- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Tebrikler. cumadan p.tesi ye fark gormek keyfisi başka oluyor . Cuma bol eksin olsun inşallah
Aminn canım insallah hepimizin bol eksi olsun.Tebrikler. cumadan p.tesi ye fark gormek keyfisi başka oluyor . Cuma bol eksin olsun inşallah
Çok geçmil olsun kuzuuu dikkat et kendineeyok kızz gözüm bişey görmüyo bugünlerde hastayım
şuracıkta yatak olsada yatsam diye bakıyorum
teşekkür ederim maliÇok geçmil olsun kuzuuu dikkat et kendinee
Gecmis olsun canımteşekkür ederim mali
teşekkürler pamuksekerGecmis olsun canım
Çok uzak değil 20 dakika mesafede küçük bir kasabaoda matematikçiydi heralde
siz sınıfları değiştirin hocam
ayy erkeğinde boş vaktinin olması ne kötü,boş vakitler kadınların olsun
aramıza döndün yani
hoşgeldin bakalım
üff evet benden ötürü
ya bendeki psikoloji çok değişik kötü ama yenemiyorum işte,sanırım tedaviye ihtiyacım var
mesela evde herşeyi ben yapmalıymışım düşüncesi içindeyim,yapamazsam annelik,eşlik görevimi yerine getirmiyomuşum,onlara haksızlık ediyomuşum gibi düşünüyorum,böyle olmadığını biliyorum ama atamadım bu fikri kafamdan @igdedali sana danışayım ne dersin tedaviye cevap verir miyim?
o zaman çok şükür halimize
teşekkürler deynep
aa nereye gittin kız gezenti
yaa bende gezmek istiyorumhavalar ısındıkça içimde bir şeyler depreşiyo
pembe nerden geldiki aklıma
hee ben niye göremedim o elbiseyimalipina
bana da versenize sayfa nosu
Çok uzak değil 20 dakika mesafede küçük bir kasaba
Döndük bile
Kız senin morti abartmış
Ahanda bunu buldum eve dönünce yemiş yarısını dombik
Eki Görüntüle 2134869
Yaw napıcam ben bu kediyle
teşekkürler flavır
1.)60 69 arası grup değil burası yarış grubu yanlış yere yazıyorsunne tesadüf ki akşamda köfte yapıcam dün geceden hazırladım yada sadece yayla çorbası yapıp onu içicem.akşam fikri olanlar varsa yazın
Menun de ki sabah kahvaltinu beğenmedim protein nerede hep meyve meyve de karbon ve şeker çok meyve tuketme günlük 1 porsiyon meyve hakkı var diyette ay meyve yedim çok sağlıklı kafasını yaşama çünkü meyve bizim düşündüğümüz kadar masum bı yiyecek degikne tesadüf ki akşamda köfte yapıcam dün geceden hazırladım yada sadece yayla çorbası yapıp onu içicem.akşam fikri olanlar varsa yazın
Ver kuzu buradayimWhite buralardaysan menü vereyim miWhiteblacklife
haklısın yarış derken anlamadım haftalık yarışmı biraz anlatırmısın bana.ben istedim bu gurubu ama1.)60 69 arası grup değil burası yarış grubu yanlış yere yazıyorsun
2) yayla çorbası karbon onun yerine köfte salata zeytinyağlı tabiki 10 5 yıldız olur
3)göbek çevresi eskiden 110 cm olan birisi söylüyor bunu o göbeği yok etmek istiyorsan spor sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?