Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok şükür canım hafta sonu baş ağrısından çok spor yapamadım, cumartesi de bütün gün yoktum yeğenimin diş hediği vardı o yüzden yapamadım.
Sen nasılsın
Allah kabul etsin kuzumBende yoğunluktan yapamıyorum kız kardeşimin düğünü yaklaşıyor evini temizleme eşya kıyafet işleri derken anca yürüyüş hareket var
Super koruyorsun ya sen hiç öncesi sonrası atmismiydin

İlk verdiğimde yapmıştım canım 60 kilodan 50 kiloya indiğimde istersen paylaşırım

Ayy ne güzel telaş sizinki de, her şey yeni sevgiyle muhabbetle yerleşen ev düğün ne zaman

Günaydınnnnnn hani nerde pazartesi bildirimleriiiii

Once kendimi sopalayayim
Cuma 58.0
Bugun 58.6
Fark +0.6
Matemayikim benim tartı cumaya göre eksi . Bana göre sabİt regl kapıda siş hissediom
cuma 60.9
P.tesi 60.5
Bugun bana artık hic olMAZ bu dediğim eteğimlé geldim. .totom kuculmus kız. Ama şurdaki simidim ı sevmedim. 58 olcamm baaaaneee senin gibiiii

Ozaman seneye bunları söylememek için bugünden bir çare bulacağız. Henüz geç değil ama üzülme zamanı da değil hadi şimdiden başla düşe kalka yola devam. Bize çelik gibi irade lazım hatasiz devam edebilmemiz için bu nedenle kendini affet ve inandığını şey için devam et kilo vermek hafiflemek bu hisden vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…