- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Senaristcim bundan sonra daha dikkat et canım ama hiçbir şeyin sonu değil 5 kaşık bulgur pilavı çayına koyduğun 1 çay kaşığı bal daha sorundu bence. Ama neyse ki tatlandırıcı almışsın artık.
Ben de atak döneminde 2. gün fındık yemiştim. Ama sonra en ufak bir lokma dahi bozmadım diyetimi 49 gün boyunca. Sonra bir kaçamak yapınca ufak ufak gerisi de geldi. Bu ara çok yoğunum ya motivasyonumu da kaybettim diyete. Ama bu gün tekrar başladım sıkıca. Atak dönemindeki kahvaltı menünde 1 domates rendesi falan diyordu sanki. Bu dönemde hiç sebze tüketme. Kalan sürede dikkat edersen telafi edersin bunları. Bir de her ne kadar atak döneminde spor tavsiye etmiyor desen de halsizlik hissetmiyorsan spor yapablirsin kitabın son bölümü sonradan eklenmiş o kısma bakarsan görürsün.
Bak kilolar da inmeye başlamış hadi bakalım biraz daha gayret....
canım 1 kaşık domate rendesi veya bir çay kaşığı ev yapımı salça veya çeyrek kuru yada taze soğan ve taze otlar atak evresinde kullanılıyormuş.. dukanın güncellemelerinde yazıyormuş.. hatta 2 çk zeytinyağına da izin vermiş.. kitapta da tariflerde soğan vardı sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum :26: o yüzden rahatlıkla yiyordum.. sadece kalvaltıda ama
günaydınnnn..yeni bir hafta yeni umutlar..bu hafta herkes iddalıydı hadi bakalım göreceğiz...
benim haftam berbat başladı aslında..haftasonu pinniğe gittik eşim gitmeden hepimizi artık böcek mi bitkimi bilemediğimiz birşeyin muhtemelen tozu kaşındırdı bütün vucudumuz kapardı..dün akşam kızımla oğlum 9 gibi uyudu oh dedim bende yatayım dinleneyim..bir kaşıntı başladı evde ilaç vardı onu sürdüm duş aldım derken 11i geçti tam yatacagım yukarı komşu tepemde elektirik süpürgesi açtı tangur tungur temizliğe başladı kızım uyandı oğlum uyandı baktım kesilmiyor gürültü çıktım kapısına uyardım..gürültü azaldı ama baya devam etti..en son saati gördüğümde 3e ceyrek vardı..sabah zor kalkıp geldim şükür hasta az.
günaydınnn şekerler....özledim sizleri...inşaallah bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alırız.....
bugün takımcak uyuyamamışız...bende1 gibi yattım...ama sürekli uyandımm...
dün akşam 1 tabak kıymalı makarna yedim,yanında yoğurt..üstüne de azıcık dondurma
afiyet olsun canım.böreğin tarifini sabırsızlıkla bekliyorum
tamam canım
afiyet olsun canım
şekersiz oluyor.tatlandırıcı ve katkı maddeleri var içinde.yani sağlıksız ama tatlı isteğini bastırıyor.sürekli değil de ara sıra yenilebilir diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin canım..sonrasını düşün..ohh misler gibi olacak evinn :124:
kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın evde degilim arkadaştan giriyorumşimdi merak edenler için yazıyorum cuma gittik hastaneye bbegimiz mallesef iri ve kilolu bir bebek oldugundan normal doguramadı rahim açılmadı hem doktor kafası çok büyük kilolu demiş oglumuz 4 kilo 175 gram dogdu teyzeleri çok şişti anlıcagınız şimdi 3 kilo 700 gram rabim olmayanlara nasip etsin bebegi görünce çok agladım nasıl bir mutluluk anlatamam inanın dün 5 eve geldim bebek sarılık olmaya başlamış tsyler falan yapıldı sık emzirin dediler eve gidemiyorum sezeryan oldugundan çok dikişi var gelinin ben emziriyorum bebegi o daha oturamıyo kıyafetlerini ben giydiriyorum hem annenin hem bebegin rabbime sonsuz şükür let olsun artık halayım rabbim herkeze tattırsın işşallah banada içinde inanın okadar bebek vardıki birini bıraktım birini aldım herkeze yardım ettim millet dediki hamileler rabbim sanada versin sag saglim çok bilgilisin dediler ianın kaç kişiye emzirmeyi ögrettim helede birini bebegi ksusuyodu ben farkettim nefesi kesildi zor koştum doktorların yanına iyiki farketmişin dedi doktor yoksa ölebilridi dedi bebegin annesi ay ne dua etti sagol abla diye adımı koguş agası koydular bilgili abla diye gelen bana soruyo abla şöyle yapıyımmı bu emmiyo ne yapsak vs rabbim banada ve olmayanlarada versin işallah evime daha geçemedim paşa ne alemde belli degil kaçabilirisem briazdan kaçıcam ama geri gelmek zorundayım gelin abla ne olur gitme sen olmazsan benim halim harap dedi ben yardım etmezsem oglan ememiyo ben tutyorum memesini birde nazara getirdiler oglumu içim dışıma çıktı okuya okuya bebegede zaten iri bebek demişler kagıtta gelen gidem sevdi sıpayı ana çokm kilolu deyip drudular sinir şeyler şimdi annesinin pansıumanını yaptım sıpamıda güzel giydirdim uyuyolar annesiyle birlikte benim çıkmam lazım ama gelin tam oturamazken gidemiyorum bırakmıyolar annem ben becerememe altını açamam dedi gelin tam dogrulsun gidicem evime beni izinli sayın sporda diyette bu arada diyetime sagdıgım gelin bile dedi bu hastane abla sana çalışıyo hep diyet yemekleri kaçamak yok sadece uykusuzluktan ölüyourm birde kabız olmuşum zor çıktım vc ye cumaya kesin kilo bildirimi yaparım eşim evde ben burda kalıcam malum paşa var eşime derim olmazsa giri kilomu yazar ben yazamazsam yada bir pc bulur çökerim başına kendinize iyi bakın bu arada sabah 2 sivri biber 4 çatak sahanda yumurta 3 dilim kuru byeaz ekmek 2 bardaka açık çay badem domates 3 çatalda peynir yedim 2 siyah 2 yeşil zeytin yedim inanın buruya yazıyorumya özlemişim sizleri işşallah kavuşucaz kavuşmak an meselesi k,i,b sizileri seven ve özleyen paşa kulunuz
saolsın canım..akşamları artıyor her tarafım kabardı.kıızmla bende cok var..kremledim ilaçta aldım..Kelebekcim Allah kavuştursun. Eşin dönünce tanıyamasın seni inşallah. Ben de Eşimin kilosundayım şimdi. O da 83-84 kilo civarında. sen de o geldiğinde onun kilosuna inmiş olursun inşallah.
Bu arada çok geçmiş olsun. Geçmiştir umarım kaşıntılar...
Allah kolaylık versin canım..Kızlar 7. takım olarak silkinip kendimize gelelim lütfen. Havalar ısındı yaza bir şey kalmadı ve hala istediğimiz kilolarda değiliz.
Kaçamak falan yok artık kimseye. Bu haftayı çok iyi değerlendirmeliyiz. Birimiz kaçamak yapınca bulaşıcı gibi diğerlerimiz de kaçamağa başlıyor. (Kendim de dahil) Artık börek çörek tatlı çukulata yok kimseye....
Ben dediğim gibi artık fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Ama fırsat bulduğum an yanınızdayım yine.
Hepiniz kendinize iyi bakın....
ah salisim komsum çalışmıyorki çalışan bayan olsa anlamaya çalışırdım zaten çalışsa o beni anlardı aslında çocuklar olmasa birde tam yatak odasının tepesi idare ederdim ama saat tam 12de bir yandan elektrik süpürgesi bir yandan eşyaların sürüklenmesi bir türlü bitmedi..
Kabus gibii bir gece olmuşş inşş bir dahaki sefere gündüz yapar temizliğini..Çalışan bayanları da anlıyorum amaa gecenin bi saati süpürge abartılı olmuş
]
:26::26::26:SAPHIRA 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 500 gr
Saferan -Sayın Kaptanım- (yalaka smiley) 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 1500 gr
Shopaholic 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 3300 gr (gerçi seninki fena değilmiş ama yine de bi alex değil)
Saliss 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 500 gr
Pasam3402 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 2000 gr
Kelebekolcam 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 2000 gr
Gerbera1987 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 900 gr
Ecemavi 4 Haftada Verdiğin Kilo Sadece Hiç Kilo vermemişsin
Angiera 5 Haftada Verdiğin Kilo 4500 gr
ben ileride napıcam bu bilinmez geçmişim de pek parlak sayılmaz.. ama hepberaber silkinip toparlanalım mı artık
haydi 7. Takımın güzel insanları birinci olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?