Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben varım canım, dibine kadar dostum olur wayt da miu da. Bu takım kapandığında da açıldığında da destek veren herkes benim dostumdur. Senin bu msjdaki üslubun da hic hoş değil.

Senin mantigina gore huzur ortamı olunca da biz olacağız, bu yazdıklarından sonra bizim olduğumuz ortama geleceksin demek ilginç!

Teşekkürler canım

Ben varım canım, dibine kadar dostum olur wayt da miu da. Bu takım kapandığında da açıldığında da destek veren herkes benim dostumdur. Senin bu msjdaki üslubun da hic hoş değil.
Yapmamkuzum aaa avam ve ucuz kelimesini kullanan biri uslupdan söz ediyorsa ya kişilik bozukluğu vardır ellesme kuzum gerek yok böyle (avam ve ucuz) konuşan birine birim verme

Aksam varmadan yogurtlu bi ara yap canim hatta tarcınli ohhhh missss

Önce ben bi yazacaklarımı yazayım akşam herkese 7. Takım üyelerine (dışardan gelip karışanlara değil) bi mesajım olacak

Duyduk ulee
Tam gaz devam

Pamuk nasıl bir dilimiz var?
Sana her konuda yardımcı olmaya çalışmıyor muyuz?
Takimin hepsi öğretmendi demissin???
Bunu derken ben yüksek lisans üstelik sağlık alanında yapıyorum , miu yüksek lisans, öğretmen de var(tevo), esra(öğretmen olduğunu biliyor muydun?)
Bizi yetirince tanımaya çalıştın mi gerçekten? Eski insanlar yoklar, çünkü burda olmak istemiyorlar. Biz iyi günde kötü günde burayı bırakmayan insanlarız. Eskilerden sadece Ausencia mi kimseye sorgulatmam, çünkü onun gittiğini kabul etmek istemiyorum. Gönül bağım var ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…