- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Inş da @MiuLego hedef yazması lazım kaç oldun de helekuzum hic girmek istemedim cok yıpranmistim hakikaten.ama geldim cok sukur
ahh kuzum ahh kavustum cok sukur size
deli ya allahim
heyyytttt beee maşalllahhhh sizeeee
Tamamdir kuzu yarın başlıyorum insallah
harika bir yazı
ne güzel yorumlar esra bende haftaya istiyom
o ne kız sade olan mı sonradan okudum
aynen öyle canım
Nescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))kuzum hic girmek istemedim cok yıpranmistim hakikaten.ama geldim cok sukur
ahh kuzum ahh kavustum cok sukur size
deli ya allahim
heyyytttt beee maşalllahhhh sizeeee
Tamamdir kuzu yarın başlıyorum insallah
harika bir yazı
ne güzel yorumlar esra bende haftaya istiyom
o ne kız sade olan mı sonradan okudum
aynen öyle canım
Şekersiz kahve içemiyorum ben nescafe deNescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))
Sen yanında oda spreyi ya da parfüm taşı milletin gözüne baka baka fistlatDolmuştayım pis kokuyo
İkisi bir arada olmaz canım krema da zararlı yasakNescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))
İlk başta acı geliyor sonra onsuz yapamıyorsun dene bir kaç gün canımŞekersiz kahve içemiyorum ben nescafe de
Bonus sen nerdaaa?
Ağzını burnunu yediğim gaptan
Haydan geldim huya gidiyorum diyesim var
Pazar sabahın nurunda hacamata gittim. Gün içinde kendimi çok korumam lazımdı ama ben koruyamadım ve en son gece ölüyodum ağrıdan.
Pişmam ettirme ya rabbi diye dua ettim. Kadını aradım sordum yormıycaktın kendini dedi sıcak tut ilaç al dedi.
Hacamat manevi ameliyat der hep o gün kuran bile okumayın dinlenin der ama denk geldi işte ben dışarı çıktım.
Ağlıyodum gece zorumdan geçen seneden beri baya kilo verebilirdim hafifleyebilirdi sıkıntım
Temiz havadan havasız dolmuşa binmek süperSen yanında oda spreyi ya da parfüm taşı milletin gözüne baka baka fistlat
Yok aç değilim de bunalımdayım be gülüm
Ben hergün iciyordum benim zayiflamama cok yardimci oldu cicegeeem.bilmiyordum kremanin yasak oldugunu.ama aşırı mera hizlandiriyorİkisi bir arada olmaz canım krema da zararlı yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?