Çalışmaktan sıkıldımEki Görüntüle 2134674 ahh ahh
Bunalimdasin demek kiyamammmm
Eki Görüntüle 2134673
Hooooo böyle yazacagimi sanıyorsan yaniliyorsun noldu kiz anlat hele cikirdek getiriyimmj saaaaa
Yer değiştirelim bende evden sıkıldımÇalışmaktan sıkıldım
Allah kabul etsin kuzumÇok şükür canım hafta sonu baş ağrısından çok spor yapamadım, cumartesi de bütün gün yoktum yeğenimin diş hediği vardı o yüzden yapamadım.
Sen nasılsın
Super koruyorsun ya sen hiç öncesi sonrası atmismiydin
Olur valla hadiiYer değiştirelim bende evden sıkıldım
Ayy ne güzel telaş sizinki de, her şey yeni sevgiyle muhabbetle yerleşen evAllah kabul etsin kuzumBende yoğunluktan yapamıyorum kız kardeşimin düğünü yaklaşıyor evini temizleme eşya kıyafet işleri derken anca yürüyüş hareket var
İlk verdiğimde yapmıştım canım 60 kilodan 50 kiloya indiğimde istersen paylaşırım
Öyle bir imkan olsa gerçekten arada değişsekOlur valla hadii
Nasipse inşallah 11 Mayıs canımAyy ne güzel telaş sizinki de, her şey yeni sevgiyle muhabbetle yerleşen evdüğün ne zaman
Ay çok az kalmışNasipse inşallah 11 Mayıs canım
Bazen diyorum ki çalışmazsam olmaz ki My SouL, bunalırsın sen diyorum...Öyle bir imkan olsa gerçekten arada değişsek
Taaaam ya çektim çektimmm
Matemayikim benim tartı cumaya göre eksi . Bana göre sabİtGünaydınnnnnn hani nerde pazartesi bildirimleriiiii
Once kendimi sopalayayim
Cuma 58.0
Bugun 58.6
Fark +0.6
Haftanın 3 günü çalışıp 4 günü evde olsakBazen diyorum ki çalışmazsam olmaz ki My SouL, bunalırsın sen diyorum...
Ama sonra haftasonu ewdeyken de diyorum ki ewde olmak ne güzelll
Karışığım işte
Ay ewet ya, hatta patron karısı olsam mesela.Haftanın 3 günü çalışıp 4 günü evde olsak
Olsun ben gönderirim o yemesinnMy SouL bonusu tanıyamamışsın kız soul. O ağzına sürmez öyle şeyler
Kandıramazsın onubonusu yoldan çıkarmaya çalışanlara hayır
Güzel fantazi, ay pardon hayalAy ewet ya, hatta patron karısı olsam mesela.
Kocamın iş yerine gelsem, bana ayrı bi ofis yapsa, çalışıyormuş gibi yapsam arada canım istediği zaman uğrasam falan
Ozaman seneye bunları söylememek için bugünden bir çare bulacağız. Henüz geç değil ama üzülme zamanı da değil hadi şimdiden başla düşe kalka yola devam. Bize çelik gibi irade lazım hatasiz devam edebilmemiz için bu nedenle kendini affet ve inandığını şey için devam et kilo vermek hafiflemek bu hisden vazgeçme
Ağzını burnunu yediğim gaptan
Haydan geldim huya gidiyorum diyesim var
Pazar sabahın nurunda hacamata gittim. Gün içinde kendimi çok korumam lazımdı ama ben koruyamadım ve en son gece ölüyodum ağrıdan.
Pişmam ettirme ya rabbi diye dua ettim. Kadını aradım sordum yormıycaktın kendini dedi sıcak tut ilaç al dedi.
Hacamat manevi ameliyat der hep o gün kuran bile okumayın dinlenin der ama denk geldi işte ben dışarı çıktım.
Ağlıyodum gece zorumdan geçen seneden beri baya kilo verebilirdim hafifleyebilirdi sıkıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?