Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Psikolog da var lazım mı
Makbuleyle Berna da öğretmen.
Hayır yani öğretmen olsa ney doktor olsa ney ev hanımı olsa ney... Amaç aynı olduktan sonra...
İnsanları aaa bu ev hanımı diye almayalım mı ötekileştirelim mi
Fitim canom sıkma canını gel bi drink içelim bugün kalan son enerjimi de senle bişeyler içmeye ayırdım

Etmeye
Ay ne bilim kuzm ya
Su evi heeeeeep temiz olan insanlara imresiyoeum resmen ve surekli duzenli olanlara topluyorum 2 3 saat sonra bakmsm geri daglmis
Ben de çok özenirim bi de mutfak dolabı düzenli olanı annem öyle Tencereler bile düzenli gerçi kocaman mutfağı var o da ayrı tabi

Üniversite mezunu ev hanımı işletme yönetimi finans ve muhasebe uzmanı lazımsa ses edin okuma yazma bilmesem ne olacakdi ki kime ne acaba

Merhabalar ben de dışarıdan bi göz olarak bişeyler yazmak istiyorum...
Öncelikle belirteyim tarafım yok bi tarafı tutarak yazmıyorum benim tarafım 7. Takım.
Özelde neler olup bitiyor kim kime nasıl konuşuyor bilemiyorum buraya yansıyan kısmı için yorum yapmak istiyorum.
Verones konusunda emziren bi anne olarak diyetlerini fazla değil az buluyorum ben.
Emziren bi anne bana göre açlık hissetmemeli sağlıklı olan herşeyden doyana kadar yemeli. Bir patatesten sucuktan kısmamalı.
Ama listede olan emziren bi anne bunları yapamaz.
Burası zayıflamak için güzel bir topluluk ama aynı zamanda bir YARIŞMA. bu yarışmayı takip eden bir TAKIM KAPTANI var.
Yarışma içerisinde hiçbir takım sonuncu olsam da olur diye düşünemez. Çünkü insanlar yarışırken konu ne olursa olsun hep en iyi olmak ister. İyi değil bak en iyi.
Dolayısıyla emek harcayan takım kaptanı da bu yolda kendince belirli stratejiler düşünür. Takım kurallarını kabul etmiş üyeleri yönlendirir uyarır. Bu onun en DOĞAL HAKKIDIR.
Herkes bu hakkı kabul ederek listeye girer.
Ben veronun yerinde olsaydım emzirirken listeye girmezdim. Yiyorum ama ben veriyorum benim metabolizman yediklerimi yakar düşüncesi listeye girmişken kabul edilemez. Çünkü yemezsen demek ki daha çok kilo vereceksin. Yarışmanın istediği budur. Yoksa herkes kaçamaklarla azcık da dikkat etmeyle 200 300 gr verir yani ozman yarışmanın ne anlamı var.
Yarışmadaysak listedeysek kaçamak tolore edilebilecek bişey değil. Hele ki çok kere uyarılmışsak bize başka alternatifler sunulmuşsa kırılıp kinlenmenin alemi yok bence.
Dikkatimi çeken bir husus da sevdiğimiz zaman aşırı seveceniz ama azcık da olsa bişey söylense birbirimizi çabuk siliyoruz sanki.
Ya yazı dilinde ses tonu mimikler olmayışından öyle hissediyoruz ya da gerçkten o şekilde yazıyoruz. Mesela ben sevdiğim aynı ortamda olduğum acılarımı paylaştığım insanla ters düşsem de yumuşak geçişler yaparak konuşurum. Bi anda sen yoluna ben yoluma demem.
Sanal ortam olması dolayısıyla kimse kimsenin eksikliğini hissetmiyor sanırım.
Kesinlikle yanlış anlaşılmasn sizi cidden seviyorum ki yazdıklarımdan da anlamışsınızdr.
Mesela eflal ve white birileriyle ters düştüğünde yazdıklarını çok sinirli ses tonuyla okuyorum nedense. Öyle enerji alıyorum. Evet çok sinirlenmişler diyorum.
Eskiler meselesine gelince ben okadar eski değilim bilemem diğer arkadaşların dediği gibi evet eskiye özlem vardır. Ama bu tarz yazan insanlar burada şimdi devam eden arkadaşları hiç düşünmeden yazıyorlar. Eskiden çok güzeldi şimdi tü kaka gibi algılıyorum ben. Eskiler şöyle güzel yazar açıklardı e ozmaan şimdikiler güzel yazamıyor mu?
Sinerji enerji geçmişi bilemem ama ben miunun enerjisini seviyorum.
Takıma girince onun mesajlarını arıyor gözlerim.
Çok da güzel kaptanlık yaptığını düşünüyorum. Söylememe bile gerek yok aslında.
Neyse çok uzattım belki.
Yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle kötü niyetle de yazmadım. Dışardan okuyup hissettiklerim bunlar...
Bu takımda herkesin bi emeği çabası samimiyeti olduğuna inanıyorum.. Herşeyi iç yüzüyle bilmeden nokta atışı yaftalamalar olmamalı.

Takımda el atılacak birşey yok, vaktinde ben el atmıştım, şimdide miuya destek atiyorum. Öyle alınıp git sonra gel burada azarlar,, öyle olmuyor bu işler.

Ausenciadan önce O kaptandı,evet ,başarı hikayesi de var,inşallah okuyordur ,etiket yapmamak için zor tutuyorum kendimi,sen de bilmiyorsun
Hahahha (su cocounun yerlere vura vura güldüğü smiley)
Ben bilmiyorum 3 ay falandır takımdayım ya daha önce lerden adını çok okumuştum muhtemelen başarı hikayesini okumuşumdur ama burda olsam nick değiştirmede bilirdim herhalde
Çok şaşırdım.esra ya sen ve bilmemek
Hatta ben çoğu zaman ona eski nickiyle hitap ediyorum
Bir bilmecem var çocuklar

Eskiler yeniler bir de arada kalmışlar var ben gibi. Kolay bişey yaşamadı bu takım. Toparlandı mı hayır toparlanmadı. Böyle oldukça bu toparlanma süreci uzayıp gidecek. Takıma arada sırada uğrayıp olumsuz enerjiler gönderip eskiden böyle değildi deyip gitmek çözüm mü peki ben de sorayım. İyi günde var olup kötü günde gemiyi terk etmek vicdana ters gelmez mi? Ha olabilir fıtrat farklılığıdır siz böyle isteyebilirsiniz. O zaman üzmeden yıpratmadan suçlamadan diyin ve gidin. Saygılar sonsuz. Birde bunca emeği görmezden gelip mezun olup saydırıp giden var. Miu giderse herkes gelecek diyen. Herşey ortada diyorum ben de ona. Sevmediğiniz üslup illaki olacak. Ama biz negatifliğe odaklandığımız sürece aradaki sürtüşmeler kalp kırıklığına gidecek. Üsluplar sertleşecek. Buda gayet olağan değil mi? Burdayım diye varolan arkadaşlarımın üslup noktasında hataları olduğunu ben de görmezden gelemem. Her ne olursa olsun tek taraflı bakmamaya çalışırım olaylara. Üslup bozuksa bir geçmişe bakmak gerek çünkü tahammül azaldı artık. Tolere etme gücü azaldı. Keşke sonsuz tahammül seviyemiz olsaydı. Ama yine diyorum ki burda ve burda olmayan arkadaşlarım için yıpranıyoruz hepimiz. Üzülüyoruz.
Bu arada ben ev anasıyım :)

O dediğin imkansız cicim sen uzunca bir süre o rakamları benden göremezsin Ramazana kadar sıkacağım düğün var hatta sporda ekleyeceğimramazan ayında zaten kilo alamıyorum ben verenlerdenimSonrasına bakacağuk Gel sen yamacıma buralar daha havadar
Kuzm dün yazmayi unuttm aksam eklersem diye etiket yapmamistm
3 mil leslie
20 dk normal yuruyusm var

135+20 = 155
Ekledim canım sorun değil
nehirnil111 balli kaymak o ne güzel tablooo eline emegine yuregine saglik malatyali olarakkk yine gozlerim ışıldadi
Bende hudayı kayısı olmak istiyorum

Teşekkürler canım nasılsın Spor düzenin devam ederse neden olmasın bende görmek isterim

Ben hafta mi giriyorum spor grubuna 2 hafta geçti ben hala spor yapıyorum hatta öğlen tatilde 30 dakika yürüyüş yapıyorum gerçi yürürken yazmak zor okumak daha kolaymis

Ben hafta mi giriyorum spor grubuna 2 hafta geçti ben hala spor yapıyorum hatta öğlen tatilde 30 dakika yürüyüş yapıyorum gerçi yürürken yazmak zor okumak daha kolaymis
Sporlarında etiket yapıyorsun değil mi kuzu yemek menülerinin yanına ? Bu cumadan itibaren kaptana sorarız hangimize uygun görürse girersin tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…