d vitamini aldıktan sonra bol su iç canım.Verdi dr canim kullaniyorum.4 sise verdi her hafta ayni gun dikiyorum kafaya da bas agrisi yapiyor iki gün.iki sise var daha.
yetti çeyreği :))Kalan yarimi da yeseydin mis gibi.
aynen kopya çektim yarın da leslie varBenden kopya cekiyor örtmenimmmm. @MiuLego
Gayet güzel menüler:)Dun
Sabah
3dilim kepek ekmek
Menemen
Dom sal bib
Peynir
Zeytin
Ara
Sütlü kayfe
2kayisi
Aşam
Bi tabak yesil fasulye
Yogurt
Salata
Su 2litre
Spor 20dk hit kardio
3mil leslie
60dk normal yuryus
325 point
Bugun
Sahur
Bi has yum
Bi salatalik
Yogurt
Iftar
Bi tabak tavuk köfteli kabak spagettti
Yogurt
Biber kavurma
Su kac olur bilmiyom
Spor bakalim yapmaya calisacagim.
Munzevi Zencefil
@Lunya
malipina
gittim gezdim kuşlara yem verdim. Evde olsam yoğurt salata yiyeceğime döner tatlı yedim işteKiz poratakalli ördek haslamasi
Gittin mi balikli göle.
Kebap mebap yiyeydin.
Bide oranin bi cısı var yiyeydin iceydin.
Munzevi Zencefil
Iyi yapmissin arada böyle gezmek iyidir.yetti çeyreği :))
aynen kopya çektim yarın da leslie var
Gayet güzel menüler:)
gittim gezdim kuşlara yem verdim. Evde olsam yoğurt salata yiyeceğime döner tatlı yedim işte
Yerim yaa maşallah sıpalar bunlarSincik oglumun son zamanlarda olusan bi repligini anlatayim.
Bisey aliyoruz mesele bi kucuk bisey anladiniz siz onu.
Tepkisi hemen su oluyor.
"Tesekkur ederim annecim.
Hic bundan yememistim"
Yalniz yedigi seyleri defalarca yemistir.
benim kız önce ayakta yatıyordu şimdi bıraktık yoksa zor oluyordu ayagımda yatarken büyük kızımda bişeyler isteyince uyanıyorduGel balım gel
Valla uzun süredir böyleyiz biz.. oğlan 1 saat ayağımda olunca bende çareyi böyle buldum
Bide o kadar tatli soyluyor ki.Yerim yaa maşallah sıpalar bunlar
Kaç yaşındaydı
Yerim ya maşallah ocak doğumlu mu 2015.Bide o kadar tatli soyluyor ki.
39 aylik.
Aralik 2014 dogumluYerim ya maşallah ocak doğumlu mu 2015.
Benim oğlum da bu ayın sonunda 36 olacak
Adım adım düzene girecek bence iyi gidiyorsun kilo verdikçe menünü azaltirsin ya da hareketi artırabilirsin. Ilk adımı attık bugün. Ben de bugun 85 dakika yürüdüm bacaklarım titredi. Bugün okuduğum bir yazıda zararlı alışkanlığı degistirmek için yerine güzel alışkanlıklar koyun yazıyordu. Ben bugun çiğ kuruyemiş aldım bi de su masamda durdu canım her zararlı şey istediğinde tane fındık 1bardak şu içtim böylece Pablov un köpeği gibi kendimi sartlandirdim 1 ay sartlandirmam devam edecek farklı şeylere istersen sen de böyle bir yöntem çizebilorsinvaytım hindistancevizi unundan o. meyve unu yani. glisemik indeksi düşük. öğlenki salatanın içinde küçük light ton balığı, kuzukulağı ve domates falan vardı. az da kinoa. miktar olarak küçük bir salataydı. yani o kurabiyeyi yemesem daha hızlı acıkırdım. arada yerdim o nedenle ekmek niyetine yedim. evet akşamki makarna yerine 1 dilim köy ekmeği yesem veya hiç yemesem iyi olurdu haklısın. ama uzun zamandır yemediğim için canım çekti diyelim. ama fazla yemedim gerçekten. buraya yazınca menümdeki miktarlar çok görünüyor biliyorum. ama gerçekten bugün herşeyi normal boyutlarda yedim. şimdi yeşil çay içiyorum.
Nisacım ben bayıldım menülerine. Kabak spagetti denemek istiyorum ben de.Dun
Sabah
3dilim kepek ekmek
Menemen
Dom sal bib
Peynir
Zeytin
Ara
Sütlü kayfe
2kayisi
Aşam
Bi tabak yesil fasulye
Yogurt
Salata
Su 2litre
Spor 20dk hit kardio
3mil leslie
60dk normal yuryus
325 point
Bugun
Sahur
Bi has yum
Bi salatalik
Yogurt
Iftar
Bi tabak tavuk köfteli kabak spagettti
Yogurt
Biber kavurma
Su kac olur bilmiyom
Spor bakalim yapmaya calisacagim.
Munzevi Zencefil
@Lunya
malipina
aynısını benim kızda diyor annecim bu ne bende söylerim ben hiç bunu görmemiştim veya. Hiç yememiştim olur ama çok tatlı konuşuyorlar yaa maşallah subhanallahSincik oglumun son zamanlarda olusan bi repligini anlatayim.
Tepkisi hemen su oluyor.
Hic bundan yememistim"
Sincik oglumun son zamanlarda olusan bi repligini anlatayim.
Tepkisi hemen su oluyor.
Hic bundan yememistim"
biz de öyle olmuyor muyuz
Gec oldu ya bide oructum .Nisacım ben bayıldım menülerine. Kabak spagetti denemek istiyorum ben de.
Suyu biraz az buldum en az 2,5 litre olsa çok daha güzel olurdu.
Dünkü sporun şahane. Bugün de en az o kadar olur mu
Amin canim hepimizinkiniAralik 2014 dogumlu
Allah bagislasin anali babali buyutsun.
Kızlar çocuklarımız hep yaşıtlar. Benimki 36 aylık simayınkiyle aynı gün zaten. tevonunki 35 , bonusun eflalin 38 , senin 39 maşallah. Allah bağışlasın evlatlarımızı.Bide o kadar tatli soyluyor ki.
39 aylik.
benim kızda o atlarda canımBide o kadar tatli soyluyor ki.
39 aylik.
Çıldırmalik bi de geneli erkek oluncaKızlar çocuklarımız hep yaşıtlar. Benimki 36 aylık simayınkiyle aynı gün zaten. tevonunki 35 , bonusun eflalin 38 , senin 39 maşallah. Allah bağışlasın evlatlarımızı.
Hepsini bir araya getirsek bu çocukların nasıl olurdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?