günaydın kızlar herkes güzel bir gün geçirir inş
diyetisyen akşam 2 dilim ekmek mi önerdi?
bence akşam için çok demiş çünkü çorbayıda 1 dilim ekmek değerinde sayıyorlar (karbonhidrat açısından)
sen bilirsin sağlığın için ne gerekiyorsa yap burda kimse kimseden umudunu kesmz kesemez herkes aynı durumda
sana uyan en doğrusu canım..umarım güzel sonuclar alırsın..kendini öyle düşünceye sevk etme..bazen başarı beklenmedik anda gelir..
geçmiş olsun..bizde tahmin etmiştik..çabuk iyileşip aramıza dönersin inş.yoklugun belli oluyor..
netinde sorun olsun sende olmasın sophacım sakın çevrimdışı kaçamak yapma..
amanın ben ceza almamalıyım şekerim:)
sanada günaydın cnm...
benimde diyestisyene gidesim var bu arala..ama ilçede kalıyorum ve kızım çok küçük....ümidi falan kesmek yok tatlım vericez bu kiloları başka çaremiz yok:)))
canımmm çok geçmiş olsun..istirahat etmeye çalış...bizde seni öpüyouz...
sana da günaydınnn cnm....inşş güzel bir gün olurr....
dün kimse yok diye üzülen sevalim nerlerdesin bak kimler gelmiş kimler gelmiş
saliscim benim diyetisyene giden cok hastam var..diyetisyenler genelde her öğüne ekmek veriyorlar..belki dr.aycayıda duymussundur oda öneriyor..ekmek tahıllı olduktan sonra kan şekerini cok yükseltmiyor hemde tok tutuyor..
dün buralar boşken bende bir göz attım..benim yapabileceğim birşey değil birde bence insalar uyduruyorlar böyle şeyleri çok sağlıklı bulmuyorum onları yapınca arkasından kaçamaklar geliyor tek düze beslenmek insanları yoruyor..aslında en güzeli dengeli beslenerek vermek bende bile bile yapamadım bunu gecen sene acayip stresli ve zor bir yıldı ve ben hep içimden beni sadece yemek mutlu ediyor diye diye aldım kiloları..şurda 2 ay oldu sanırım 6 kilo verdim..pastada yedim çikolatada ekmekde yedim lahmacunda kumpirde..hepsini kaçamağa saydım ama sanırım ben dengeli beslenerek verdim 6 kiloyu acele etmemek lazım önemli olan abartamadan düzen sağlamak..sıkıp sıkıp coşarsak daha kötü oluyor..kızlarrrrr DİYET YÖNTEMLERİ VE DENEYİMLERİMİZ topiğinde ZAYIFLAYAMIYORDUM AMA BİR MUCİZE İLE ZAYIFLADIM topiği var...orda haşlanmış tavukla ve salatayla 1 haftalık bir diet var..süreklilikte zararlı ve belki de ödem attırır ama tavugu seven kişiler olarak bir haftalık motive edici olur bence...hele ben gibi 75 in altına hemen düşmek isteyenler için..bi bakın sizde isterseniz ....
saolasın sophacım ben üye olurken denedim denedim hep olmadı bu nik var diye uyarı verdi kızımda etrafımda dönüyordu ben mor bir kelebegim diyerek ordan geldi..kızımda cok sever kelebekleri..olacaz inşallah..şöyle zarif şık hatunşlar olalım..KELEBEKOLCAM rumuzun çok güzel şekerimm.bayılırım kelebek figürlüüü herşeye takılara falan...zayıflıycazz kelebek olucaz dimi....hem de en rengarenginden.....
Evett canım benimkide her öğüne 2 dilim veriyor zaten onların dilimi de küçük yaa yinde de çok tok tutuyor. Zaten ben karatay sayesinde ciddi bir ekmek terbiyesi oluşturdumm o yüzden çok şey borçluyum karataya ama bırakma zamanı gelmişti... Birde ben metformine kullanıyorum ya kelebekcim öle yan etkiler oluyor ki inanamazsın canımmm başım dönüyor midem bulanıyor bende duyarlılık varmış metformine mahvoluyorum doktorlar başka alternatifi de yok diyor oral diyabetik olarak hepsinin içinde metformine varmış:26:O ssebepten hepp bıraktım canımm senelercee mesela bir çikolata yedimm iyelim o gün ilaç iççerkennn o gün banaa zehirr olurrr yaniii ir yandan da iyi oluyor hiçbir şekilde şekerli bişi yiyemiyorum yersem başıma gelecekleri biliyorum
gerberacım nerelerdesin dün görünmedin mi banamı öyle geldi..
dün buralar boşken bende bir göz attım..benim yapabileceğim birşey değil birde bence insalar uyduruyorlar böyle şeyleri çok sağlıklı bulmuyorum onları yapınca arkasından kaçamaklar geliyor tek düze beslenmek insanları yoruyor..aslında en güzeli dengeli beslenerek vermek bende bile bile yapamadım bunu gecen sene acayip stresli ve zor bir yıldı ve ben hep içimden beni sadece yemek mutlu ediyor diye diye aldım kiloları..şurda 2 ay oldu sanırım 6 kilo verdim..pastada yedim çikolatada ekmekde yedim lahmacunda kumpirde..hepsini kaçamağa saydım ama sanırım ben dengeli beslenerek verdim 6 kiloyu acele etmemek lazım önemli olan abartamadan düzen sağlamak..sıkıp sıkıp coşarsak daha kötü oluyor..
saolasın sophacım ben üye olurken denedim denedim hep olmadı bu nik var diye uyarı verdi kızımda etrafımda dönüyordu ben mor bir kelebegim diyerek ordan geldi..kızımda cok sever kelebekleri..olacaz inşallah..şöyle zarif şık hatunşlar olalım..
Allah kolaylık versin diyabet zor ama en azından başaçıkılabilir..
bünyeden bünyeyede fark var herkesin bünyesi her diyeti kaldıramaz..angierada dündü sanırım dukan yapmasındaki nedenleri yazmıştı onada hak vermemek elde değil..umarım sağlığını etkilemeden verir oda..ve geri almaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?