morticim dun tartıda eksimi artımıydıAksama taze yesilfasulye yapicam
O siskinlik yapmaz demi?
Artiydim kuzm ama bu gün eksiyimmorticim dun tartıda eksimi artımıydı
Vay anam vayyyymatematik61 Bu sabah yeniden 52.1 rakamını gördüm suratım ufaldı 51 rakamını görsem de hemen geri dönsem
Psikolog da var lazım mıPamuk nasıl bir dilimiz var?
Sana her konuda yardımcı olmaya çalışmıyor muyuz?
Takimin hepsi öğretmendi demissin???
Bunu derken ben yüksek lisans üstelik sağlık alanında yapıyorum , miu yüksek lisans, öğretmen de var(tevo), esra(öğretmen olduğunu biliyor muydun?)
Bizi yetirince tanımaya çalıştın mi gerçekten? Eski insanlar yoklar, çünkü burda olmak istemiyorlar. Biz iyi günde kötü günde burayı bırakmayan insanlarız. Eskilerden sadece @Ausencia mi kimseye sorgulatmam, çünkü onun gittiğini kabul etmek istemiyorum. Gönül bağım var ona.
Ben de çok özenirim bi de mutfak dolabı düzenli olanı annem öyle Tencereler bile düzenli gerçi kocaman mutfağı var o da ayrı tabiEtmeye
Ay ne bilim kuzm ya
Su evi heeeeeep temiz olan insanlara imresiyoeum resmen ve surekli duzenli olanlaratopluyorum 2 3 saat sonra bakmsm geri daglmis
Üniversite mezunu ev hanımı işletme yönetimi finans ve muhasebe uzmanı lazımsa ses edinPsikolog da var lazım mı
Makbuleyle Berna da öğretmen.
Hayır yani öğretmen olsa ney doktor olsa ney ev hanımı olsa ney... Amaç aynı olduktan sonra...
İnsanları aaa bu ev hanımı diye almayalım mı ötekileştirelim mi
Fitim canom sıkma canını gel bi drink içelim bugün kalan son enerjimi de senle bişeyler içmeye ayırdım
şarj dolsun gelecem hemen
Kuzum menüyü sanamı vericezYapmaz kuzu ye
Takımda el atılacak birşey yok, vaktinde ben el atmıştım, şimdide miuya destek atiyorum. Öyle alınıp git sonra gel burada azarlar,, öyle olmuyor bu işler.Gelip gordugum dogruyu yazmam rahatsiz etti..ozelden haklisin diyenler susmasin da takima el atsin..
Malum ben huzur ortami olunca gelecegim..
Gercekten son kez selametle...guzel guzel kilo verin yaz geliyor..
Tek derdiniz bol gelen kiyafetleriniz olsun..
Benim bilmedigim bir lisan kullaniliyor burada fransiz kaliyorum.
Alintilanirsa yazdiklarim cvp falan vermeyecegim..hoscakalin..
Hahahha (su cocounun yerlere vura vura güldüğü smiley)Ausenciadan önce O kaptandı,evet ,başarı hikayesi de var,inşallah okuyordur ,etiket yapmamak için zor tutuyorum kendimi,sen de bilmiyorsun
Çok şaşırdım.esra ya sen ve bilmemekBen bilmiyorum 3 ay falandır takımdayım ya daha önce lerden adını çok okumuştum muhtemelen başarı hikayesini okumuşumdur ama burda olsam nick değiştirmede bilirdim herhalde
O dediğin imkansız cicim sen uzunca bir süre o rakamları benden göremezsinBekle beni de beraber takılalım
Şöyle yapalım ben seni bekletmeyeyim kıyamam çünkü ben sana
ortada buluşalım. 53.9 diyelim buluşma noktasın. Sen ye pastaları börekleri ben tutayım kendimi iki haftaya buluşuruz inşallah
Bence çok güzel olur
Ben beğendim
Yapalım bunu
Ekledim canım sorun değilKuzm dün yazmayi unuttm aksam eklersem diye etiket yapmamistm
3 mil leslie
20 dk normal yuruyusm var
135+20 = 155
nehirnil111 balli kaymak o ne güzel tablooo eline emegine yuregine saglik malatyali olarakkk yine gozlerim ışıldadi
Bende hudayı kayısı olmak istiyorum
Vay anam vayyyy
Ben hafta mi giriyorum spor grubuna 2 hafta geçti ben hala spor yapıyorum hatta öğlen tatilde 30 dakika yürüyüş yapıyorum gerçi yürürken yazmak zor okumak daha kolaymisEki Görüntüle 2135121
Geçmişe dönmeden önce şu listeyi ekleyeyim eksik gedik var mı bakın bakalımÇok eksik var gibi çok az sporlar silkelenip kendimize gelme zamanı bugün yarın spor yaptık yaptık Gruplar değişti 2 hafta boyunca en az puan alan 3 kişi alt gruba en fazla puan alan 3 kişi üst gruba geçti Çağlalardan geçen arkadaşlarımı kutlarım kayısı oldunuz artık düşmemek dileğiyle Biz kayısılardan geçen arkadaşlar bende dahil bu hafta daha da sıkı tutup eski yerimizi alalım hadi baaaalım
igdedali @Sidelya95 N Nana matematik61 Melegiimm22 @eflalim
@Cutemom007 @malipina @Nevreste @elfkkk
Sporlarında etiket yapıyorsun değil mi kuzu yemek menülerinin yanına ? Bu cumadan itibaren kaptana sorarız hangimize uygun görürse girersin tabi kiBen hafta mi giriyorum spor grubuna 2 hafta geçti ben hala spor yapıyorum hatta öğlen tatilde 30 dakika yürüyüş yapıyorum gerçi yürürken yazmak zor okumak daha kolaymis
Demek karpuz oldumEki Görüntüle 2135238
kızlar spor puanlarımızı kontrol edelim eksik varsa tamamlıyalım
inşallah vardır puanlarımız çokk artsın aminn
Esra_4378
hepfit
tevafuk55
Pamukseker19
arden32
Konyakk
malahit
Whiteblacklife
Floweroflife
begum75
Ben de işyerindeKendimi bazen bulunduğum ortamda şu limon gibi hissediyorum yaaEki Görüntüle 2135138
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?