Bir de çok tatlıAlabilirsin sen önce duphalac ilr başla ilk dediğim ilaç son çare olsun , günde üç ver ver duphalac . Kana karışmayan bir ilaç zararı yok.
Yaptığımız lavmanın haddi hesabı yok, onun travması da cabası. Magnesie mutlaka dene. Nasıl olduğu anlamak için ben bile içtim , ishal yapıyor bir nevi ve içini tamamen boşaltıyor. Oğlumun paçalarından taştı düşün bir haftalık tuvalet olunca haliyleBenim kızım da sık sık kabız oluyor,geçen sene sancı için gittiğimizde kaç kere lavman yapılmasına rağmen hala bağırsak kaka dolu demişti dr,duphalac kullanıyor bizimki de.Çok zor ya kabızlıkDr her gün pırasa ,kabak yedir dedi ama yemiyor
Sağol canım. Umarım bunu da atlatırızAlabilirsin sen önce duphalac ilr başla ilk dediğim ilaç son çare olsun , günde üç ver ver duphalac . Kana karışmayan bir ilaç zararı yok.
Teşekkür ederim tavsiyen için,kv kullanmıştı o ilacı,toz halinde şişede satılan değil mi?Yaptığımız lavmanın haddi hesabı yok, onun travması da cabası. Magnesie mutlaka dene. Nasıl olduğu anlamak için ben bile içtim , ishal yapıyor bir nevi ve içini tamamen boşaltıyor. Oğlumun paçalarından taştı düşün bir haftalık tuvalet olunca haliyle
Umarım çünkü o korku bir keree yerleşince atlaması çok uzun sürüyor maalesefSağol canım. Umarım bunu da atlatırız
Bana da dogumdan sonra sezaryen olunca zorlanmayayin diye duphalac vermislerdi pek fayda etmemisti acikcasi cumartesi dogurmustum ta persembeye gitmistim wc ye.ama magnesie yi duydum ben deTeşekkür ederim tavsiyen için,kv kullanmıştı o ilacı,toz halinde şişede satılan değil mi?
Kahve keyfimin içine ettim yavzor yuttum az önce
Evet toz. Anla diye açık açık yazdımTeşekkür ederim tavsiyen için,kv kullanmıştı o ilacı,toz halinde şişede satılan değil mi?
Kahve keyfimin içine ettim yavzor yuttum az önce
Bende paketli seviyorum yâBen mezun olana kadar yemedim kuzum yiyenler vardı ama ben yenmemesi taraftarıyim yeniliyor da kesinlikle paketli olanlardan değil temiz yapıldığını bildiğimiz bir yerden taze dondurma olmalı ha tek dondurma seviyorum oda paketli ne yazık ki
İnşallah.Umarım çünkü o korku bir keree yerleşince atlaması çok uzun sürüyor maalesefbu arada patates, pirinç paketli hiç bir gıda verme. Salatalık ver bol bol kabuğuyla yesin. İçirebilirsen sabah aç karnına zeytinyağı ver, incir seviyorsa bol bol yesin.
Bana da hamileyken kabız olduğumu söylemiştim doktora ,bebeğe zararı olur mu demiştim de vermişti,ama bana da fayda etmedi,düzenli kullanmak gerekiyor herhalde .Bana da dogumdan sonra sezaryen olunca zorlanmayayin diye duphalac vermislerdi pek fayda etmemisti acikcasi cumartesi dogurmustum ta persembeye gitmistim wc ye.ama magnesie yi duydum ben de
Benim büyük oğlum iki yaşında küçük tuvaletini öğrendi ama büyüğü tuttuğu için iki yıl uğraştım onun için.İnşallah.
Senin çocuklar kaç yaşında öğrendiler mi tuvaleti
Bende hep tatil yâda popo YESSSSSS şifreli yazdimSizinde sayfada nescafe reklamı çıkıyor mu hep,araba ,telefon ödüllü olan
Acaba bana özel bir durum mu,şifre gönder de sana araba verelim ,telefon verelim demek mi istiyorlar bana
Size de geliyorsa aynı reklam küzseceğim onlara
Ne kadar çok 2015 doğumlu varmış.Benim büyük oğlum iki yaşında küçük tuvaletini öğrendi ama büyüğü tuttuğu için iki yıl uğraştım onun için.
Küçük henüz bezi 2015 ocak doğumlu, şimdi o da tutuyor o yüzden bezi bıraktırmadım, tutma sorunu çözülsün de öyle
Lacivertdi kızsenide yerim
pempe elbiseli mali
Maliii gördüm ama yazamamıştım. Harikasın bee. Ne güzel hatun olmak o öyle. Bayıldım valla elbise de çok yakışmış.Lacivertdi kızya da ona yakın bişey
Hee güzel hatun oluyom de miMaliii gördüm ama yazamamıştım. Harikasın bee. Ne güzel hatun olmak o öyle. Bayıldım valla elbise de çok yakışmış.
Ama diyorum bak senin tartıda var bi iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?