VuuuuDün aldığım 38 beden elbise bol geldi iade ettim 36 bedenini söyledim onda bile şüpheye düştüm göbek kısmı gitmiş kalçalar dursa da ama acayip mutluyum darısı herkese
Eflal o tabağı bana yolla9 nisan menüsü
Kahvaltı (10:00) : Eki Görüntüle 2135130
Ara (12:00) : 1 elma
Öğlen ( 14:00) : 1 tabak köz patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam ( 18:30) : 1 tavuk baget, 1 avuç roka, 1 muz
Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş
@malipna canım telefona bir pragram indirdim onun listesini yapıyorum bakalım ne olacak sonuç, karnımın şişi inmiş bugün.
Spor dün yapamadım yürüyüş düşü keyfim yoktu.
Bana da gönder canım elbise resimleriniBu düğün için değil kuzum bir nişan için aldım kısa bir şey mürdüm rengidüğün için aldığımda gerçi morlu grili gönderirim istersen
Dur kız ,şimdi sen nanasın sanacakDeynep gel öpeyim seni
HemeeenEflal o tabağı bana yollaacıktım ,geçmiş okumaktan kahvaltı yapmadım daha
Ben öncelerden onun ismini hatırlıyorum ama başka sayfalarda başarı hikayesimi vardiDur kız ,şimdi sen nanasın sanacak
2 kilo civarı canım
Ausenciadan önce O kaptandı,evet ,başarı hikayesi de var,inşallah okuyordur ,etiket yapmamak için zor tutuyorum kendimi,sen de bilmiyorsunBen öncelerden onun ismini hatırlıyorum ama başka sayfalarda başarı hikayesimi vardi
Dur kız ,şimdi sen nanasın sanacak
Karamurat benim gibi olacak simdiDur kız ,şimdi sen nanasın sanacak
Ausenciadan önce O kaptandı,evet ,başarı hikayesi de var,inşallah okuyordur ,etiket yapmamak için zor tutuyorum kendimi,sen de bilmiyorsun
Yine iyi gitmiş o zaman. Ne ilacı kullanıyordun ?Yaptım ama o dönem ben ilaç kullanıyordum ne yapsam etki etmiyordu. 2 kiloya yakın gidiyormuş benden 500 gitmişti maalesef
Ben bilmiyorum 3 ay falandır takımdayım ya daha önce lerden adını çok okumuştum muhtemelen başarı hikayesini okumuşumdur ama burda olsam nick değiştirmede bilirdim herhaldeAusenciadan önce O kaptandı,evet ,başarı hikayesi de var,inşallah okuyordur ,etiket yapmamak için zor tutuyorum kendimi,sen de bilmiyorsun
Az da olsa toparlanmadı mı hafta sonu faciası sidelya kuzum :)Yine iyi gitmiş o zaman. Ne ilacı kullanıyordun ?
Döver haBen bilmiyorum 3 ay falandır takımdayım ya daha önce lerden adını çok okumuştum muhtemelen başarı hikayesini okumuşumdur ama burda olsam nick değiştirmede bilirdim herhalde
Çok ilginç, arkada bizim bilmediğimiz biseyler mi biliyorsun? Iyi niyetli zannediyorduk seni, demek gerçek düşüncelerin bunlarmis. Bu kadar kin duymana sebep olacak ne yaptık acaba? Kilo verirken seni yememen gereken şeylerden uzaklaştıran biz değil miydik? Tesekkuru boyle mi oldu?gitmiyorum hiç bi yere . Sen ve senin arkadaşlar n siklsa da. Day dream abla ve onun etiketledgi insanlar hep beni.m. dostlrm. Hep sen kusturdun onlari . Sen gidince hepsi geri gelecek. Biz de senden sikldik. Eflal ı de koru sen. Yan tutmaya devam et. Bu takim kapan di da. Bi ben . Ce arkadas lrm geri açılsın dedik. Dedik de her kes topa tuttu beni . Pat herkes tukurdugünü yaladi. Kazenin dedgı gbi. ..
Neyse . Ben . Ddaaaa şey etmim
AntidepresanYine iyi gitmiş o zaman. Ne ilacı kullanıyordun ?
Gördüğüme göre 52.1 olmuşsun
Ahahahah Ördek çalış seninde olur ne dil çıkarıyorsun
kapadım gözlerimi hadi yazsın iğde
epey oparlandım kuzum,ara ara baş ağrısı geliyor,bide ciğerler biraz dolu,burnuma peçete sıkıştırdım akış hızına yetişemiyorum
sen nasılsın?
Bana da gönder canım elbise resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?