Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemenn menüüü bildirimii dee yapayımmm kızlarr

Sabah: domates salatalık peynir zencefilli kür 1 dilim esmer ekmek

Öğle: 2 dilim esmer ekmekten peynirli sandvich ve ayran

Ara: 1 parça kek aldım hastalar gene ikram ettiler kırmamak için tadına baktım

Akşam: mercimek çorbası pırasa kavurması ve 2 dilim ekmek yerim

2 avuç kabak çekirdeği

kızlar selam..maalesef berbat bir şekilde hastayım grip oldum sanırım zar zor size yazmaya çalışıyorum şu an.haber vereyim dedim.öptüm herkesi

kızlar netimde sorun varr...gelemedim o yüzden bugünn..beni izinli yazın oldu mu....hem de çok yogundum....dün öğleden sonradan beri...yarın gelmeye çalışıcam...kendinize iyi bakın....

pazartesi...gerbera
salı...angiera
çarşamba...ecemavi
perşembe...senarist
cuma...saphira

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic
salı...saliss
çarşamba...paşam
perşembe...kelebekolacam
cuma...gerbera

teşekkürler canım bak bu gün sıra bendeymiş yarın sayar bildiririm inş ama bence eskisi gibi düzenli sayılmıyor

kızlar selam..maalesef berbat bir şekilde hastayım grip oldum sanırım zar zor size yazmaya çalışıyorum şu an.haber vereyim dedim.öptüm herkesi

geçmiş olsun

günaydınnn...yine cumanın ayak sesleri duyuluyor..hazırmısınız??

bide bu resim gözüme takıldı acaba biz arkadan bakınca nasıl görünüyoruz..

Eklentiler

• $imagesCARIZFDL.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

diyetisyen akşam 2 dilim ekmek mi önerdi?
bence akşam için çok demiş çünkü çorbayıda 1 dilim ekmek değerinde sayıyorlar (karbonhidrat açısından)

sen bilirsin sağlığın için ne gerekiyorsa yap burda kimse kimseden umudunu kesmz kesemez herkes aynı durumda

ben dün tartıştığını konuda fikir beyan edeyim
bencede haftasonu menü yazmak zorunlu olsun

yarın bir aksilik olmazsa mesajlarınızı sayacağım hımmmm ona göre ceza gelmesin:18:

sana uyan en doğrusu canım..umarım güzel sonuclar alırsın..kendini öyle düşünceye sevk etme..bazen başarı beklenmedik anda gelir..
geçmiş olsun..bizde tahmin etmiştik..çabuk iyileşip aramıza dönersin inş.yoklugun belli oluyor..

kızlar netimde sorun varr...gelemedim o yüzden bugünn..beni izinli yazın oldu mu....hem de çok yogundum....dün öğleden sonradan beri...yarın gelmeye çalışıcam...kendinize iyi bakın....
netinde sorun olsun sende olmasın sophacım sakın çevrimdışı kaçamak yapma..

gerberacım nerelerdesin dün görünmedin mi banamı öyle geldi..

yarın bir aksilik olmazsa mesajlarınızı sayacağım hımmmm ona göre ceza gelmesin:18:
amanın ben ceza almamalıyım şekerim:)
sanada günaydın cnm...
benimde diyestisyene gidesim var bu arala..ama ilçede kalıyorum ve kızım çok küçük....ümidi falan kesmek yok tatlım vericez bu kiloları başka çaremiz yok:)))
canımmm çok geçmiş olsun..istirahat etmeye çalış...bizde seni öpüyouz...
günaydın kızlar herkes güzel bir gün geçirir inş

sana da günaydınnn cnm....inşş güzel bir gün olurr....

kendime kahvaltı hazırlayayım kızlar sonra gelirim aslında sevalide bekliyordum ama uyanamadı sanırım

kızlar dün netimde sorun vardı..gündüzden de eşime yardıma gittim işyerine..elemanımız işten ayrıldı...akşamda evde reçeteleri yapıyoruz baya stres olduk...hayırlısıı....o yüzden gelemedim...ama bugün sabahtan buralardayım ..

dün kimse yok diye üzülen sevalim nerlerdesin bak kimler gelmiş kimler gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…