acabaama 500 gayet iyidir

Ben de varım ben deeee
Migrene benziyor mide bulantısı da oluyor ama migren hastaları hiç yerinden kalkamıyor sanki tutunca diye biliyorum. Ben maşaallah fellik fellik o ağrıyla iş güç yapıyorum

Yaa sen göremedin tabi cuma günü okul çıkışı parkta bir cahil kadınla tartıştık daha doğrusu o cemkirdi, oğlu oğlumu tekmeledi kaydırak tepesinde, ben aşağıdan noluyor durun yapmayın dedimm oğlumu ayırmak için yanına ćıktım kadın sanki ben oğluna birşey yapmışım gibi çıldırdı ciyak ciyak. Senin oğlun vurmuştur da ondan vurmuştur dedi birde kenar mahalle dilberi o kadını tanıyan başka veli kadınlar bile onu susturmak için uğraştı senin oğlun haksız vurdu gördük, hem senin oğlun ondan büyük ayıp diye.
Sinirim bozuldu tabi çocuk okulda musallat olursa diye canım sıkıldı. Zaten başka sorunlar da var biliyorsun oğlumla ilgili.

Ayyyy öyle işte.

Bu arada cicim 1000 ip atlıyorum, üstüne eliptik, plank , wall sit, yürüyüş vs yapıyorum işte

11 de otobüse bincem. Sabah ankarada olacak. İndiğim gibi işe geçicem. Ve otobüste uyuyamıyorum öğlen de okul var. NApıcam bilmiyorum

İnşallah uyuyabilirim ya
Oyy iyi yolculuklar canım. Eşim de öyle çok gidiyor şehir dışına ama o dönünce izinli oluyor bir günlük

La bu sorunlu hatunlar hep seni buluyor he

Aman uzak dur dicem ama seni kendileri buluyor. Vermişsindir sen ağzının payını.

Migren de belki derece derecedir eflalim seninki belki alt derecedir. Kafana sımsıkı tülbent bağla kız öyle yapıyorlar ya:) yaprak dökümündeki anne yapardı hep

Ben de yarın başlıyorum. Mekik-wallsit-plank günlük yapıcam. Ve leslie

Sana da kocamannnn maşallah diyem

Geçmişi okudum 400 sayfa
Başlarda iyiyfi
sonra fırtına esti
şimdi yine süt liman
Ben bugün anamı aglattim valla
Saat 2 den 8.30 a kadar iki çocukla(3 yaş 7 yaş) dısarda olmak ve tabanwayla olmak nedir bilir misiniz

Oyy iyi yolculuklar canım. Eşim de öyle çok gidiyor şehir dışına ama o dönünce izinli oluyor bir günlük
Kurum görevlendirmesi ise öyle oluyordur. Benimki öyle değil ya. Ya otobüs 6 daydı akşam. Dün aradılar o sefer iptal oldu diye. Yoksa eve gidip birkaç saat uyuyup öyle gidecektim işe.

Ciddi anlamda yorgunum bi de. Basıl olcak bilmiyorım

Geçmişi eriten tefo yaplarını da eritmiş miydiiiiişte büyük soru işareti buradaydıı

Tüm gün 2 çocukla yansın geceler pelinsu eceler mi yaptınız

Aaa doğru ya seninki öyle değildi. Nasıl geçti peki sunum vs. Pek bilgim yok bu konularda ayrıntı soramıyorum :)

Beni
Kıyamam ona nasıl heycanlidir benim bir müşterim vardı muhuru kullanmayi biraktiginda çok heycanlanmisti artık imzam var diye imzasını beraber belirlemistik. Hiç unutmam onu

Canım çekici kadınım çekiyorum

Tabi ki cevabıni verdim ama seviyemiz farklıydı anlayabildiğini sanmıyorumya bildiğin sokak kadını gibi kavga etti kadın tek başına bende sinir bozucu bir sakinlikle yaptığı davranışın yanlış olduğunu izah ettim anlamadı amatirbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…