Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle katılıyorum. Benim esimin de burda az dersi var 1 gun bos kalan gunler öğlen bitiyo dersi.o cok muzdarip bu durumdan cunku calismayi sever.istanbuldayken 6 gün çalışıyordu

oda matematikçiydi heralde
siz sınıfları değiştirin hocam

ayy erkeğinde boş vaktinin olması ne kötü,boş vakitler kadınların olsun

bugun sbah tartildim 73.8 canim

tmamdır canım denicem

canım ben takım kapandigindan beri gelmedim cok yıpranmistim o zaman o yuzden girmedim hic.

Bencede senden ötürü :)
aramıza döndün yani
hoşgeldin bakalım
üff evet benden ötürü
ya bendeki psikoloji çok değişik kötü ama yenemiyorum işte,sanırım tedaviye ihtiyacım var
mesela evde herşeyi ben yapmalıymışım düşüncesi içindeyim,yapamazsam annelik,eşlik görevimi yerine getirmiyomuşum,onlara haksızlık ediyomuşum gibi düşünüyorum,böyle olmadığını biliyorum ama atamadım bu fikri kafamdan igdedali sana danışayım ne dersin tedaviye cevap verir miyim?

aslında ordada eşimi bekliyordum 7 ye kadar burası her açıdan daha iyi
ya her yer kameralı
buraya bile tırsa tırsa giriyorum

ama işsizlikten iyidir dedigin gibi

o zaman çok şükür halimize

begum75 geçmiş olsun canım
teşekkürler deynep

İyiyim beğüş sen nasılsın?
Mortin dayısında kalıyor, ben şehir dışındayım, kesin kendini acındırıp cıs cos yedi akşam

aa nereye gittin kız gezenti
yaa bende gezmek istiyorum havalar ısındıkça içimde bir şeyler depreşiyo

Lacivertdi kız ya da ona yakın bişey

pembe nerden geldiki aklıma

Maliii gördüm ama yazamamıştım. Harikasın bee. Ne güzel hatun olmak o öyle. Bayıldım valla elbise de çok yakışmış.
Ama diyorum bak senin tartıda var bi iş.

hee ben niye göremedim o elbiseyi malipina
bana da versenize sayfa nosu

selam herkese ben geçen hafta yada ondan önceki hafta 60-69 arası guruba girmeye başlamıştım ancak işim dolayısı ile yetiştirmem gereken projeler olduğu için mesaj yazamadım ve gruba giremedim tabiki.halbuki çok kararlı ve istekliydim şimdi beni kimse tutmasın ve olumsuz cevap yazmasın lütfen ve seni almıyoruz demeyin sakın.Çünkü çok kararlıyım arkadaşlar kilom durmak bilmiyor.Güncel kilom 70 olmuş ya dün gece ağladım.
kısaca kendimden bahsedeyim 37 yaşında 70 kg ve 3

sabah: 2 adet kırmızı biber,5 tane çilek ve 1 k.k. kadar beyaz peynir yedim.
Arada:3-4 tane kuru erik
Öğlen: 3 adet et köfte,ezo gelin çorba ve salata yedim.
saat 15 de:1 avuç tuzlu yer fıstığı yedim

Bilmem artık hangi pembe elbiselilere baktıysan artık

Kararlı ve azimli olman ne güzel. . Umarım istediğin olur.menu çetelesi tutmak en önemli ilk adım zaten . Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…