Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cık cık cık ama olmaz ki böyle nerdesiniz yahu :18: korkutmayın beni :83:

yalnız kaldım

bizim hatunlar bi sabah kahvaltı öncesi ve sonrası bide akşam çayı sonrası uğrarlar canım merak etme..

Selam kızlar
eve yeni geldim. Annemlerdeyiz yine. Burdayken meleğim beni hiç rahat bırakmıyor hiç bir şeye fırsatım olmuyor maalesef. Kızım uyudu şimdi fırsat bu fırsat deyip geçtim bilgisayarın başına. Okul kapanacak 1 ay içinde çok yoğunuz. Sınavlar ödevler idari işler hepsi üstüste geldi. O yüzden ben izin almak istiyorum.

Saphiracım eğer kabul edersen cuma günleri gelip bildirim yapabilirim. Yok dersen beni izinli gösterin Mayıs sonuna kadar.

Senaristcim bundan sonra daha dikkat et canım ama hiçbir şeyin sonu değil 5 kaşık bulgur pilavı çayına koyduğun 1 çay kaşığı bal daha sorundu bence. Ama neyse ki tatlandırıcı almışsın artık.

Ben de atak döneminde 2. gün fındık yemiştim. Ama sonra en ufak bir lokma dahi bozmadım diyetimi 49 gün boyunca. Sonra bir kaçamak yapınca ufak ufak gerisi de geldi. Bu ara çok yoğunum ya motivasyonumu da kaybettim diyete. Ama bu gün tekrar başladım sıkıca. Atak dönemindeki kahvaltı menünde 1 domates rendesi falan diyordu sanki. Bu dönemde hiç sebze tüketme. Kalan sürede dikkat edersen telafi edersin bunları. Bir de her ne kadar atak döneminde spor tavsiye etmiyor desen de halsizlik hissetmiyorsan spor yapablirsin kitabın son bölümü sonradan eklenmiş o kısma bakarsan görürsün.

Bak kilolar da inmeye başlamış hadi bakalım biraz daha gayret....

Kelebekcim Allah kavuştursun. Eşin dönünce tanıyamasın seni inşallah. Ben de Eşimin kilosundayım şimdi. O da 83-84 kilo civarında. sen de o geldiğinde onun kilosuna inmiş olursun inşallah.

Bu arada çok geçmiş olsun. Geçmiştir umarım kaşıntılar...

Kızlar 7. takım olarak silkinip kendimize gelelim lütfen. Havalar ısındı yaza bir şey kalmadı ve hala istediğimiz kilolarda değiliz.

Kaçamak falan yok artık kimseye. Bu haftayı çok iyi değerlendirmeliyiz. Birimiz kaçamak yapınca bulaşıcı gibi diğerlerimiz de kaçamağa başlıyor. (Kendim de dahil) Artık börek çörek tatlı çukulata yok kimseye....

Ben dediğim gibi artık fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Ama fırsat bulduğum an yanınızdayım yine.

Hepiniz kendinize iyi bakın....

canım 1 kaşık domate rendesi veya bir çay kaşığı ev yapımı salça veya çeyrek kuru yada taze soğan ve taze otlar atak evresinde kullanılıyormuş.. dukanın güncellemelerinde yazıyormuş.. hatta 2 çk zeytinyağına da izin vermiş.. kitapta da tariflerde soğan vardı sanırım ama diğerlerini hatırlamıyorum :26: o yüzden rahatlıkla yiyordum.. sadece kalvaltıda ama

Kızlar 7. takım olarak silkinip kendimize gelelim lütfen. Havalar ısındı yaza bir şey kalmadı ve hala istediğimiz kilolarda değiliz.

Kaçamak falan yok artık kimseye. Bu haftayı çok iyi değerlendirmeliyiz. Birimiz kaçamak yapınca bulaşıcı gibi diğerlerimiz de kaçamağa başlıyor. (Kendim de dahil) Artık börek çörek tatlı çukulata yok kimseye....

Ben dediğim gibi artık fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Ama fırsat bulduğum an yanınızdayım yine.

Hepiniz kendinize iyi bakın....

Biliyorum canım ama özellikle atak döneminde vücudun tam olarak bu diyete uyum sağlaması için mümkün olduğunca sınırlı izinli şeylerden yeme. Sebze protein gününe sakla hevesini bence.

Kabus gibii bir gece olmuşş inşş bir dahaki sefere gündüz yapar temizliğini..Çalışan bayanları da anlıyorum amaa gecenin bi saati süpürge abartılı olmuş

günaydınnn şekerler....özledim sizleri...inşaallah bu hafta hepimiz güzel sonuçlar alırız.....

İnşaallah canım yaa

bugün takımcak uyuyamamışız...bende1 gibi yattım...ama sürekli uyandımm...

Bende öle canım yaa sanki gözlerim kapalı beynim açıktı

Tarifi çok kolay saphıram biz göz kararı yaptık un su kepek amaa annem kepeği iyi ayarlamak lasım yokssa pişmez dağılır dedi

Allah analı babalı halalı büyütsün canım

Slmm kızlarr

Sabah: domates, salatalık ,çok az peynir ,bir bardak süt , zencefilli kür bir dilim ekmek

Öğle: 2 adet misket köfte, bir dilim ekmek ,2 çatal salata ,2 çatal makarna ,2 çatal tatlı

Akşam: sadece semiz otu bir dilim ekmek

ama maalesef bahar şenliğinde çok yorulduğumuz için ödül olarak baklava gelmiş okula ondan yedim
süz bu gün spor yarın da bu kaçamaklara son
menüm sabah yaklaşık 2,5 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta
öğlen maalesef baklava muz
akşamda kıymalı makarna yoğurt salata

hemen kendi menümü yorumlayayım karbo ağırlıklı
ama dediğim gibi bu gün spor başladı yarın diyet

Pilates Setim geldi

Pembiş Pembiş

ama takımda kimse yok yine

Sizlerle acı bir tabloyu paylaşıcam.. beni topicte yalnız bırakırsanız olacağı bu

işte tokat gibi gerçekler

aşağıdaki liste Mart Sonu (ecemavi ve Angiera Nisan başı) 24.03.2012 Listesi

SAPHIRA (85.2/85.2/0/0%)
saferan (118.5/118.5/0/%0)
Shopaholic (82.3/81.8/0.5/%0.61)
Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)
İpekyol51(74.4/izne ayrıldı,geri dönecek
Pasam3402(90/90/0/%0)
Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81)
kelebekolacam(87.9/87/0.9/%1.02)
gerbera1987 (91/91/0/0) Yeni Üye
Angiera(90.5/87,7/1,4/%1.54)yeni üye verdiği kilo ikiye bölündü hedef 62
ecemavi(74,4/73.3/1.1/%1.48)

Bu da geçen haftaki liste yani üstekinden 1 ay 1 hafta sonra

SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70)
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%)
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)
Ecemavi(73.2/73.3/-0.1/-%0.14)
ipekyol(75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı

Bu arada angiera arkadaşımı tebrik ederim

nütfen topiğe gelin

yoksa daha derinlere inerim haa

Son düzenleyen: Moderatör:
SAPHIRA 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 500 gr

Saferan -Sayın Kaptanım- (yalaka smiley) 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 1500 gr

Shopaholic 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 3300 gr (gerçi seninki fena değilmiş ama yine de bi alex değil )

Saliss 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 500 gr

Pasam3402 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 2000 gr

Kelebekolcam 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 2000 gr

Gerbera1987 6 Haftada Verdiğin Kilo Sadece 900 gr

Ecemavi 4 Haftada Verdiğin Kilo Sadece Hiç Kilo vermemişsin

Angiera 5 Haftada Verdiğin Kilo 4500 gr

ben ileride napıcam bu bilinmez geçmişim de pek parlak sayılmaz.. ama hepberaber silkinip toparlanalım mı artık

haydi 7. Takımın güzel insanları birinci olmaya

Son düzenleyen: Moderatör:
saolsın canım..akşamları artıyor her tarafım kabardı.kıızmla bende cok var..kremledim ilaçta aldım..

Allah kolaylık versin canım..

Kabus gibii bir gece olmuşş inşş bir dahaki sefere gündüz yapar temizliğini..Çalışan bayanları da anlıyorum amaa gecenin bi saati süpürge abartılı olmuş

]
ah salisim komsum çalışmıyorki çalışan bayan olsa anlamaya çalışırdım zaten çalışsa o beni anlardı aslında çocuklar olmasa birde tam yatak odasının tepesi idare ederdim ama saat tam 12de bir yandan elektrik süpürgesi bir yandan eşyaların sürüklenmesi bir türlü bitmedi..
:26::26::26:

tokat gibi oldu gerçekler..hızlı kilo vremekte motive ediyor insanı..sabredip şöyle bir hafta ağzımızı tutsak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…