Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaptığımız lavmanın haddi hesabı yok, onun travması da cabası. Magnesie mutlaka dene. Nasıl olduğu anlamak için ben bile içtim , ishal yapıyor bir nevi ve içini tamamen boşaltıyor. Oğlumun paçalarından taştı düşün bir haftalık tuvalet olunca haliyle

Teşekkür ederim tavsiyen için,kv kullanmıştı o ilacı,toz halinde şişede satılan değil mi?
Kahve keyfimin içine ettim yav zor yuttum az önce

Sağol canım. Umarım bunu da atlatırız
Umarım çünkü o korku bir keree yerleşince atlaması çok uzun sürüyor maalesef bu arada patates, pirinç paketli hiç bir gıda verme. Salatalık ver bol bol kabuğuyla yesin. İçirebilirsen sabah aç karnına zeytinyağı ver, incir seviyorsa bol bol yesin.

Teşekkür ederim tavsiyen için,kv kullanmıştı o ilacı,toz halinde şişede satılan değil mi?
Kahve keyfimin içine ettim yav zor yuttum az önce
Bana da dogumdan sonra sezaryen olunca zorlanmayayin diye duphalac vermislerdi pek fayda etmemisti acikcasi cumartesi dogurmustum ta persembeye gitmistim wc ye.ama magnesie yi duydum ben de

Bende paketli seviyorum yâ

İnşallah.
Senin çocuklar kaç yaşında öğrendiler mi tuvaleti

Bana da dogumdan sonra sezaryen olunca zorlanmayayin diye duphalac vermislerdi pek fayda etmemisti acikcasi cumartesi dogurmustum ta persembeye gitmistim wc ye.ama magnesie yi duydum ben de
Bana da hamileyken kabız olduğumu söylemiştim doktora ,bebeğe zararı olur mu demiştim de vermişti,ama bana da fayda etmedi,düzenli kullanmak gerekiyor herhalde .

İnşallah.
Senin çocuklar kaç yaşında öğrendiler mi tuvaleti
Benim büyük oğlum iki yaşında küçük tuvaletini öğrendi ama büyüğü tuttuğu için iki yıl uğraştım onun için.
Küçük henüz bezi 2015 ocak doğumlu, şimdi o da tutuyor o yüzden bezi bıraktırmadım, tutma sorunu çözülsün de öyle

Bende hep tatil yâda popo YESSSSSS şifreli yazdim

Ne kadar çok 2015 doğumlu varmış.
Çok zor gerçekten canım. Rabbim biz annelere kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…