Ohh maşaallah çok şükürİyi geçtiiibeklediğimden iyiydi valla çok şükür darısı diğerlerine
Ben bile sinir oldum senin şuan sakince cevap vermene hahahahahhahhahaaCanım çekici kadınım çekiyorum
Tabi ki cevabıni verdim ama seviyemiz farklıydı anlayabildiğini sanmıyorumya bildiğin sokak kadını gibi kavga etti kadın tek başına bende sinir bozucu bir sakinlikle yaptığı davranışın yanlış olduğunu izah ettim anlamadı ama tirbiyesiz
Ay amin pembik çoook amin ya hadi inşallah. Yoksa heryerim ağrıyor oturmaktan. Uyuyunca ağrı hissetmiyom en azındanhayırlı yolculuklar canım uyursun inşallah yoksa hiç vakit geçmiyor
Okuldan hocam bana koca bulmaya kalktıOhh maşaallah çok şükür
Sadece bana ciceeemmm dediğini sanıyordum@Lunya yavruşum geçen ramazanda bana aç karnina nescafe onermistin hatirliyo musun,ben o nescafeyi birdaha hic birakamadim.aşırı derecede metabolizma hizlandiriyor ve zayiflamama cok yardimci olmuştu.sagol cicegeem böyle bir mucizeyi kesfettirdigin icin :))))
Tam tarif ve menü versene lunyam hangi kahve ve nasıl hangi saatteBen 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorum
Kiz benim de teyzelerim var cok minmoslarEvet aynı yaş grupları oluyor genelde. Malum teyzelerde de laf bitmez
Yaptık vallaGeçmişi eriten tefo yaplarını da eritmiş miydiiiiişte büyük soru işareti buradaydıı
Tüm gün 2 çocukla yansın geceler pelinsu eceler mi yaptınız
Tansiyonun var mı ense genelde tansiyondan olur derler bi de ip atlarken ağrı oldugunda olm Istersen emin olursunBiri şu başımı alıp yerine yenisini taksın
Her gün baş ağrır mı ya
İp atlarken sol ensemde birden bir ağrı girdi başıma doğru şiddetli, atlamayı bıraktım hemen. Daha atlıycaktım 500 de kaldım
Anladım canım çok şükür tabigidemez canım gozun biri görmüyor diğeride idare ediyor az uz bunada şükür diyoruz girdi 71e bundan sonra da zor
Ayy ne güzel ya. Annem de daha afili imza atar artık :)Beni
Kıyamam ona nasıl heycanlidir benim bir müşterim vardı muhuru kullanmayi biraktiginda çok heycanlanmisti artık imzam var diye imzasını beraber belirlemistik. Hiç unutmam onu
A ha ha sinir etmek benim işim bebeğimBen bile sinir oldum senin şuan sakince cevap vermene hahahahahhahhahaa
Bak ya ablan niye püskürttü zengine kaçırmasaydınOkuldan hocam bana koca bulmaya kalktıonu söylemeyi unuttum ablam hemen püskürttü tabi hocayı
sen öp gelirimEn sevdiğim smiley den yapmış bi de. Dayanamayıp öpecem ama sakin ol miu dedim kendime. Ördek çok öpmeye gelmez dedim
HahahahahahahÇok çay içtim. Yolda kesin işicem altıma
bilmez miyim canım bizde 12 saat gidiyoruz senede bi defa istanbuldan ıspartayaAy amin pembik çoook amin ya hadi inşallah. Yoksa heryerim ağrıyor oturmaktan. Uyuyunca ağrı hissetmiyom en azından
Ayy yerim ben onları ya. Annemin heyecanı her şeye bedel. Yazısını sana atarım instagramdan öğretmenimSadece bana ciceeemmm dediğini sanıyordum
Tam tarif ve menü versene lunyam hangi kahve ve nasıl hangi saatte
Kiz benim de teyzelerim var cok minmoslar
Yazı yazarken yakın gözlük takıyorlar tahtaya bakarken uzak gözlüklerini
Geçen hem deftere hem tahtaya bakmak gerekiyordu teyzem diyor ki ben şimdi napacam tak çıkar mi yaoacam diyir
Yaptık vallakızımın saçlarını beğendin mi
Yok yemeyecegim film izlerken heveslendim ama artık sevmiyorum ona karar verdim bi daha yokçakıl sen işten mi ayrılsan ,haftasonu menülerin güzel oluyo senin
o patlamış mısırı görmiyim bi daha
akşamın güzel
turşu ödem yapar.damağımıza normal geliyo ama tuzu çok su tutuyo vücutta
suyu yazmamışsın suyu bol iç çakıl
spor da yapmışsın aferim kuzuma
Oynaşmanızı işteMaliyimi kıskandın benimi
Kız heee onu diyevektim kim karar verdi bilmiyorum ama çocuğun havası değişmiş ya harika olmuşşşş çok doğru karar. Minnoş ne tatlı :)Sadece bana ciceeemmm dediğini sanıyordum
Tam tarif ve menü versene lunyam hangi kahve ve nasıl hangi saatte
Kiz benim de teyzelerim var cok minmoslar
Yazı yazarken yakın gözlük takıyorlar tahtaya bakarken uzak gözlüklerini
Geçen hem deftere hem tahtaya bakmak gerekiyordu teyzem diyor ki ben şimdi napacam tak çıkar mi yaoacam diyir
Yaptık vallakızımın saçlarını beğendin mi
Evet ama zengin değilmiş. Paralı ama zengin değilAnladım canım çok şükür tabi
Ayy ne güzel ya. Annem de daha afili imza atar artık :)
A ha ha sinir etmek benim işim bebeğim
Ay napıyım tabi ki sesim yükseldi ama söylemler çok farklıydı
Bak ya ablan niye püskürttü zengine kaçırmasaydın
sen öp gelirim
Yok canım tansiyon sorunum yani çok stresli dönemlerde çıkardı da ölcmedim deTansiyonun var mı ense genelde tansiyondan olur derler bi de ip atlarken ağrı oldugunda olm Istersen emin olursun
Aaa cok sevinirim, onlar okuyunca çok mutlu oluyorumAyy yerim ben onları ya. Annemin heyecanı her şeye bedel. Yazısını sana atarım instagramdan öğretmenim
Dostum namussuz mutfak lavabosu akıttı her yer su oldu sildim yıkadım tekrar sildim. 5 mile yapmışımdırçok güzel menü ördekim
kahvaltı süper yumurta kaç tane onu da yaz bi dahaki menüne kuzucum sana zahmet
öğlen ciğer bayılırım
akşam tavuk
pro dolu bi menü olmuş harika
su dukanla beraber güzel
spor????????????
5 mil leslie yaptın ve yazmayı unuttun sanırım
evet evet kesin öyle oldu
Bu hafta herkesi sasirtalim şok olsunlar güzel eksi ile gelelimevdeydim canım. Evet yaa ikimiz birden artıdayızbakalım hayırlısı
Gülme beeeeeHahahahahahah
bilmez miyim canım bizde 12 saat gidiyoruz senede bi defa istanbuldan ıspartaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?