Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım büyük eve alışınca çok zor daha küçüğünde yaşamak gerçekten. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun. Sen ist da nerdesin...
sultangazideyim ben ankaralıyım burda mecburi hizmetteyim kurada çıktı istanbulu pek bilmezdim..bu çevre pek iyi değil..burda memurlarında oldugu bir site var orası cocuklar acısından da iyi ama odalar sorun işte ama sanırım tutacagım.

Menün gayet güzelmiş canım afiyet olsun. Sana kocaman aferin tatlı isteiğine dur dediğin için...

Pazartesi günü tekrar takım içinde kilo bildirimi de yapabiliriz mesela. Böylece haftasonu kaçamak yapmayız belki....
daha önce bir takıma misafir olmustum onlarda aynı dertten muzdarip olunca böyle bir fikir öne sürmüşlerdi..olabilir aslında..ama bizi bu havalar mahvetti nerde millet..

öğlen yemek yemeye çok özeniyorum inşallah yarından itibaren de yapıcam.. her sabah geç kalkıyorum bu yüzden kahvaltıyı öğlen saati yapmak zorunda kalıyorum

menün yine çok güzel..
saolsın canım..bende son zamanlarda gec kalıyordum yapmıyordum farkediyor gercekten bir kere başlasan düzen oturur..

Hayırlısı olsun canım. ben istanbulu pek bilmem. Avrupa yakasında sanırım sultan gazi.

Ama Ankarayı çok iyi bilirim 7 sene kaldım ankarada. Üniversiteyi orda okudum ben. Çok severim hala özlerim ankara günlerimi.

aslında beni yemek yemekten cok sabredebilmek mutlu ediyor kilo vermek mutlu ediyor..ama işte bir anlık zaaf ye sonra suçluluk hissi insanı mahvediyor

diet kola selülit açısından çok dukan açısından prolem yok

evet gaziosmanpaşaya bağlıymış eskiden.ah keşke ankaraya gecebilsem bütün akrabalar annemlerin evi orda onlara yakın bir yerde olsam onlarda rahat olurdu.

dün üç tane mesaj yazmış (alıntılarla geçmiş 5 i) ama bugün için bişey dememiş.. gelir akşama herhalde..dün sabahtan girmiş bi daha girmemiş sanırsam tam devamına bakmadım

dünden beri görmedim evet şimdi bende merak ettim..

aslında beni yemek yemekten cok sabredebilmek mutlu ediyor kilo vermek mutlu ediyor..ama işte bir anlık zaaf ye sonra suçluluk hissi insanı mahvediyor

haklısın canım aynen öyle. Her sabah tartıda daha düşük rakamlar görmek istiyorum tekrar. Kıyafetlerimin bollaşmasını istiyorum, istediğim kıyafetin içine girebilmek istiyorum o yüzden kaçamak falan yok artık...

kızlar ben çıkıyorum eve gececem akşama uğrarım hafif bir akşam dileklerimle

Ben de çııkıyorum artık birikmiş işlerime başlayayım ufak ufak. Yarın fırsat bulunca girerim yine.
Hepiniz iyi bakın kendinize...

benim de mesai bitiyo yarım saat sonra.. bugün erken yatıcam inşallah.. Dukan'ı da bitirdim

Kızlar merhaba

Gerçekten kimse uğramaz olmuş buraya. Ben de şimdi fırsat bulup girdim ama çok kalamayacağım.

Saphira da yok ortalarda mutlaka girerdi. hastayım diyordu kötüleşmemiştir umarım.

Valla canlarımm benn akşamaa kadarr okuldayımmm hiçç giremiyorummm kii stajdaa telefonumda öle iyi değil internetee girmiyorrr Ama akşamları düzenli geliyorum malesef sizlere yetişemiyorum

selamlar kızçeler
nasılsınız bakalım saphıram safişim ne alemde kilolar takım yenilenmiş gibi eskilerden kim kaldı kimler mezun oldu

İyiyizzz tatllımmmm hoşşgeldinn nasılsınnnnnn bak ben halaaa aynı kilodaaa buradayımm

Bu arada ben karatayı bitirdim kızlar şeker ilacımı tekrar kullanıncaa acayip yan etkiler başladı kesinlikle ekmek yemem gerkiyor ilaçla o sebepten diyetisyenimin menüsünü uyguluyorum hiç kaçamaksız ilerliyorum kimse farketmedi herkes benden ümidi kesti kanımca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…