ay canım pardon. menüleriBeni unutmussun, benide yeee
Gülüm unutmussun derken yemeyi unutmuşsun, beni yemeyiay canım pardon. menülerimalipina yı etiketlemiyor muyduk dün sanki öyle gördüm tekrar seni mi etiketliyoruz kusura bakma
Salatayı cogaltsaydin yada sadece öğle yeseydin kurabiyeyi sabah zaten dolu dolu o kurabiye gereksizmis kahvaltıda hadi yedin öğle de sabah ta akşam ögle de sabahta yediklerini düşünüp o makarnayı yememen gerekiyordu her canınızın çektiğini yedimiz için kiloluyuz fulya önemli olan yemeyecegim deyip nefis terbiyesi yapmak değil mi uzun süredir yememissin olmemissin de yani yemesek olmeyizvaytım hindistancevizi unundan o. meyve unu yani. glisemik indeksi düşük. öğlenki salatanın içinde küçük light ton balığı, kuzukulağı ve domates falan vardı. az da kinoa. miktar olarak küçük bir salataydı. yani o kurabiyeyi yemesem daha hızlı acıkırdım. arada yerdim o nedenle ekmek niyetine yedim. evet akşamki makarna yerine 1 dilim köy ekmeği yesem veya hiç yemesem iyi olurdu haklısın. ama uzun zamandır yemediğim için canım çekti diyelim. ama fazla yemedim gerçekten. buraya yazınca menümdeki miktarlar çok görünüyor biliyorum. ama gerçekten bugün herşeyi normal boyutlarda yedim. şimdi yeşil çay içiyorum.
Yok yok tatlının üstüne ye iyi gideryarın yesem onu
evet sonra farkettimGülüm unutmussun derken yemeyi unutmuşsun, beni yemeyi
evet salata az oldu. yarın da salata götüreceğim. bu sefer daha dolu. köy tavuğu, brokoli falan olacak.Salatayı cogaltsaydin yada sadece öğle yeseydin kurabiyeyi sabah zaten dolu dolu o kurabiye gereksizmis kahvaltıda hadi yedin öğle de sabah ta akşam ögle de sabahta yediklerini düşünüp o makarnayı yememen gerekiyordu her canınızın çektiğini yedimiz için kiloluyuz fulya önemli olan yemeyecegim deyip nefis terbiyesi yapmak değil mi uzun süredir yememissin olmemissin de yani yemesek olmeyiz
10:00Ver kuzum
Sen kaç, zaten seni havada karada yener
Yeeeeeeeeeeeee yeeeee , beni de beni de
Yedi beni de yedi, yine doymuyor
Yok yok tatlının üstüne ye iyi gider
Meyvenin yanına yoğurt ye kuzummmmm ki şekerini oynatmasın onun dışında güzel menü aktif spor yap kılınan göre yavaş tempo değil hızlı tempo yarım saat bölgesel yap10:00
2 yumurta. 7 zeytin. Peynir salatalık. Yeşillik
13:30
salatalık. 1 dilim elma
18:00
salata. Yoğurt. 1tabak kıymalı taze fasulye
su 2.5
spor
15 dk leslie
1 saat yavaş tempo yuruyus 15 dk park aletleri
Melegiimm22 begum75
O dilini koparirim senin portimmmmm menü kötü kuzum koruma için bile kötüKırıldımazıcık dil çıkarayım egzersiz olsun
Haklısın dostumO dilini koparirim senin portimmmmm menü kötü kuzum koruma için bile kötü
Teşekkürler balım@deynepnaz kuzu pankreatit pankreas iltihabı. Insulin salgılayan organın iltihaplanması, ciddi bisey yani, form çaylarından uzak durmak lazım
Floweroflife guzu dönmediniz mi daha? Romantik minnoşlar sizi, nice mutlu yillariniz olsun
Çalış evde yap dondurmayıDondurma yokMuş ben de çok üzüldüm hatta hiçbir zaman yokmuş unut dediler ki ben çok severdim
Bugün misafirim vardı canım arayıda mutfaği kaçtımda yedim tempolu anca koşu bandında yapabiliyorum 2 çocukla anca yavaş yuruyus işitin dişarıda inşallah yarın ile carsamba sporu coşturacamMeyvenin yanına yoğurt ye kuzummmmm ki şekerini oynatmasın onun dışında güzel menü aktif spor yap kılınan göre yavaş tempo değil hızlı tempo yarım saat bölgesel yap
makarna galibaEkmek neyse 2 kere kurabiye, hele akşam bil bakalım ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?