- Emoji Skoru
- 32.562
- Puanlar
- 478
Alll ye cıss, senden mutlusu yokKorkunun ecele faydasi yok bari etiket yapmayayım
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
1 tk cıs
Ara 11.00
Biraz cig badem ve firinlanmis tuzsuz kabak cekirdegi
Yesil cay
Öğlen 13.15
Actifryda pişmiş 1 kabak 2 biber
Üzerine sade nescafe
Ara 15.15
1 muz
Ara 17.15
2 hurma
1 ceviz
Aksam 19.00
Yarim tabak taze fasulye
3 yk bulgur pilavi
Salata
Su 2 oldu
Spor yapcam inşallah
Biliyorum canım oglen okulda yeme imkanim yoktu.acikcasi aksam da yemege kuzenim geldi yemek yetsin diye pilavla doyurdum karbimi.1 tk yi da dun geceden aklimdaydi yaptiydimAlll ye cıss, senden mutlusu yokohhh dünyayı da kurtardın 1 tk ile
Bulgur bence öğlen yenmeli
Tamam canim yarın aktardan alirimKiraz sapını tek olarak iç kuzum, karışık form çayı tüketme
idolumsün lunyaGider gider, bizde şişko idik
Öğle ki ekmeği sevmedim doyurucuymus kuzum zaten ekmek gereksiz mis onundisinda gayet güzel menü spor da var mis misSabah:kk peynirli yumurtali omlet 4 siyah zeytin 1 dilIm tt ekmek(7.30)
Ara: 4findik 4yer fistigi
Ögle: 4 yk taze fasulye,salata yogurt 1 dilim tt ekmek( 13.30)
Aksam:haslanmis et salata(18.00)
Spor:1 saat bölgesel (60x3:180)
30 dk yürüyüş (2,5x30=75) 180+75:255
Su : 3 litre olur
@MiuLego N Nanamalipina @begum75
Haklisin dikkat edecegim.Öğle ki ekmeği sevmedim doyurucuymus kuzum zaten ekmek gereksiz mis onundisinda gayet güzel menü spor da var mis mis
Gizzz hani aramızda kalacadi tu sanaEsrayla özelde aşk yaşadık
Beğendim hatunu özel odaya aldım
Koruma.icin güzel ama Berna çok.sık yiyorsun kuzum.ya hiç leptin çalışmıyor sendeKorkunun ecele faydasi yok bari etiket yapmayayım
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
1 tk cıs
Ara 11.00
Biraz cig badem ve firinlanmis tuzsuz kabak cekirdegi
Yesil cay
Öğlen 13.15
Actifryda pişmiş 1 kabak 2 biber
Üzerine sade nescafe
Ara 15.15
1 muz
Ara 17.15
2 hurma
1 ceviz
Aksam 19.00
Yarim tabak taze fasulye
3 yk bulgur pilavi
Salata
Su 2 oldu
Spor yapcam inşallah
Aslında öğlen böyle olup akşam sadece salata yemek güzel bir zayıflama yöntemi de , biz dayanamıyoruzÖğle ki ekmeği sevmedim doyurucuymus kuzum zaten ekmek gereksiz mis onundisinda gayet güzel menü spor da var mis mis
Denesem mi lunya.aksamlari sadece salata yesem.Aslında öğlen böyle olup akşam sadece salata yemek güzel bir zayıflama yöntemi de , biz dayanamıyoruz
Kilon kaç oldu kuzu? Ona göre 1 hafta metabolizma yı şaşırtmak için böyle hileler yapılabilirDenesem mi lunya.aksamlari sadece salata yesem.
Farkindayim..Okulda cok yoruluyorum wayt..dayanamıyorum. oglene kadar yemedigim oluyo bazen yogunluktan ama ogleden sonraki 15.15te olan arayi 80 dk blok derse girmeden once mecbur yapiyorum yoksa 80 dk gecmiyo.evde yemek olmayinca da eve gelince biseyler atiyorum agzima yemek hazirlayana kadar..Koruma.icin güzel ama Berna çok.sık yiyorsun kuzum.ya hiç leptin çalışmıyor sende
Etiketleyene yorum yok tabiAlll ye cıss, senden mutlusu yokohhh dünyayı da kurtardın 1 tk ile
Bulgur bence öğlen yenmeli
90.5Kilon kaç oldu kuzu? Ona göre 1 hafta metabolizma yı şaşırtmak için böyle hileler yapılabilir
Günaydın kızlar
Cuma 81
Pazartesi 80.2
Fark -0.8
Burdayiz pempisimhu huuu ahali nerdesiniz
menude kimi etiketliyoruz canımBurdayiz pempisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?