Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Korkunun ecele faydasi yok bari etiket yapmayayım

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
1 tk cıs

Ara 11.00
Biraz cig badem ve firinlanmis tuzsuz kabak cekirdegi
Yesil cay

Öğlen 13.15
Actifryda pişmiş 1 kabak 2 biber
Üzerine sade nescafe

Ara 15.15
1 muz

Ara 17.15
2 hurma
1 ceviz

Aksam 19.00
Yarim tabak taze fasulye
3 yk bulgur pilavi
Salata

Su 2 oldu

Spor yapcam inşallah

Alll ye cıss, senden mutlusu yok ohhh dünyayı da kurtardın 1 tk ile
Bulgur bence öğlen yenmeli

Alll ye cıss, senden mutlusu yok ohhh dünyayı da kurtardın 1 tk ile
Bulgur bence öğlen yenmeli
Biliyorum canım oglen okulda yeme imkanim yoktu.acikcasi aksam da yemege kuzenim geldi yemek yetsin diye pilavla doyurdum karbimi.1 tk yi da dun geceden aklimdaydi yaptiydim

Öğle ki ekmeği sevmedim doyurucuymus kuzum zaten ekmek gereksiz mis onundisinda gayet güzel menü spor da var mis mis

Koruma.icin güzel ama Berna çok.sık yiyorsun kuzum.ya hiç leptin çalışmıyor sende

Öğle ki ekmeği sevmedim doyurucuymus kuzum zaten ekmek gereksiz mis onundisinda gayet güzel menü spor da var mis mis
Aslında öğlen böyle olup akşam sadece salata yemek güzel bir zayıflama yöntemi de , biz dayanamıyoruz

Koruma.icin güzel ama Berna çok.sık yiyorsun kuzum.ya hiç leptin çalışmıyor sende
Farkindayim..Okulda cok yoruluyorum wayt..dayanamıyorum. oglene kadar yemedigim oluyo bazen yogunluktan ama ogleden sonraki 15.15te olan arayi 80 dk blok derse girmeden once mecbur yapiyorum yoksa 80 dk gecmiyo.evde yemek olmayinca da eve gelince biseyler atiyorum agzima yemek hazirlayana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…