Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimkide 40 canım

ben belki bugün makarnayı yemeyebilirdim ama diyorum ya kaç gündür depresyonda gibiyim o nedenle sıkmadım. özlemiştim de. başka zaman olsa sorun olmazdı ama bugün yemesem aklım kalırdı. yarın farklı şekilde ortaya çıkardı. ya da az sonra mutfağa giderdim. o nedenle... ama başka bir şey yemedim. sadece 2 kupa yeşil çay içtim. yarın inşallah daha iyi olacak.
sabah öğlen akşam menüleri belli hayırlısıyla. bol su içilecek bir de...

Ben inanıyorum sana strese girmeden seçim yaparsan daha dogru seçimler olur. Ben de yemek yerken duygularımı ayırmaya çalışıyorum duygusallikla seçim yapmayacağım.

Acile gidiyorum. Parmağım kırıldı. OH diyecek olana sesleniyorum. . Bisiklet binemedim evet ama Fit anneyim. Ben .
Geçmiş olsun..

Daaaa

Bu tarz bir yazı neden? Görmek istemiyorum böyle yazılar. Böyle yazacaksan hiç yazma. İstemiyorum. Takım içinde kimseye böyle konuşamazsın vero. Herkes bi sınırını bilsin artık. Yavaş gel. Ya da hiç gelme. Daha iyi olabilir.

Ayıp artık. İçiniz ne ara bu kadar karardı be!

Neyin kafası yahu.

Bu takımda arkadaşına bir tek dahi atarlı giderli cümle okumak istemiyorum.

Okumayacağım da.

Kapı açık arkadaşlar beğenmeyen gitsin.

Bu tarz yorumlara da kimse cevap vermesin.

Beğenmeyen gider.
Hızur kaçıranı ise asla tutmam.

İçi fesat olan, alıngan olan, kalbi kara olan, espri kaldıramayan..

Gitsin!

Kalan sağlar takımın özüdür buradadır zaten.

Bana şakasına söylemis gibi geldi miu.gercekten söyledigini sanmıyorum.

Bana şakasına söylemis gibi geldi miu.gercekten söyledigini sanmıyorum.
NE şakası ya. Oh olsun diyene demek ne demek? Bu takımda be zaman hasta olana darda olana oh olsun denmiş? Bunun şakası mı yapılır? Fit anneyim ben diye nispet mi yapılır? Burda herkesin kilosu ile derdi var. Çok fitse zayoflama takımına gelmesine gerek yok o halde. Verodan sıkıldım artık.

Selam..

1.5 aydir yazmiyorum takima..baska bir grupta devam etmek istedim ama devam edemedim isten gucten .

Takima ic huzuru duzelene kadar gelmeyecegim..ne zaman insanlar birbirine laf sokmaz,karsi komsusuymus gibi saygi duyar o zamana kadar gelmeyecegim..7.takimi tamamen birakmam sozkonusu degil zaten neredeyse 5 yil hep buradaydim.. aeben Antepia27 kelebekolacam ecemavi yasom7272 kuzularinannesi _AYNURA_ Ausencia saraycam ..iste onlar oldugu zamanki sinerji yakalandiginda..

Bu takimin bu hale gelmesini aklim almiyor. Ne oldu..

vorones parmagi kirilmis hastaneye giderken buraya yazabiliyor birilerine laf sokuyor bir baskasi icini de temizlet diyor..isim vermeden insanlar icindeki kini kusuyor..

Ben buna sessiz kalamam elbette duygu bagim var.

Lutfen herkes silkelenip bir kendine gelsin.

Kalin selametle..

Ne bileyim miu aklım almıyor böyle biseyi.

Olur. Emir büyük yerden.
Ama takımda yerimiz yok şuanda zaten. İlgine teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…