acıkırsam tarçınlı sut içiyom canım genelde,kızlarla uğraşmaktan vakit hemen geçiyor Allahtan gece yemem yok,dikişlerimekik çekerken acıttım canım yaa inşallah yarına geçerde sporumu yaptım kol ağırlığı olarak 6 aylık kızım kucaktan inmiyor genelde onu hoppalıyom faydası oluyorkahvaltın çok güzel kuzum
peynire acıma ye,peynirden zarar gelmez
akşam güzel mercimek faydalı karbon
ıspanağı küçük tabak yemişsin bi de erken olmuş
gece miden kazınırsa yoğurt ya da ayran tüketebilirsin
yiyebiliyosan acı pul biber de ekle gece metan çalışır hem
su güzel
spora bişey diyemiyorum dikişlerin varmış ama mekik falan çekebilirsin bi litre suyla kol da çalışabilirsin maksat sporsuz kalmamış olursun
kahvaltın çok güzel ablaMerhaba arkadaşlar
Ben geldim
Menü bildirimi yapayım
sabah 10.30 ilaç
15 dakika snr mate cayi
11.30 kahvaltı
1 adet yumurta
Domates
Salatalık
Biber közlenmiş acıda deyildi olmi bele
2 dilim peynir
Zeytin
1 dilim tam bugday ekmeyi
1 lt su
Ara öğün
Saat 3.30 elma bir adet
1 lt su
Aksam yemeyim
Saat 7.00
Patlıcanlı domatesli kebap
Yani 4 köfte et gerisi sebze
Közlenmiş soğan
Salata
Yufka ekmek. Sadece 2 küçük dürüm
Gerisini ekmeksiz yedim kebabida ekmeksiz yedimya urfali lar duymasin
1 lt su yatana kadar inşallah icecem
Ayrıca nisana gittim bugün millet baklavaya vuri ben bakiyom
Nasıl yediler baktım yemiş gibi oldum
Bide niye yemiyonkola ic dedikçe sinir oldum ama enguzeli sonrası mağazaya gidip kıyafet baktığımda oldu mağazadaki eleman bana abla midenimi kuculltun zayıflamışsın demesi oldu daha önce gittiğimde habire büyük beden Budar oldu geniş getir derdim bugün kucuyu yokmu dedim çok hoşuma. Gitti çok mutlu oldum
kahvaltını beğendimMenüm
Sabah: 4yk acılı menemen kk peynir tt ekmek 4tane zeytin
Ögle:tarhana corbasi,et haslama cacık bol yesillik
Aksam:yogurt limon kürü
Su:3 litre(limon,zencefil,tarcinli)
Spor:1 saatbölgesel:60x3:180
Yürüyüş 16 dk(2.5x16:40)
Ayrica 30 dk ankara havasiyla baslayip roar ile (kety peryy ile )biten bir dans olayimiz varda acep spor sayilir mı? @igdedali demisken tepindim biraz
@Lunya @MiuLegomalipina
evdeydim canım. Evet yaa ikimiz birden artıdayız60kiloyum bugün nasılsın nasıl geçti günün bu hafta sıkı çalışalım olur mu kilo alan tek ikili biziz tencere kapak gibi. Biz bu işi birlikte çözeceğiz pesindeyim.
Sabah 10:30kahvaltını beğendim
ekmek kaç dilim belirt kuzu
öğlen yemeğin de çok güzel
öğün saatlerini yaz kuzum bi dahaki menünde geç mi erken mi ona göre yorum yapabilelim
akşam yoğurt tamamdır
su çok güzel
sporun güzel
30 dk dans ettin sanırım zumbaya giriyo o spordan sayılır yani
bi ben kalmışım yemediğin al beni de ye alBen de menü vereyim.Evde olunca sürekli agzima biseyler atasim geliyo leptin fln hak getire.Hele ki reglin ilk günü nasil canim tatli istiyo..
Sabah 11.00
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
1 dilim ananas
1 hurma
Ara 13.30
1 muz
1 hurma
3 4 minik cilek
10 kadar cig kuruyemis
Aralarda salatalik yedim saatini bilmiyon
Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak taze fasulye
Ara 19.30
Az sutlu nescafe
2 kare bitter
Yarim avuc kadar kuruyemis
Su 2 oldu
Spor henüz yok karnim agriyo inşallah yaparim.
malipina @Lunya kafam karıştı kim isterse o yorumlasin
benim anamıda gondermemiş dedem daha doğrusu uvey anneannem kızlar okumaz diye şimdi ne okuru var ne yazarı ne güzel olmuş annen için hiç olmazsa kimseye ihtiyacı olmazBenim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibigözde öğrenci olmuş anam teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış
Kalemliği kitabı defteri nasıl özenli
tamamdırSabah 10:30
Ögle 16.30
Aksam:19.00
Ekmek iki dilim yazmayi unutmusum bunlari
O zaman spor: 325begum75
CanımsnnHayır hayatım kızgın değilim tabi ki
Burası platform, değişik fikirler tabi ki olacaktır
Sagol balm evet kasap sucuğukahvaltın çok güzel kuzu.sucuğa (kasap sucuğuysa)haftasonu bişey demiyorum.pazartesiden itibaren yememeye özen göster lütfen
akşamın tavuk ve salata ideal akşam yemeği
su kararında
sporun da güzel
o zaman sıkıntı yok kuzumSagol balm evet kasap sucuğu
Bugünden sonra yemem zaten
Olereeeyyyy tamammmmmm oleeey canım emine ablacım zayoflayan eriyip giden emine ablacımmmmKız aha opiyem seni heryerden
Heee anladım kuzum kolay gelsin çokEvet canım inşallah çabucak olsun gelsin
vururum işte ben he bizim ev müstakil kv gelicek üste ev yapılıyo
60 : (kaç kilosun sen bana de bakem sonrada ben sana diyin
Eveeet hem de çoook mutluyum oh be:) suratım asık oturup duruyordum emine abla beni sevmiyor mu acaba diyeOldumu mutlumusun
Yaparsın be büşraaa gece uyumadan leslie bile yaparsın herkes yatıncaMiu spor yapmayı o kadar çok özledim ki yapamıyom inşaat yüzünden yapamıom off
Kız yoook. Ben annenin azmine duygulandım çokEn iyisi sende getir anneni takıma
kv si gelsin diye can atan gelin
Eski ben
Pis kıskançMiuyu öpmesin bi tek. bi de fiti öpmesin bu ikisini öpmesin onların yerine beni öpsün
Ye bi de istersenEsim orucluydu bugun.cis yaptim ona sevdigimden.canik cok istiyo reglim zaten ama yemicem
Gunduz tadina da bakmayayim mi :) bskamam zaten eve gec geliyomYe bi de istersen
Biri şu başımı alıp yerine yenisini taksın
Her gün baş ağrır mı ya
İp atlarken sol ensemde birden bir ağrı girdi başıma doğru şiddetli, atlamayı bıraktım hemen. Daha atlıycaktım 500 de kaldım
Ben de varım ben deeeeYarın diyete devam edicem kendimden soğudum ya diyet yapmayınca
Koklayarak tadarsınGunduz tadina da bakmayayim mi :) bskamam zaten eve gec geliyom
Okuma yazma biliyordu canım yazması pek güzel değildi, annemin ki diploma aşkıbenim anamıda gondermemiş dedem daha doğrusu uvey anneannem kızlar okumaz diye şimdi ne okuru var ne yazarı ne güzel olmuş annen için hiç olmazsa kimseye ihtiyacı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?