Hala gülüyorum ikimize bizi eslestiren igdeye sonsuz teşekkürlerGelmediler.
Ah bi şnandanız geleceksiniz de. Hadi yaparsınız ulan
Yeteri kadar değilmiş zengin işte be. Aşırı zengin değilO nasıl oluyor para var ama zengin değil
Uyuma yaaaa konuşalımİstemsiz uykum geldi :))
Ablası kocaya veto vermiş ondandır
Canım kendim seni çok seviyorum
İvit ne varmış öyle işteParalı ama zengin değilmiş ama
Kızımın bir boşluğuna getirip ikna ettim ama saçı kesilince aynada kendini gördü ağlamaya başladı:)
Kimse beni beğenmeyecek diyor
SözKafanı kargola. Azcık seveyim. Masaj yapar saçlarını tararım. O arada iyi olursun belki
Sidoş tartını kontrol edip, kilonu eksiye çekmelisin biliyorsun. Yedim dedin. Yediysen spor yapmak zorundasın. Yemenin bir bedeli var. Burda ben dajil liste arkadaşlarının hepsi senin tartını bekliyor. Detoks suları mı detoks programları mı çok çok spor mu artık ne olursa bir çare bulacaksın.
Yedin. Yemeyi bilen sen eritmeyi de bilecek bilmeli.
Tüh olaydı zengin iyi olurduYeteri kadar değilmiş zengin işte be. Aşırı zengin değil
Uyuma yaaaa konuşalımhazır yeni de duş almışsın
Baş ağrısı kafa yaptı
İvit ne varmış öyle işte
Mezun olunca mı aklına geldi kızKizlAr bu arada hani sporun zayiflamaya etkisinı bilemem tartsma yeri vardir belki ama .Moral ve motivasyon ve mutluluk sagladigii kesiin.Tabi ki sevdiginiz spor olmalı. . Farkli caddeler ve trafikte vş. Ekşssin li bu bisiklet turu yaptık . Gelince de salonda yuruyus yaptik 10 dk Cok iyi geldi . Lütfen siz de amaannn kim kalkacak yapacak demeden . Kalkın ve sporunuzü yapın .
Ahahahahahahah gözleri kördü galiba o eşleşmeyi yaparken. Bak aklı karışıktı sanırım demiyorum çünkü o zaten kendisinde mevcut değilHala gülüyorum ikimize bizi eslestiren igdeye sonsuz teşekkürlerKörler sagirlar birbirini agirlar
Füzelerini sev en çokTüh olaydı zengin iyi olurdu
Yok be ne kafa yapması çok seviyorummmmm kendimi dye bakıyım valla çok datluyum
Duş falan almış seni bekliyor nisa kolla kendini ördek niyeti bozmuş
Insulin düşmesi için çok iyiKizlAr bu arada hani sporun zayiflamaya etkisinı bilemem tartsma yeri vardir belki ama .Moral ve motivasyon ve mutluluk sagladigii kesiin.Tabi ki sevdiginiz spor olmalı. . Farkli caddeler ve trafikte vş. Ekşssin li bu bisiklet turu yaptık . Gelince de salonda yuruyus yaptik 10 dk Cok iyi geldi . Lütfen siz de amaannn kim kalkacak yapacak demeden . Kalkın ve sporunuzü yapın .
Ha gyret son 2 kiloKizlAr bu arada hani sporun zayiflamaya etkisinı bilemem tartsma yeri vardir belki ama .Moral ve motivasyon ve mutluluk sagladigii kesiin.Tabi ki sevdiginiz spor olmalı. . Farkli caddeler ve trafikte vş. Ekşssin li bu bisiklet turu yaptık . Gelince de salonda yuruyus yaptik 10 dk Cok iyi geldi . Lütfen siz de amaannn kim kalkacak yapacak demeden . Kalkın ve sporunuzü yapın .
Sarhoş da olabilirAhahahahahahah gözleri kördü galiba o eşleşmeyi yaparken. Bak aklı karışıktı sanırım demiyorum çünkü o zaten kendisinde mevcut değil
Kaptanitom ordeke der misinDuş falan almış seni bekliyor nisa kolla kendini ördek niyeti bozmuş
Onun kafa hep leylaSarhoş da olabilir
Hayirli yolculuklarrrrr.ŞArjım yüzde bir. Otobüs de hareket etti.
@Portakal Sulu Ordek benden duymuş olma ama nisa diyor ki cumaya ördeği kızartıp çıtır çıtır yiyeceğimmmmmmmmKaptanitom ordeke der misin
Onun icin hit kardio yaptim bugun.
Interval indirdim yarindan itibaren onu yapacagim.f
Ay tüh. Hiç sevmediğim durum.ŞArjım yüzde bir. Otobüs de hareket etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?