- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sultangazideyim ben ankaralıyım burda mecburi hizmetteyim kurada çıktı istanbulu pek bilmezdim..bu çevre pek iyi değil..burda memurlarında oldugu bir site var orası cocuklar acısından da iyi ama odalar sorun işte ama sanırım tutacagım.Canım büyük eve alışınca çok zor daha küçüğünde yaşamak gerçekten. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun. Sen ist da nerdesin...
bugünki menüm
sabah:1 yumurta
3-4 zeytin
yeşillik
domates 2 parca
salatalık3 parca
keçi peyniri
1dilim ekmek
öğle:tavada tavuk sote
salata(yağsız)
3 kaşık kabak yogurtlu
4-5 tane leblebi(şu leblebiler bitse artık çıtırına dayanamıyorum)
akşamada yogurt ve salata düşünüyorum..
canım tatlı istedi ama sabredecem dün yemedim bugünde yemessem benim içn büyük gelişme..en azından 1 parça bitter yerdim..
daha önce bir takıma misafir olmustum onlarda aynı dertten muzdarip olunca böyle bir fikir öne sürmüşlerdi..olabilir aslında..ama bizi bu havalar mahvetti nerde millet..Pazartesi günü tekrar takım içinde kilo bildirimi de yapabiliriz mesela. Böylece haftasonu kaçamak yapmayız belki....
saolsın canım..bende son zamanlarda gec kalıyordum yapmıyordum farkediyor gercekten bir kere başlasan düzen oturur..öğlen yemek yemeye çok özeniyorum inşallah yarından itibaren de yapıcam.. her sabah geç kalkıyorum bu yüzden kahvaltıyı öğlen saati yapmak zorunda kalıyorum
menün yine çok güzel..
sultangazideyim ben ankaralıyım burda mecburi hizmetteyim kurada çıktı istanbulu pek bilmezdim..bu çevre pek iyi değil..burda memurlarında oldugu bir site var orası cocuklar acısından da iyi ama odalar sorun işte ama sanırım tutacagım.
bu arada menümü beildireyim ben
Sabah 2 haşlanmış yumurta , az yağlı peynir, sütlü neskafe
Öğlen : Fırında tavuk yoğurt (Yoğurdu çok tüketiyorum 650 gr lık yoğurdu yedim bir seferde.)
Diet kola içtim 2 tane, şimdiye kadar 2 litre su içtim.
evet gaziosmanpaşaya bağlıymış eskiden.ah keşke ankaraya gecebilsem bütün akrabalar annemlerin evi orda onlara yakın bir yerde olsam onlarda rahat olurdu.Hayırlısı olsun canım. ben istanbulu pek bilmem. Avrupa yakasında sanırım sultan gazi.
Ama Ankarayı çok iyi bilirim 7 sene kaldım ankarada. Üniversiteyi orda okudum ben. Çok severim hala özlerim ankara günlerimi.
diet kola selülit açısından çok dukan açısından prolem yok
aslında beni yemek yemekten cok sabredebilmek mutlu ediyor kilo vermek mutlu ediyor..ama işte bir anlık zaaf ye sonra suçluluk hissi insanı mahvediyor
dünden beri görmedim evet şimdi bende merak ettim..
kızlar ben çıkıyorum eve gececem akşama uğrarım hafif bir akşam dileklerimle
yogurdu bulmana sevindim belli bir diyeti yaparken malzeme sıkıntısı insanı geriyor
ya ztabi canım insan yazdıgını yapmakta sorumluluk hissediyor ben burdayım arada hasta geliyor işlerim oluyor ama buralardayım kendini yanlız hisettme bizim hatunlar güzellik uykusundalar
Kızlar merhaba
Gerçekten kimse uğramaz olmuş buraya. Ben de şimdi fırsat bulup girdim ama çok kalamayacağım.
Saphira da yok ortalarda mutlaka girerdi. hastayım diyordu kötüleşmemiştir umarım.
selamlar kızçeler
nasılsınız bakalım saphıram safişim ne alemde kilolar takım yenilenmiş gibi eskilerden kim kaldı kimler mezun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?