Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

07.Mayıs.2012 Dukan Menüsü

Sabah: 1 Activia

Öğlen: 1 Kase Çorba (Tavuk Suyu+1 Yumurta+1 Çay Bardağı Ayran+1.5 Kaşık Yulaf Kepeği) + 1,5 Yumurtadan Omlet + Peynir

Akşamüstü: 3 Küçük But (haşlanmış)+ Yoğurt

Akşam: 3 Kaşık Yağsız Kavrulmuş Kıyma+2 Küçük Parça Dana Izgara+ 2 Bardak Ayran

Ara: Süt

Gece: 1 Activia (bu fazla oldu biraz )

sevalcim bende merak etmeye başladım nerde bu kızlar...

selamlar kızçeler
nasılsınız bakalım saphıram safişim ne alemde kilolar takım yenilenmiş gibi eskilerden kim kaldı kimler mezun oldu

seval pes etme sakın reglin etkisi çok oluyor sana bir tavsiye sakın öyle zırt pırt tartılma sadece tartı günümüzde tartıl hem sana süpriz olur
aslında diyetisyenler ayda 1 tartılmayı tavsiye ediyor
çok sık tartılmak negatif motivasyona sebep oluyormuş

afiyet olsun anne faktörü kokusu alıyorum bence sen bu sefer sağlıklı beslenip güzel bir kiloya ineceksin

inşallah.dün avakado yaprağı kiraz sapı yeşil çay mısırpüskülü maydanozdan kür yaptım onuda içtim barsaklarımı çalıştırdı sanki..

ooo aştın kendini bende gelince hemen beraber devam

abla oğluşuma 5 tane uzun kollu buldum aldım ama ne yazıkki ablasına yok kız çocukları için burda bulamadım ama bakacam..yanlız bedenler büyüktü 5-6 yaş aldık..

kızım duymasın çok kıskanır ama oğlana bulduğuna çok sevindim biz gelene kadar büyük ihtimal olmaz

bunları açıklayayım da caymak mümkün olmasın

bu arada yine yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

yanlız değilsin sen hangi saatlerde gelebiliyorsan yaz bende uğrarım aldığın kararlar güzel sakın sporunu aksatma bu ps de ne olaki

Son düzenleme:
sabah eşim ve çocuklarıma ıspanaklı börek yaptım ıspanağı bol hamuru azdı
sabah menüm
1,5 dilim ıspanaklı börek azcık hellim peyniri domates salatalık şekersiz çay
börek yedim diye bu gün başka karbonhidrat almayı düşünmüyorum(inş)

kelebekim ya benim kilo cetvelini 73.3 değiştirsene burada saplandım kaldım ama bu hafta değişecek inş

kızlar bu mesaj sayımları yapılıyormu ben rastalayamadım bide benim sıramı merak ediyorum

yanlız değilsin sen hangi saatlerde gelebiliyorsan yaz bende uğrarım aldığın kararlar güzel sakın sporunu aksatma bu ps de ne olaki

ben sabah sekiz akşam beş gece de öyle arasıra ama hep burdayım

PS Dukandaki protein+sebze günü demek.. Seyir evresinde..

seval acaba branşın nedir

Devlet memuruyum ben :126: V.H.K.İ.

kızlar bu mesaj sayımları yapılıyormu ben rastalayamadım bide benim sıramı merak ediyorum

valla en son ben cuma gününü saydım cumartesi yazdım dur bi geçmişe bakayım döneyim sana ne de olsa kimse uğramıyor fazla uzağa gitmiş olamaz :130:

valla en son ben cuma gününü saydım cumartesi yazdım dur bi geçmişe bakayım döneyim sana ne de olsa kimse uğramıyor fazla uzağa gitmiş olamaz :130:

pazartesi...gerbera
salı...angiera
çarşamba...ecemavi
perşembe...senarist
cuma...saphira

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic
salı...saliss
çarşamba...paşam
perşembe...kelebekolacam
cuma...gerbera

mesaj tekrarı :78:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba

Gerçekten kimse uğramaz olmuş buraya. Ben de şimdi fırsat bulup girdim ama çok kalamayacağım.

Saphira da yok ortalarda mutlaka girerdi. hastayım diyordu kötüleşmemiştir umarım.

sevalcim hemen artı çıktım diye bozma moralini. Regl öncesi dönemde olabiliyor. Yalnız su içmeyi sakın ihmal etme. Gerekirse ne kadar içtiğini hesapla en az 2 lt tüketmelisin suyu.

Liht yoğurt bulmana sevindim. Proteinlerin yağ oranlarının düşük olması lazım çünkü.

şimdiye kadar 1,5 lt su içtim.. bugün iyi gidiyor su işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…