OyyyyyBenim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibigözde öğrenci olmuş anam teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış
Kalemliği kitabı defteri nasıl özenli
Miuyu öpmesin bi tek. bi de fiti öpmesin bu ikisini öpmesin onların yerine beni öpsün
Ben öpim kuzum
Ablani bi göndersene sevecemOkuldan hocam bana koca bulmaya kalktıonu söylemeyi unuttum ablam hemen püskürttü tabi hocayı
Ablani bi göndersene sevecem
Yarın bi gün evlenip gidecek karışmasın sana
Ben dış fırçami değiştirin geçti çok sert almışım o da etlerimı zedelemis fırçan sert mibütün gün dişim sızladı ya ılık su bile sızlattı bana dişçi yolu göründü ,toplu iğne başı kadar bile çürük yok ama sızlıyo
En az 5 parça olsun kıyafet lazım tabiGüzelce sponsor ol ha öyle 2 dön atlet olmaz
Again sulandiginda kötü olmuyor musun benim tüm devreler calismaya başlıyor canlar çalıyor kontrol tamamen gidiyor midem e inince sakinleşiyor koklamam bile beni bitiriyorBazen yiyemedgm seyleri koklayarak tatmin ediyorum kendimi
bi menü de ben vereyim
pazar menüsü
sabah 6,30
bi muz
öğlen 14,00
iki haşlanmış yumurta
4 zeytin
bi dilim peynir
bi muz
akşam 19,00
arap kebabı
3 kepçe cacık
su 2,5 litre
bi litreye yakın dukan birası
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk oryantal
@nehirnil111
hepfit menümü yorumlarsan sevinirim kuzucum
Çok kurnazlik gördüm bu işte Hımmmmatematik61 ben bugün niyetliyim. Tartimi iftardan once bildirsem olur mu ?
oyyy laflara bakKızımın bir boşluğuna getirip ikna ettim ama saçı kesilince aynada kendini gördü ağlamaya başladı:)
Kimse beni beğenmeyecek diyor
geçmiş olsun kuzucumbütün gün dişim sızladı ya ılık su bile sızlattı bana dişçi yolu göründü ,toplu iğne başı kadar bile çürük yok ama sızlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?