- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
günaydınnn...bugün nihayet kahvaltımı yaptım..yumurtamı haşladım peynirimi zeytinimi otlarımı alıp geldim asmye..3-4 zeytin biraz keçi peyniri 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık değişik bir ot yedim..tabi önce yarım ltye yakın su içtim..geçenlerde marketten bardak aldım ölçtüm tam 500 ml.onunla içiyorum suyumu..
inşallah.dün avakado yaprağı kiraz sapı yeşil çay mısırpüskülü maydanozdan kür yaptım onuda içtim barsaklarımı çalıştırdı sanki..
abla oğluşuma 5 tane uzun kollu buldum aldım ama ne yazıkki ablasına yok kız çocukları için burda bulamadım ama bakacam..yanlız bedenler büyüktü 5-6 yaş aldık..
Tam Da Bugün..
Buraya çok farklı bir yazı yazmaya geliyordum.. 3 gündür Erciş'in imkanlarında light yoğurt bulamadığım için normal yoğurt yiyordum.. Dün hiç kaçamak yapmadım ama neredeyse hiç su da içmedim1 litreyi belki bulmuştur ama geçmediği kesin.. ve 400 gr fazla çıktım bugün (Reglime 1 hafta var) Moralim çok bozuldu ve eşimin gözünde "Dukan'la bile veremiyor" olmak istemediğim için yoğurt ve tavuk budunu kesecektim.. Meyveli Yoğurt her ne olursa olsun günde 1 e düşürecektim.. Günde 2 lt su içmek için çayı, light kolayı, kahveyi kesecektim.. en zoru yoğurt yememek olacaktı benim için ama bugün sabah marketten meyveli yoğurt almak için gittiğimde bi de ne göreyim Light Yoğurt Hem de benim tükettiğim marka
aldığım diğer kararlar uygulamada ama yoğurt kararını yürürlükten kaldırdımsiparişte verdim her perşembe bana getirticekler yoğurt yoğurt sorunsalı çözüldü artık benim için..
düne göre 400 gr fazlayım.. dün hiç kaçamak yapmadım ama hiç su içmedim yaelimde 5 tane falan but kaldı onları bitirince bi daha hep tavuk göğüs alıcam.. but serbest diyo Dukan ama ben tırstım iyice :18:
Vücudum malum gün için su tutmaya başladı.. haa bi de tuz yok artık seyre kadar.. seyirde sebzelere koyucam sadece az
menümü de yazarım birazdan
spor kararımı da açıklayayım.. yarım saatlik partlarla günde 1,5 saat normal yürüyüş temposunda yürüyüş.. bunu sabah yarım saat öğlen yarım saat bir de akşam yarım saat yapmaya çalışıyorum ama bugün de olmadı çok geç yattımve akşam saat sekizden sonra yarım saat kadar pilates setim geldi dün akşam
pilatese cuma akşam başlicam.. regl döneminde de devam etmeye çalışıcam..
bi de ben şey planlıyorum amaPS döneminde haftada 4 gün P 3 gün S.. benim için uygulaması daha kolay olacak bi zararı olacağını sanmıyorum.. Deneyip görecez :126:
bunları açıklayayım da caymak mümkün olmasın
bu arada yine yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
yanlız değilsin sen hangi saatlerde gelebiliyorsan yaz bende uğrarım aldığın kararlar güzel sakın sporunu aksatma bu ps de ne olaki
seval acaba branşın nedir
kızlar bu mesaj sayımları yapılıyormu ben rastalayamadım bide benim sıramı merak ediyorum
yanlız değilsin sen hangi saatlerde gelebiliyorsan yaz bende uğrarım aldığın kararlar güzel sakın sporunu aksatma bu ps de ne olaki
kızlar bu mesaj sayımları yapılıyormu ben rastalayamadım bide benim sıramı merak ediyorum
sevalcim hemen artı çıktım diye bozma moralini. Regl öncesi dönemde olabiliyor. Yalnız su içmeyi sakın ihmal etme. Gerekirse ne kadar içtiğini hesapla en az 2 lt tüketmelisin suyu.
Liht yoğurt bulmana sevindim. Proteinlerin yağ oranlarının düşük olması lazım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?