Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlindan mi öpsem

Acildigi yildan bu yana ilkkez bu hale geldiyse takim bence takkeyi onune alip dusunmesi gerekir insanlarin..

Ayrica selam diye baslayan bir mesaja selam vermek adettendir..

Bunca insan niye gelmiyor onu da dusunmek gerek.

Acildigi yildan bu yana ilkkez bu hale geldiyse takim bence takkeyi onune alip dusunmesi gerekir insanlarin..

Ayrica selam diye baslayan bir mesaja selam vermek adettendir..

Bunca insan niye gelmiyor onu da dusunmek gerek.
Çok da üzülmüyoruz biz aslında :)

Yorumlanmayacak olsa da burayı boş bırakmak yok.
Menüm
Kahvaltı 13:30
3 hurma
Bir bardak süt
Akşam 17:30
Balık
Salata
3 lt su
800 ip
3 mile leslie
90 dk normal yürüyüş.
Ben yorumlayayım müstakbel mortim
Sabah az da olsa birşey yense fena olmazdı
Kahvaltı öğünü az olmuş, araya yeşillik serpilse tadından yenmezmiş,böylece lif alırdık sindirim sistemi dünkü simiti saha iyi atardı
Akşam öğünü gayet güzel
Genel olarak detoks günü olduğundan bir günlük geçer menü
Yarın bugün kadar az yemeyip kıtlığa sokmasan iyi olur vücudu

Şu mesaja oh dedim desem..

Çok da üzülmüyoruz biz aslında :)
Ben ozel hayatimda kimseyle polemige girmezken ve girilen ortamda bile bulunmazken burada elbette girmeyecegim

Uzulup uzulmemen onem arz etmiyor benim icin..diger gelmeyenler icinde oyledir eminim.

Iste bu kullanilan dil belki de takimi bu hale getiren..

Tek amaci zayiflamak olan insanlarin boyle dialoglara girmesi sasirtiyor insani..

Benm henüz 443 sayfam var ve @MiuLego mun neye kuzdgnı be bugün tartı bildrmi olup olöadgnı bilmiyrm sabh buradaydm yazmstm varmı diye ama tekrar grıp cvp nakmya frsatm olmadı sabh doktr öğleden akşama okul snrada komsunn kızını calstrdm biraz vakit tee bu vakit olms bugünlük böle malasef..ben yinede oaylaaym
Pazartesi kilo bildrimi:74.7
matematik61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…