Anam dur yanlış bişey yazmayım kız nana olarak tanımıyorum demek istedim kız dur panik oldum simdiDöver ha
malinin laneti vizyondaBen de sağda dil çıkaramıyorummali lanetledin mi nedir
Toparlandı biraz.Az da olsa toparlanmadı mı hafta sonu faciası sidelya kuzum :)
Yorumlarin icin tesekkür ederim kuzmmmm ekmeksiz yedim canim bide erken yemeye calistim esimi beklemedim. Insa guzel olucak hersey.sehriye aklimda kuzu opuyorum coookkkİyi geceler,hoşgeldin
Nöbetçi öğretmen ben kaldım bu gece, işsizlikten menü şeediyorum seninkine de el atıverem (ay kızmazlar umarım)
Takıma yeni kavuştun, Şevkini arttırmak lazım dimi ama
Sabah menünü çok beğendim, herşey kararınca (peynir bol ama peynirden zarar gelmez, ekmek yok zaten o yüzden dilediğince yenilebilir)
Öğle de çok güzel ama birdahaki sefer kendin yapıyorsan çorbayı kendine şehriyesiz ayır, tavuk çorbası (şehriyesiz) bol limonlu havuç salatasıyla çok güzel gider tok da tutar. Salata yemişsin yanında afiyet olsun çok iyi seçim
Ara ceviz çok iyi seçim
Akşam tantuni eğer ekmeksizse çok iyi, yağlıdır ama miktarı iyi ayarlamışsın, akşam yağlı et (kendi yağı tabi) tok tutar
Menü genel olarak güzel, şehriye olayını da ayarlarsan 10 üzerinden 10 alır
Böyle devam et kuzum iyi başladın
Bekle beni de beraber takılalımAhahahah Ördek çalış seninde olur ne dil çıkarıyorsun51 rakamını göreceğim sonra 52lerde takılırım
inşallah canım. Gayet iyi gitmiş bu arada. Yerleşmeden gitsin hemen.Toparlandı biraz.
Düne göre -600 cumaya göre +300
O da gidecek inşallah
Ay canım o ilaclar çok kötü ablamdan biliyorum.Antidepresan
Artık çok geçAnam dur yanlış bişey yazmayım kız nana olarak tanımıyorum demek istedim kız dur panik oldum simdi
İnşallah kuzum. Sağolinşallah canım. Gayet iyi gitmiş bu arada. Yerleşmeden gitsin hemen.
Eee iyi yedim yedim diyordun giderken kaçtın 70 miEsra_4378 CocoChanelmademoiselle bu 5 oldu alintilariniz dünden beri bi turlu yapamiyorum yine gitti deli mi ne bu telefon
Kuzum esram ben dun tartildim 73.8 ciktim canim
Cococum türk kahvesinin etkisi olmuyo mu o kadar
Evet kuzuEee iyi yedim yedim diyordun giderken kaçtın 70 mi
Kuzm dün yazmayi unuttm aksam eklersem diye etiket yapmamistmEki Görüntüle 2135121
Geçmişe dönmeden önce şu listeyi ekleyeyim eksik gedik var mı bakın bakalımÇok eksik var gibi çok az sporlar silkelenip kendimize gelme zamanı bugün yarın spor yaptık yaptık Gruplar değişti 2 hafta boyunca en az puan alan 3 kişi alt gruba en fazla puan alan 3 kişi üst gruba geçti Çağlalardan geçen arkadaşlarımı kutlarım kayısı oldunuz artık düşmemek dileğiyle Biz kayısılardan geçen arkadaşlar bende dahil bu hafta daha da sıkı tutup eski yerimizi alalım hadi baaaalım
@igdedalisidelya @Lunya @matematik61 Melegiimm22 Nego
@Cutemom007malipina @Nevreste @elfkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?