Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bile sinir oldum senin şuan sakince cevap vermene hahahahahhahhahaa

Sadece bana ciceeemmm dediğini sanıyordum
Ben 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorum
Tam tarif ve menü versene lunyam hangi kahve ve nasıl hangi saatte
Evet aynı yaş grupları oluyor genelde. Malum teyzelerde de laf bitmez
Kiz benim de teyzelerim var cok minmoslar
Yazı yazarken yakın gözlük takıyorlar tahtaya bakarken uzak gözlüklerini
Geçen hem deftere hem tahtaya bakmak gerekiyordu teyzem diyor ki ben şimdi napacam tak çıkar mi yaoacam diyir
Geçmişi eriten tefo yaplarını da eritmiş miydiiiiişte büyük soru işareti buradaydıı

Tüm gün 2 çocukla yansın geceler pelinsu eceler mi yaptınız
Yaptık valla kızımın saçlarını beğendin mi

Tansiyonun var mı ense genelde tansiyondan olur derler bi de ip atlarken ağrı oldugunda olm Istersen emin olursun

gidemez canım gozun biri görmüyor diğeride idare ediyor az uz bunada şükür diyoruz girdi 71e bundan sonra da zor
Anladım canım çok şükür tabi
Beni

Kıyamam ona nasıl heycanlidir benim bir müşterim vardı muhuru kullanmayi biraktiginda çok heycanlanmisti artık imzam var diye imzasını beraber belirlemistik. Hiç unutmam onu
Ayy ne güzel ya. Annem de daha afili imza atar artık :)
Ben bile sinir oldum senin şuan sakince cevap vermene hahahahahhahhahaa
A ha ha sinir etmek benim işim bebeğim

Ay napıyım tabi ki sesim yükseldi ama söylemler çok farklıydı
Okuldan hocam bana koca bulmaya kalktıonu söylemeyi unuttumablam hemen püskürttü tabi hocayı
Bak ya ablan niye püskürttü zengine kaçırmasaydın

Ayy yerim ben onları ya. Annemin heyecanı her şeye bedel. Yazısını sana atarım instagramdan öğretmenim

Yok yemeyecegim film izlerken heveslendim ama artık sevmiyorum ona karar verdim bi daha yok

Su 3 litre 1 litresi pembe düşler. Yani Çilekli su.

Keşke işten ayrilsam ya da atilsam tazmminatimi alır normale dönerdim

Maliyimi kıskandın benimi
Oynaşmanızı işte
Kız heee onu diyevektim kim karar verdi bilmiyorum ama çocuğun havası değişmiş ya harika olmuşşşş çok doğru karar. Minnoş ne tatlı :)
Evet ama zengin değilmiş. Paralı ama zengin değil

Zengin olaydı kaçırmazdım

Dostum namussuz mutfak lavabosu akıttı her yer su oldu sildim yıkadım tekrar sildim. 5 mile yapmışımdır

Şimdi de banyo yaptım bornoz hala üstümde öyle yani

Yumurta için tamam canım belirtirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…