Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Salatayı cogaltsaydin yada sadece öğle yeseydin kurabiyeyi sabah zaten dolu dolu o kurabiye gereksizmis kahvaltıda hadi yedin öğle de sabah ta akşam ögle de sabahta yediklerini düşünüp o makarnayı yememen gerekiyordu her canınızın çektiğini yedimiz için kiloluyuz fulya önemli olan yemeyecegim deyip nefis terbiyesi yapmak değil mi uzun süredir yememissin olmemissin de yani yemesek olmeyiz

N Nana ayyy yine pardon sen menüm için demişsin jeton geç düştü ben yanlış anladım aşk olsun lunya niye öyle diyonki şincik

Gülüm unutmussun derken yemeyi unutmuşsun, beni yemeyi
evet sonra farkettim

evet salata az oldu. yarın da salata götüreceğim. bu sefer daha dolu. köy tavuğu, brokoli falan olacak.
tamam tamam haklısın

Meyvenin yanına yoğurt ye kuzummmmm ki şekerini oynatmasın onun dışında güzel menü aktif spor yap kılınan göre yavaş tempo değil hızlı tempo yarım saat bölgesel yap

Teşekkürler balım
döndük hatta çalışıyoruz bile

Meyvenin yanına yoğurt ye kuzummmmm ki şekerini oynatmasın onun dışında güzel menü aktif spor yap kılınan göre yavaş tempo değil hızlı tempo yarım saat bölgesel yap
Bugün misafirim vardı canım arayıda mutfaği kaçtımda yedim tempolu anca koşu bandında yapabiliyorum 2 çocukla anca yavaş yuruyus işitin dişarıda inşallah yarın ile carsamba sporu coşturacam

Menü vereyim
Sabah(10.30)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
2 k.k Peynir
1 bardak portakal suyu

Ara:
15.00
1 muz
3 ceviz
1 armut

Ara(18.00)
1 bardak badem sütü

Akşam(21.00)
Fırında tavuk
Salata
Spor:25 dakika tempolu yürüyüş
Kimi etiketleyeceğim bilmiyorum ben de kendimi etiketleyip yorum yaparım
Floweroflife

Yorum:
Sabah ekmek yenmiş, gereksiz karbonhidrat alınmış ama en azından öğleni hafif geçirmişsin
Sabah ekmek yenmiş muz olmasaydı da olurdu
Akşam öğünü geç yine ama güzel protein alınmış
Bu hafta başka karbonhidrat almazsan iyi olur flavır menün fena değil
Haftanın kalanında daha dikkatli ol
@MiuLego hepfit N Nana malipina
begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…