kızlar selam..maalesef berbat bir şekilde hastayımgrip oldum sanırım zar zor size yazmaya çalışıyorum şu an.haber vereyim dedim.öptüm herkesi
pazartesi...gerbera
salı...angiera
çarşamba...ecemavi
perşembe...senarist
cuma...saphira
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic
salı...saliss
çarşamba...paşam
perşembe...kelebekolacam
cuma...gerbera
kızlar selam..maalesef berbat bir şekilde hastayımgrip oldum sanırım zar zor size yazmaya çalışıyorum şu an.haber vereyim dedim.öptüm herkesi
hemenn menüüü bildirimii dee yapayımmm kızlarr
Sabah: domates salatalık peynir zencefilli kür 1 dilim esmer ekmek
Öğle: 2 dilim esmer ekmekten peynirli sandvich ve ayran
Ara: 1 parça kek aldım hastalar gene ikram ettiler kırmamak için tadına baktım
Akşam: mercimek çorbası pırasa kavurması ve 2 dilim ekmek yerim
2 avuç kabak çekirdeği
Bu arada ben karatayı bitirdim kızlar şeker ilacımı tekrar kullanıncaa acayip yan etkiler başladı kesinlikle ekmek yemem gerkiyor ilaçla o sebepten diyetisyenimin menüsünü uyguluyorum hiç kaçamaksız ilerliyorum kimse farketmedi herkes benden ümidi kesti kanımca
günaydınnn...Eki Görüntüle 410510 baştaki mi ortadaki mi sondakimi size arkadan bakan ne görüyor..
sana uyan en doğrusu canım..umarım güzel sonuclar alırsın..kendini öyle düşünceye sevk etme..bazen başarı beklenmedik anda gelir..Bu arada ben karatayı bitirdim kızlar şeker ilacımı tekrar kullanıncaa acayip yan etkiler başladı kesinlikle ekmek yemem gerkiyor ilaçla o sebepten diyetisyenimin menüsünü uyguluyorum hiç kaçamaksız ilerliyorum kimse farketmedi herkes benden ümidi kesti kanımca
geçmiş olsun..bizde tahmin etmiştik..çabuk iyileşip aramıza dönersin inş.yoklugun belli oluyor..kızlar selam..maalesef berbat bir şekilde hastayımgrip oldum sanırım zar zor size yazmaya çalışıyorum şu an.haber vereyim dedim.öptüm herkesi
netinde sorun olsun sende olmasın sophacım sakın çevrimdışı kaçamak yapma..kızlar netimde sorun varr...gelemedim o yüzden bugünn..beni izinli yazın oldu mu....hem de çok yogundum....dün öğleden sonradan beri...yarın gelmeye çalışıcam...kendinize iyi bakın....
amanın ben ceza almamalıyım şekerim:)yarın bir aksilik olmazsa mesajlarınızı sayacağım hımmmm ona göre ceza gelmesin:18:
sanada günaydın cnm...günaydın
benimde diyestisyene gidesim var bu arala..ama ilçede kalıyorum ve kızım çok küçük....ümidi falan kesmek yok tatlım vericez bu kiloları başka çaremiz yok:)))Bu arada ben karatayı bitirdim kızlar şeker ilacımı tekrar kullanıncaa acayip yan etkiler başladı kesinlikle ekmek yemem gerkiyor ilaçla o sebepten diyetisyenimin menüsünü uyguluyorum hiç kaçamaksız ilerliyorum kimse farketmedi herkes benden ümidi kesti kanımca
canımmm çok geçmiş olsun..istirahat etmeye çalış...bizde seni öpüyouz...kızlar selam..maalesef berbat bir şekilde hastayımgrip oldum sanırım zar zor size yazmaya çalışıyorum şu an.haber vereyim dedim.öptüm herkesi
günaydın kızlar herkes güzel bir gün geçirir inş
afiyet olsun ececim..bende hazırlayayım khavlatımıı.....kendime kahvaltı hazırlayayım kızlar sonra gelirim aslında sevalide bekliyordum ama uyanamadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?