Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sevalcim pilates çok iyi bir egzersiz ben de başlamayı çok istiyorum ama bu ara düzenimiz bozuldu. Kızım bana nefes bile aldırmıyor. Babaannesi bakıyordu amcaları rahatsızlanınca onlar şehir dışına gittiler. Annem zaten rahatsız ablam bakıyor kızıma da anneme de her sabah anneme geliyoruz ben okuldan çıkınca anneme geliyorum kız yakamı bırakmıyor gece uyuyana kadar. Okuldaki işlerim bile kaldı O yüzden ben de izin alacağım takımdan mayıs sonuna kadar. Düzenli olarak giremiyorum buraya artık çünkü.

herşey normale dönünce başlayacağım umarım pilatese...

Bugün dukan rejiminin zararları ile ilgili bir şeyler konuşuldu okulda. Ben de ne olursa olsun bırakmayacağımı söyledim. Kilolu olmak da zarar veriyor ruhsal sağlığıma dedim. Gerçekten de öyle her ay kan tahlili vs yaptırıyorum. Kardiyoloğa da gideceğim bu ay sonunda. Hayatımda ilk defa bir diyeti bu kadar uzun süre uyguladım ve bu diyete inanıyorum kaçamaklara başlamadan önce daha hızlı kilo veriyordum. Haftasonu öyle bir bozdum ki diyeti bu gün en baştan başladım diyete tekrar. Asla tek lokma dahi kaçamak yapmayacağım. Bu kilo sorununu artık sonlandırmayı çok istiyorum.

canım çocuk olunca çok zor ya.. valla elini ayağını bağlıyor insanın ama işte napıcan her daim number one! Umarım çabuk dönersin.. Dukan'a devam ama di mi?

:26:

Onlara kitabını okumadıkları bir programı kulaktan dolma hikayelerle kötülememelerini söyle ve incecik sağlıklı bir şekilde diyetini bitirip ağızlarını paylarını ver :130:

canım çocuk olunca çok zor ya.. valla elini ayağını bağlıyor insanın ama işte napıcan her daim number one! Umarım çabuk dönersin.. Dukan'a devam ama di mi?

:26:

evet canım devam ediyorum 13 şubatta başlamıştım 3 ay oldu nerdeyse buraya kadar kilo verdiysem devamı da gelecektir elbet. Ama kesinlikle kaçamak yapma sen 1 kere yapınca insan nefsine yenik düşmeye başlıyor.

benimde eşim gitti çocuklar tamamen bana kaldı..ben eve gidince beni özlediklerinden anneme ve babama gitmiyorlar..yedir içir uyut.dün kızım öğle uyuyakalmış uyanırken ilk sözü babam gelmedi mi oldu kıyamadım onca uykusuzluk ve yorgunluğa parka götürdüm..havalar çok güzel yorgunum deyip bir kenara çekilemiyorum anne olarak..kıyamıyorum sonrada yatağa zor düşüyorum.akşam onları uyutunca leslie yapayım dedim saat 11.30du ve ben bir önceki günden cok uykusuzdum..

Bir de kızlar şunu söyleyeyim burda birileri kaçamak yapınca ben de aman canım bir kerelik ben de yesem ne olur ki diyorum. O yüzden bu kaçamaklara da bir ceza uygulanması lazım. Birbirimizi kaçamaklar konusunda teselli etmek yerine tatlı sert uyarmalıyız.

haklısın kelebekcim bir de senin 2 çocuğun var. Ben 10 günde bunaldım. babaannesi bakarken akşam işten dönerken alıyordu eşim kızımı. Ben okuldan gelince 2-3 saat vakit buluyordum bir şeylere. Şimdi burdan eve gidince bir de yemek hazırla kızı yıka emzir (hala bırakamadık emzirmeyi) oyun oyna derken bitiyorum yorgunluktan. Evi bile toplayamadım ne zamandır. Neyse ki bugün temizlik için bayan geldi eve akşam mis gibi ev bulacağız eve gidince...

bir kaçamakta değil ama belki haftada 7 kaçamağı geçen desek.. ama böyle de 6 kaçamak hak oluverir birden.. benim zaten kaçamak konusun da çok ağır bi listem var marul yesem kaçamak ama cidden ağır kaçamaklara bir dur diyelim artık.. bir de nolur biraz daha paylaşım

bizde yemekleri annem yapıyor cok şükür ama o biraz titiz oyüzden bana bazen baskı yapıyor tülleri yıkayalım camları sildirelim diye başladı dün yine.ben evimden memnunn değilim oyüzdende bir düzen oturtamadım oturtsam düzenli temzlikçi düşünüyorum bugün bir ev baktım ama odalar küçük geldi gözüme şuan oturdugum evin en güzel yanı büyük olması ondan sonra zor olacak..

İlla ceza olması da gerekmiyor ama uyaralım birbirimizi. Ben kendim için söyleyeyim bir kere başlayınca kaçamaklara duramıyorum ve birilerinin bana dur demesi lazım.

Haftasonu yaptığım kaçamaklardan zevk bile alamadım suçluluk duygusundan. Ben de bugün tekrar başladım diyetime. Diyetimin 2. perdesi açıldı bugün yani

kaçamak konusunda en kötü zaman haftasonları bildirimden sonra ben kendi adıma konusayım bir gevseklik oluyor sanki tatile giriyorum sonra 1 haftada onu yeniden vermekle uğraşıyorum bence haftasonu 5 msj olmasada menü bildirim zorunluluğu olsun..bu belki bizi frenler

mesaj tekrarı.........................

Son düzenleme:

Canım büyük eve alışınca çok zor daha küçüğünde yaşamak gerçekten. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun. Sen ist da nerdesin...

Pazartesi günü tekrar takım içinde kilo bildirimi de yapabiliriz mesela. Böylece haftasonu kaçamak yapmayız belki....

bugünki menüm

sabah:1 yumurta
3-4 zeytin
yeşillik
domates 2 parca
salatalık3 parca
keçi peyniri
1dilim ekmek

öğle:tavada tavuk sote
salata(yağsız)
3 kaşık kabak yogurtlu
4-5 tane leblebi(şu leblebiler bitse artık çıtırına dayanamıyorum)

akşamada yogurt ve salata düşünüyorum..

canım tatlı istedi ama sabredecem dün yemedim bugünde yemessem benim içn büyük gelişme..en azından 1 parça bitter yerdim..

kesinlikle katılıyorum bu söylediğine ama yapılacağına inancım yok

bu arada menümü beildireyim ben

Sabah 2 haşlanmış yumurta , az yağlı peynir, sütlü neskafe

Öğlen : Fırında tavuk yoğurt (Yoğurdu çok tüketiyorum 650 gr lık yoğurdu yedim bir seferde.)

Diet kola içtim 2 tane, şimdiye kadar 2 litre su içtim.

öğlen yemek yemeye çok özeniyorum inşallah yarından itibaren de yapıcam.. her sabah geç kalkıyorum bu yüzden kahvaltıyı öğlen saati yapmak zorunda kalıyorum

menün yine çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…