Niye az yedin maliSabah bir yumurta öğlen bi armut
Ruhumu teslim edicem yakındır
Yumurtam bi tane kalmıştı. Doğal yumurta kalmamış manavda.Niye az yedin mali
Ben varım canım, dibine kadar dostum olur wayt da miu da. Bu takım kapandığında da açıldığında da destek veren herkes benim dostumdur. Senin bu msjdaki üslubun da hic hoş değil.Huzur ortami evet canim..huzurun olmadigi yerde olmayi sevmiyorum tuhaf mi geldi..belki oyle ortamlarda bulunmadigim icin olabilir mi??
Sizin sorununuz bu iste..USLUP...gelmeyen gelmez falan..boyle ucuz avam kelimelere gerek yok..kelimelere ozen gosterin..konu komsunuzla cevrenizle de boyle mi konusuyorsunuz??evetse sorum su hic dostun birak dostu candan arkadasin var mi??bence yok...
aynen morticim sağlık oldu yeterAaah ahbuna şükür
Senin mantigina gore huzur ortamı olunca da biz olacağız, bu yazdıklarından sonra bizim olduğumuz ortama geleceksin demek ilginç!Gelip gordugum dogruyu yazmam rahatsiz etti..ozelden haklisin diyenler susmasin da takima el atsin..
Malum ben huzur ortami olunca gelecegim..
Gercekten son kez selametle...guzel guzel kilo verin yaz geliyor..
Tek derdiniz bol gelen kiyafetleriniz olsun..
Benim bilmedigim bir lisan kullaniliyor burada fransiz kaliyorum.
Alintilanirsa yazdiklarim cvp falan vermeyecegim..hoscakalin..
@Daydream- ı eskiden bilirim.aebeni kelebek19u @antepia fatma ablayi hatta eskidende uzaktan hayran oldugum nananais kilo verme sürecini ciddi ciddi takip ettim.ortama hayran olup kaydoldum doluydu kaptan alamadi gittim.sonra bir bakayim geleyim dedimde herkes özünde cok iyi ama sanki gercekten uslup farklı.Nasıl ayrildilar neden gittiler bilmem ama glisemik indeksi ögrendigim @aeben vardı.cok bilgi verirdi.7.takım efsaneydi.cogunlugu ögretmendi o zaman.fatmanur kaya ablada cok kibar bir bayandi verdigi cevaplari cok severdim. Dayreamin söylemek istedigi hakaret degil o günlere özlem.haklı birazda bence daha nazik olmalıyįz birbirimize.sanal ortamda birbirimizi tanimadan belli bir amac icin buradayiz.ne gerek var ters sert konusmaya yada cıvık olmaya.tamam günlük hayatin stresini atalim diye geliyoruz diyorsunuz.Allah askina atabiliyormusunuz.daha cok gerilmiyor musunuz?ne gerek var.
Yapmamkuzum aaa avam ve ucuz kelimesini kullanan biri uslupdan söz ediyorsa ya kişilik bozukluğu vardır ellesme kuzum gerek yok böyle (avam ve ucuz) konuşan birine birim vermeBen varım canım, dibine kadar dostum olur wayt da miu da. Bu takım kapandığında da açıldığında da destek veren herkes benim dostumdur. Senin bu msjdaki üslubun da hic hoş değil.
Aksam varmadan yogurtlu bi ara yap canim hatta tarcınli ohhhh missssYumurtam bi tane kalmıştı. Doğal yumurta kalmamış manavda.
Başka bişey de canım istemedi. Yanımda bi elma bi armut getirdim ama iki meyve çok olur diye sadece armutu yedim akşama saldırmam yemeğe inşallahkapuska düşünüyom gerçi
Telefon elindeyken telefon arayan başka biri var mı acaba bendrn başka
Önce ben bi yazacaklarımı yazayım akşam herkese 7. Takım üyelerine (dışardan gelip karışanlara değil) bi mesajım olacakEvet bizim işimiz gücümüz var işi gücü biz olmuş insanlarla uğraşacak vaktim çok az di onun da sonu geldim
malipina menüler sende kuzum karbon gördüğünü gür emi sporsuz menü okey yok tamam mı kuzum
@nehirnil111 @begum75 sporlar sizde kızlara kıfir olanları deyin hele yada az olanları
hepfit takımı toparla kuzum kimse hiç kimse birşey yazmıyor normal işimize bakıyoruz kızlar hadi göreyim sizi
Yarın herkes tartı kontrolü yapıyor ama herkes özelden bildirim istiyorum artı olanlar ses etsin 2 gün önlemi alacagiz
Öyle yapim di mi doğru diyonAksam varmadan yogurtlu bi ara yap canim hatta tarcınli ohhhh missss
Duyduk uleeDüzenimiz eskisi gibi devam edicek.
Bugün salı artık sucuktu pastırmaydı makarnaydı bulgurdu
Kuru üstü pilavdı falan yemiyoruz. Cumaya kadar pro ya da sebze yemeği. Akşam ekmekleri bitti ona göre!!
Duydunuz mu ule
AferimDuyduk ulee
Tam gaz devam
Pamuk nasıl bir dilimiz var?@Daydream- ı eskiden bilirim.aebeni kelebek19u @antepia fatma ablayi hatta eskidende uzaktan hayran oldugum nananais kilo verme sürecini ciddi ciddi takip ettim.ortama hayran olup kaydoldum doluydu kaptan alamadi gittim.sonra bir bakayim geleyim dedimde herkes özünde cok iyi ama sanki gercekten uslup farklı.Nasıl ayrildilar neden gittiler bilmem ama glisemik indeksi ögrendigim @aeben vardı.cok bilgi verirdi.7.takım efsaneydi.cogunlugu ögretmendi o zaman.fatmanur kaya ablada cok kibar bir bayandi verdigi cevaplari cok severdim. Dayreamin söylemek istedigi hakaret degil o günlere özlem.haklı birazda bence daha nazik olmalıyįz birbirimize.sanal ortamda birbirimizi tanimadan belli bir amac icin buradayiz.ne gerek var ters sert konusmaya yada cıvık olmaya.tamam günlük hayatin stresini atalim diye geliyoruz diyorsunuz.Allah askina atabiliyormusunuz.daha cok gerilmiyor musunuz?ne gerek var.
Aksama taze yesilfasulye yapicamAferim
Yapmaz kuzu yeAksama taze yesilfasulye yapicam
O siskinlik yapmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?