- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Geçmiş olsun begüm kuşum
kapadım gözlerimi hadi yazsın iğde
epey oparlandım kuzum,ara ara baş ağrısı geliyor,bide ciğerler biraz dolu,burnuma peçete sıkıştırdım akış hızına yetişemiyorum
sen nasılsın?
Güldüm mi ki hatırlamıyorumBeceriksiz
Sağda ağlayamıyom die güler misin bana
Sen miydin kıı bana gülen
Korktum kuzu ya çok mu çok mu sporun dün ben yatistaydim çok az pointtim ya aglayacagimmAyyy komşulaaaaaaaaaaaaaaar vayt korkmuuuş kız koşun kııııız
teşekkür ederim portim ördekimGeçmiş olsun begüm kuşum
Olsun oparlanmak ta iyidir iyiteşekkür ederim portim ördekim
sanırım toparlayamamışım çünkü oparladım yazmışım
bencede toparlamaya bi t kalmış sonuçtaOlsun oparlanmak ta iyidir iyi
Ben de sağda dil çıkaramıyorumİvitt güldün kesin güldün
Evet canım kaynadıktan sonra 4-5 dk kadarCicegim bunu kac dk hasliyosun kayısı olmasi icin?direkt soguk suyu koyup mu koyuyosun ocaga
Yok kız çok değil maksat rakibi pes ettirmekKorktum kuzu ya çok mu çok mu sporun dün ben yatistaydim çok az pointtim ya aglayacagimm
bencede toparlamaya bi t kalmış sonuçta
ha gayret begüş
Bebisim cuma 64.5 mis
Nananais yine burada ,bizimle beraber ,nick değişikliği yaptı,hayransan dediğin gibi mesajlarından kim olduğunu bilirsin@Daydream- ı eskiden bilirim.aebeni kelebek19u @antepia fatma ablayi hatta eskidende uzaktan hayran oldugum nananais kilo verme sürecini ciddi ciddi takip ettim.ortama hayran olup kaydoldum doluydu kaptan alamadi gittim.sonra bir bakayim geleyim dedimde herkes özünde cok iyi ama sanki gercekten uslup farklı.Nasıl ayrildilar neden gittiler bilmem ama glisemik indeksi ögrendigim @aeben vardı.cok bilgi verirdi.7.takım efsaneydi.cogunlugu ögretmendi o zaman.fatmanur kaya ablada cok kibar bir bayandi verdigi cevaplari cok severdim. Dayreamin söylemek istedigi hakaret degil o günlere özlem.haklı birazda bence daha nazik olmalıyįz birbirimize.sanal ortamda birbirimizi tanimadan belli bir amac icin buradayiz.ne gerek var ters sert konusmaya yada cıvık olmaya.tamam günlük hayatin stresini atalim diye geliyoruz diyorsunuz.Allah askina atabiliyormusunuz.daha cok gerilmiyor musunuz?ne gerek var.
Çok güzel evrene mesaj bugün bana böyle çiçekler gelsinNego verdinmi kovayla vericen çiçeği.
Eki Görüntüle 2135150
Eki Görüntüle 2135172 Eki Görüntüle 2135173
Hep arkan dönük poz vermişsin burun deliklerindeki peçeteyi görmeyrlim diye herhalde
Yaptım ama o dönem ben ilaç kullanıyordum ne yapsam etki etmiyordu. 2 kiloya yakın gidiyormuş benden 500 gitmişti maalesefAy sağol eflalim valla aradım bulamadım direk sana sormalıymışımyaptın mı bunu?
Bu da iyiymişAğzı kapalı bı tencerede kaynamaya başlayınca 1 dk kaynak hemen kapat altını 6 dakika o kaynar suda ağzını açmadan beklet yumurta hastayım neyduyim
Deynep gel öpeyim seniNananais yine burada ,bizimle beraber ,nick değişikliği yaptı,hayransan dediğin gibi mesajlarından kim olduğunu bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?