Evet canım 12 tane takım var cuma günleri tartı günleri en çok hangi takım verecek gibi bir yarış aktifligin isim yoktu yazamadım falan buraya çok uygun değilhaklısın yarış derken anlamadım haftalık yarışmı biraz anlatırmısın bana.ben istedim bu gurubu ama
2 tane de bende var fıtık yani fıtık engel değil spora bahane de olamaz tabi sen arkasına saklanmayı tercih etmediğin sürecebenim göbekte kesin 100 ün üstündedir biliyorum mekik çekemiyorum bel fıtığım var
Çok çok güzel menü ama ıspanak ile yoğurt sevmiyorum bir arada ıspanağın demirini mahvediyor yoğurt ıspanak ve zaytinyagli salata üstüne az da peynir ile daha güzel olur bence akşam 17 30 ye benceMenümWhiteblacklife @Lunya malipina
Sabah sadece su
Kahv 8.15: 2 yum omlet
Kk peynir, 5 zeytin,2 ceviz
Domates salatalık maydanoz
Ekmeksiz
Ara_ogle 12.00: yarim muz 7 çiğ badem
Birazı süt birazı sulu kahve
Ara 16.00: 2 dilim yeşil elma
Akşam : 5 kaşık ıspanak susuz ve 1 kase pulbiberli yoğurt ( saatine karar veremedim kacta yesem )
Ara olarak turk.kahvesi içerim
Su 1 litre detoks suyu
1.5 litre normal su
burası da güzel güneşlikti iki gündür yağmur atıştırıyoEki Görüntüle 2134867
malipina hava nasıl oralarda gözüm
Burası rüzgarıyla güneşiyle aksırık ve tıksırıklarıyka full hd bahar
Tamam vaytim dediğini yaoacamÇok çok güzel menü ama ıspanak ile yoğurt sevmiyorum bir arada ıspanağın demirini mahvediyor yoğurt ıspanak ve zaytinyagli salata üstüne az da peynir ile daha güzel olur bence akşam 17 30 ye bence
Ohhh yaşasın yaaa spor var demiTamam vaytim dediğini yaoacam
O zmaan akşam menüsü ıspanak biraz salata ve yarim kk peynir
Biraz var ama artırayım öyle yazayımOhhh yaşasın yaaa spor var demi
Süper bu hafta sağlam geliyorsun galibaBiraz var ama artırayım öyle yazayım
Ah white m regl etkisini inşallah azaltırsam sağlam.gelirim ama.benimki beni çok.etkiliyirSüper bu hafta sağlam geliyorsun galiba
Ayyy kiyamiyom da ya, benimki de mama için çok ağlıyorÇok uzak değil 20 dakika mesafede küçük bir kasaba
Döndük bile
Kız senin morti abartmış
Ahanda bunu buldum eve dönünce yemiş yarısını dombik
Eki Görüntüle 2134869
Yaw napıcam ben bu kediyle
Dondurma yokMuş ben de çok üzüldüm hatta hiçbir zaman yokmuş unut dediler ki ben çok severdimBen mezun olana kadar yemedim kuzum yiyenler vardı ama ben yenmemesi taraftarıyim yeniliyor da kesinlikle paketli olanlardan değil temiz yapıldığını bildiğimiz bir yerden taze dondurma olmalı ha tek dondurma seviyorum oda paketli ne yazık ki
Düşünemiyorum kabus gibi erkekler emekli olmasınPankreatit ne laNe tıp dilinde yazıyorsun ,bizim anlayacağımız dilden yazsana
Geçen gün benim kız da park diye tutturmuştu,parktan sonra O park aletlerinde spor yaptı ,ben gölgede çayımı içtim
Park aletlerinde diyetteyken çok yapmıştım ama onu yapana kadar park etrafında yürüyüş daha etkili bence,insanı hiç yormuyor park aleti,ama yaşlı olan ,kireçlemesi olan kişiler için iyi
Pazar günü bile eş evde olunca çekilmiyor,bütün planların bozuluyor,yeme gezme ,temizlik,emekli olunca ne yapacağız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?