Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar herkes güzel bir gün geçirir inş

Günaydın canım:)

Canım her öğn 2 dilim ekmek veriyor çünkü 1000 mg sabah 1000mg akşam metformine kullanıyorum dozu baya yüksek eğer yemezsem hemen yan etkileri oluyor akşam o kadar yediklerme rağmen kan şekerim yine 58 di

Gelecek canım inş diyeti değiştirdim yaa belki vucüt buna cevap verir

Vericeğiz canım hepimiz vereceğiz inşallah

Kızlarrrr günaydınn canlarımm

Dün akşamm nasılll canımm sıkıldıı derslerr yığılmışşşş hastalar desenn depresyondaaa akşama kadar onlarla konuşuyoruz sanırım onların duygu durumları bize geçiyorrr eve bi geldim çökmüşüm

Dedim ki saliş gitmee yarın derslerine çalış bi kendine gellll

Hocamı aradım dişim ağrıyor dedim ve de gitmedim şimdi depresyona girdim desem beni de yatırırlarrr felan belli olmaz bizim hocalar

Veeeeee bugünnn buradayımmmmmm veeee 3 gündürrr hiç bozmadan diyetimi yapıyorummmmm

Amaaa birdeee kötüü haberrr varrr kardeşim geliyorrrrKabusum oldu çocuk yaaa tüm kaçamaklarrrr onun yüzünden oluyor o 3 gün kalsa ben 2 hafta toplayamıyorummm kendimiiii Allahım irademmmiiii koruu yarabbimmmmm bu seferrrAminnnn

saliscim benim diyetisyene giden cok hastam var..diyetisyenler genelde her öğüne ekmek veriyorlar..belki dr.aycayıda duymussundur oda öneriyor..ekmek tahıllı olduktan sonra kan şekerini cok yükseltmiyor hemde tok tutuyor..

kızlarrrrr DİYET YÖNTEMLERİ VE DENEYİMLERİMİZ topiğinde ZAYIFLAYAMIYORDUM AMA BİR MUCİZE İLE ZAYIFLADIM topiği var...orda haşlanmış tavukla ve salatayla 1 haftalık bir diet var..süreklilikte zararlı ve belki de ödem attırır ama tavugu seven kişiler olarak bir haftalık motive edici olur bence...hele ben gibi 75 in altına hemen düşmek isteyenler için..bi bakın sizde isterseniz ....

saliscim benim diyetisyene giden cok hastam var..diyetisyenler genelde her öğüne ekmek veriyorlar..belki dr.aycayıda duymussundur oda öneriyor..ekmek tahıllı olduktan sonra kan şekerini cok yükseltmiyor hemde tok tutuyor..

Evett canım benimkide her öğüne 2 dilim veriyor zaten onların dilimi de küçük yaa yinde de çok tok tutuyor. Zaten ben karatay sayesinde ciddi bir ekmek terbiyesi oluşturdumm o yüzden çok şey borçluyum karataya ama bırakma zamanı gelmişti... Birde ben metformine kullanıyorum ya kelebekcim öle yan etkiler oluyor ki inanamazsın canımmm başım dönüyor midem bulanıyor bende duyarlılık varmış metformine mahvoluyorum doktorlar başka alternatifi de yok diyor oral diyabetik olarak hepsinin içinde metformine varmış:26:O ssebepten hepp bıraktım canımm senelercee mesela bir çikolata yedimm iyelim o gün ilaç iççerkennn o gün banaa zehirr olurrr yaniii ir yandan da iyi oluyor hiçbir şekilde şekerli bişi yiyemiyorum yersem başıma gelecekleri biliyorum

KELEBEKOLCAM rumuzun çok güzel şekerimm.bayılırım kelebek figürlüüü herşeye takılara falan...zayıflıycazz kelebek olucaz dimi....hem de en rengarenginden.....

arkadaşlar esse mağazında goldmaster vucut analiz baskülü ac-100 100 tlden 50 tl.düşmüş aranızda kullanan var mı acaba çok merak ediyorum güzel bir tartı mı diye acil cevaplarsanız çok sevinirim

dün buralar boşken bende bir göz attım..benim yapabileceğim birşey değil birde bence insalar uyduruyorlar böyle şeyleri çok sağlıklı bulmuyorum onları yapınca arkasından kaçamaklar geliyor tek düze beslenmek insanları yoruyor..aslında en güzeli dengeli beslenerek vermek bende bile bile yapamadım bunu gecen sene acayip stresli ve zor bir yıldı ve ben hep içimden beni sadece yemek mutlu ediyor diye diye aldım kiloları..şurda 2 ay oldu sanırım 6 kilo verdim..pastada yedim çikolatada ekmekde yedim lahmacunda kumpirde..hepsini kaçamağa saydım ama sanırım ben dengeli beslenerek verdim 6 kiloyu acele etmemek lazım önemli olan abartamadan düzen sağlamak..sıkıp sıkıp coşarsak daha kötü oluyor..

KELEBEKOLCAM rumuzun çok güzel şekerimm.bayılırım kelebek figürlüüü herşeye takılara falan...zayıflıycazz kelebek olucaz dimi....hem de en rengarenginden.....
saolasın sophacım ben üye olurken denedim denedim hep olmadı bu nik var diye uyarı verdi kızımda etrafımda dönüyordu ben mor bir kelebegim diyerek ordan geldi..kızımda cok sever kelebekleri..olacaz inşallah..şöyle zarif şık hatunşlar olalım..

Allah kolaylık versin diyabet zor ama en azından başaçıkılabilir..

Evet canımmm yaa gerçektenn sanaa katılıyorumm benn dukanaa sadece pratein sadece karbonhidrat gibii diyetlerin sağlıklı olduğuna innamıyorum ben şu an metabolik sendromluyum diyabete ramak kaldı ama inanıyorum ki bu başıma dngeli beslenmediğim için geldi..Senin yaptığın gibi arada kaçamaklarda şart tekdüze diyet olmaz ama bende bu kiloları hep fastfood beslenerek aldm. Şimdi ömür boyu beslenebileceğim bir beslenme biçiminin peşindeyim

"Mutluluk nedir?" diye sor bir kediye, ciğer mi der sence?
"Mutluluk sıcacık bir kucakta sevilmektir" diyecektir bence...

...Mutluluk nedir diye sor bir köre, "görmek" - midir der sence?
"Mutluluk her rengi hissedebilmektir" diyecektir bence...
...
Mutluluk nedir diye sor bir dilenciye, "çuval dolusu para" mı der sence?
"Mutluluk sıcacık bir evde eksiksiz huzurla" yaşamaktır diyecektir bence...

Mutluluk nedir diye sor bir yüreği pareye, "onunla olmak" mıdır der sence?
"Mutluluk onun mutlu olduğunu bilmektir diyecektir bence.

Mutluluk sen kimsin diye sor Mutluluğa, " Neşeyim, bereketim, sağlığım, aşkım," mı der sence?
"Ben her şeye rağmen, yüreğinde ki sevgiyi kaybetmeyenim" der bence...

Mutluluk söz istedi ve dedi ki: " Ben en zor elde edilenim ne yazık ki, işte o yüzden hep derim ya; yüreğinin içine bak, işte beni daima orada bulacaksın, yeter ki onu oradan, kin ve öfke ile söküp atmış olmayasın.

bünyeden bünyeyede fark var herkesin bünyesi her diyeti kaldıramaz..angierada dündü sanırım dukan yapmasındaki nedenleri yazmıştı onada hak vermemek elde değil..umarım sağlığını etkilemeden verir oda..ve geri almaz..

Evet canım haklısın bende kendim için söylüyorum benim fikrim yani

kızlar bende size katılıyorum öğle bir düzen oturtmalıyız ki hayatımıza uysunda hem zayıflayalım hemde zayıf kalalım

kızlar bu arada lütfen hem menülerimizi yazalım hemde birbirimizin menülerini yorumlayalım
ben sayım yaparken buna dikkat edeceğim duyurulur kurallara uygun sayım yaneeee

kahvaltıdan önce 500ml su 1 elma

sabah menüm
şekersiz çay menemen, 2,5 dilim ekmek ,4 adet zeytin, bir çatal peynir

eşim saat 11.30 da eve yemeğe geliyor
bende sabah 1 elma falan yeyip metabolizmamı çalıştırıyorum kahvaltı için eşimin gelmesini bekliyorum

saliss senin durumun özelmiş sen dr tavsiyelerine uy inş başaracaksın ya olacak ya olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…