Kesinlikle katılıyorum. Benim esimin de burda az dersi var 1 gun bos kalan gunler öğlen bitiyo dersi.o cok muzdarip bu durumdan cunku calismayi sever.istanbuldayken 6 gün çalışıyordu
aramıza döndün yanibugun sbah tartildim 73.8 canim
tmamdır canım denicem
canım ben takım kapandigindan beri gelmedim cok yıpranmistim o zaman o yuzden girmedim hic.
Bencede senden ötürü :)
aslında ordada eşimi bekliyordum 7 ye kadar burası her açıdan daha iyi
ya her yer kameralı
buraya bile tırsa tırsa giriyorum
ama işsizlikten iyidir dedigin gibi
teşekkürler deynep
İyiyim beğüş sen nasılsın?
Mortin dayısında kalıyor, ben şehir dışındayım, kesin kendini acındırıp cıs cos yedi akşam
Lacivertdi kızya da ona yakın bişey
Maliii gördüm ama yazamamıştım. Harikasın bee. Ne güzel hatun olmak o öyle. Bayıldım valla elbise de çok yakışmış.
Ama diyorum bak senin tartıda var bi iş.
Senin de mi esin öğretmen benimki deKesinlikle katılıyorum. Benim esimin de burda az dersi var 1 gun bos kalan gunler öğlen bitiyo dersi.o cok muzdarip bu durumdan cunku calismayi sever.istanbuldayken 6 gün çalışıyordu
Gözümden kacmis canım yabirtek beni etiketlememişsin
yürüyüşün tempolumuydu normal mi?
O da matematikci.lisedeSenin de mi esin öğretmen benimki debranşı ne
sayılır tabikide ,ekledim puanınıGözümden kacmis canım ya.tempoluydu.dansımda zumba sayılır mı sayilirsa 325
teşekkür ederim
Bilmem artık hangi pembe elbiselilere baktıysan artıkoda matematikçiydi heralde
siz sınıfları değiştirin hocam
ayy erkeğinde boş vaktinin olması ne kötü,boş vakitler kadınların olsun
aramıza döndün yani
hoşgeldin bakalım
üff evet benden ötürü
ya bendeki psikoloji çok değişik kötü ama yenemiyorum işte,sanırım tedaviye ihtiyacım var
mesela evde herşeyi ben yapmalıymışım düşüncesi içindeyim,yapamazsam annelik,eşlik görevimi yerine getirmiyomuşum,onlara haksızlık ediyomuşum gibi düşünüyorum,böyle olmadığını biliyorum ama atamadım bu fikri kafamdanigdedali sana danışayım ne dersin tedaviye cevap verir miyim?
o zaman çok şükür halimize
teşekkürler deynep
aa nereye gittin kız gezenti
yaa bende gezmek istiyorumhavalar ısındıkça içimde bir şeyler depreşiyo
pembe nerden geldiki aklıma
hee ben niye göremedim o elbiseyimalipina
bana da versenize sayfa nosu
yok kızz gözüm bişey görmüyo bugünlerde hastayımBilmem artık hangi pembe elbiselilere baktıysan artık
Hellöö canımHelllöö
Yarım kilocuk gitmissayılır tabikide ,ekledim puanını
tartı ne dedi bugün nasıl gidiyor?
Kararlı ve azimli olman ne güzel. . Umarım istediğin olur.menu çetelesi tutmak en önemli ilk adım zaten . Başarılarselam herkese ben geçen hafta yada ondan önceki hafta 60-69 arası guruba girmeye başlamıştım ancak işim dolayısı ile yetiştirmem gereken projeler olduğu için mesaj yazamadım ve gruba giremedim tabiki.halbuki çok kararlı ve istekliydim şimdi beni kimse tutmasın ve olumsuz cevap yazmasın lütfen ve seni almıyoruz demeyin sakın.Çünkü çok kararlıyım arkadaşlar kilom durmak bilmiyor.Güncel kilom 70 olmuş ya dün gece ağladım.
kısaca kendimden bahsedeyim 37 yaşında 70 kg ve 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?